Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 20:32)

busycat, tavo gražuoliai tikriausia stengėsi dėl šeimininkės - jie visada norėjo būti gražūs  wub.gif  biggrin.gif

Matomai g.gif Ot gudročiai laugh.gif

Ar šalta dar pas jus? Pas mus tai sninga nesvietiškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 01 04, 21:50)
Matomai g.gif Ot gudročiai laugh.gif

Ar šalta dar pas jus? Pas mus tai sninga nesvietiškai blush2.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Dieną - 15, o naktį, sako, bus ir virš -20, o sniego tai mažoka, kap prisnigo vieną kartą gal kokie 3-5 cm, tai dabar tik šiandien vos vos, bet, sako, ateis nuo jūsų pusės bigsmile.gif Sniego gal dar reikėtų, mano visokias gėlytes ir medelius labiau užklotų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 21:32)
Sveikos, mergaitės  doh.gif
Gyva aš, dar gyyyvaaa  doh.gif
Riolita, mano irgi čia vistik sodo namelis, nors jis skaitosi apšiltintas, bet, manau, kažkaip ne visai taip, kaip reikia. Tiesiog jaučiasi, kad tai namelis, o ne namas  blink.gif
O su židiniu tai prastoki reikalai, nors jis su išvedžiojimais ir pripučia į kiekvieną patalpą, bet jį reikia nuolatos kūrenti.... blink.gif
Vakare dar palieku malkas degančias židinyje, o ryte jau tiktai 11 ar 14 C, sakyčiau, mažoka, ir viskas išsigaruoja per kelias val. Kitais metais reikia man kaipnors tą katilą susikombinuot, bet viskas finansuose.... verysad.gif
Tai taip ir gyvenam - prisišildom, kad net karšta ir vėl viskas išsivėdina, kad net šalta.. unsure.gif 

Stebuklės Fina kokia drąsi aukštalipė  rolleyes.gif  O Čipsas kaip - ar jam nėra kur laipioti, uždarytas ?  g.gif
Mano Bugis laipioti jau nustojo, nebesiekia aukštumų, na, su Katyte dar ant akvariumo pasistumdo, nes ten šilta, bet akvariumas gana aukštokai ir nepatogus užšokimui. Bet ko nepadarysi dėl šilumos... bigsmile.gif
Tiesa, Bugutis buvo į kiemą išsprūdęs, šįkart tik puse namo apibėgo, toliau pradėjo abejoti, kad kažkas čia ne taip, o namie padukus laižėse baisiausia, nes šaltis ir sniegas spėjo įžnybti  biggrin.gif

uj nekas tokia kaita temperaturos. Reik kazka daryt, o tai susirgsit ...
Čipsas nelaipo smile.gif jam lova stalas.. aisku kai isleidziam po nama palakstyt, tai grriausias draugas jam laiptai, tai aukstyn zrmyn varineja. Kai nereiks saugot ju, gal ismoks ir is Finos gudrybiu. Nors man jis toks didelis.. kad baisu kad krisdamas kojas susilauzys biggrin.gif
Geras del sniego. Bet kaip jie nori i lauka.
Vakar buvo sveciu.. tai Cipsas apsnypste svecius 😐 tai... sake neatrodo meilus katinas biggrin.gif
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 04, 21:49)
Laikykitės 4u.gif  4u.gif Juk negali tokie šalčiai ilgai tęstis

Netyčia pamačiau, kad Niurkutė turi gražių mažų pūkuočiukų ax.gif Tiksliau, ne Niurkutė, o Gelu ax.gif Ir viena katytė man panaši į Finutę, balta su spalvota uodegyte ir raštu ant pakaušiuko wub.gif

aha, panasiu sviesiu vaiku Gelu turi. Ten pasteliniu spalvu. Fina ryski.
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 21:59)
biggrin.gif  biggrin.gif
Dieną - 15, o naktį, sako, bus ir virš -20, o sniego tai mažoka, kap prisnigo vieną kartą gal kokie 3-5 cm, tai dabar tik šiandien vos vos, bet, sako, ateis nuo jūsų pusės  bigsmile.gif  Sniego gal dar reikėtų, mano visokias gėlytes ir medelius labiau užklotų... unsure.gif

Tikrai sniego norisi. Nors ir kiema reiktu kast.... o as rozes issikasiau. Patalpinau rusi. O jos... pradejo sprogt, lapus leist.
Sidabre, kaip persas?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2016 01 04, 22:05)
Sidabre, kaip persas?

Ai, su tuo Persu.... verysad.gif Valgyt, aišku, aš jam duodu ryte ir vakare, viskas tvarkoj, bet jam šaaaalta verysad.gif Kartais vakare nueinu ir užkloju su pledu, kad būtų visas įsivyniojęs, bet kitą kart išlenda...ūsai balti ir apšerkšniję, dėžutę WC pastačiau sandėliuke, kad nevaikščiotų toli, mačiau pridaryta ir užšąlo, susicementavo... cool.gif
Nu, nežinau..... Ar čia aš paslaugą darau, ar kankinu ? g.gif
Reiktų ir man nueiti į Gelu kūdikėlius pasidairyt doh.gif , bet nežinau, gal ryt ? g.gif

Turiu vieną rožę aukštą, nekasiau, ją galima nulenkti ir užkloti, o aš net nenulenkiau, apvyniojau kamieną, o viršūnė atvira g.gif Nežinau, koks aš čia sodininkas-daržininkas patapsiu ? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 04 sausio 2016 - 21:41
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 22:38)
Ai, su tuo Persu.... verysad.gif  Valgyt, aišku, aš jam duodu ryte ir vakare, viskas tvarkoj, bet jam šaaaalta  verysad.gif Kartais vakare nueinu ir užkloju su pledu, kad būtų visas įsivyniojęs, bet kitą kart išlenda...ūsai balti ir apšerkšniję, dėžutę WC pastačiau sandėliuke, kad nevaikščiotų toli, mačiau pridaryta ir užšąlo, susicementavo... cool.gif
Nu, nežinau..... Ar čia aš paslaugą darau, ar kankinu ?  g.gif
Reiktų ir man nueiti į Gelu kūdikėlius pasidairyt  doh.gif , bet nežinau, gal ryt ?  g.gif

Turiu vieną rožę aukštą, nekasiau, ją galima nulenkti ir užkloti, o aš net nenulenkiau, apvyniojau kamieną, o viršūnė atvira  g.gif  Nežinau, koks aš čia sodininkas-daržininkas patapsiu ?  g.gif  schmoll.gif

O jei pafotkint ji. Idet skelbima, gal atsirastu jam silti jaukus namai. Ir tau sirdeles neskaudetu..
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 21:38)
Ai, su tuo Persu....

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nors sotus, nebadauja, čia jau labai daug... O dar ir pledą turi...
Mano sode katinėlis apsirgęs buvo, slogavo, čiaudėjo. Išvaliau nosį ir paleidau. Paskui beveik dvi savaites nemačiau, maniau viskas jau, amen... Atvažiuojam, o jis neatbėga...Maistuką kažkas suėda, bet nematau kas... Dar tie šalčiai... Vakar nuvažiuojam, tai atlekia iškelta uodega, laimingas visas, o meilinasi, o glaustosi... Ir sveikutėlis, nebesloguoja...
Atsakyti
Va va, kai sveikas atbėga, tai tarytum viskas ir gerai... Nors kažkur ir buvo dingęs...
Ir per šalčius kai kurie katinai moka išgyventi, o Persiukas.... verysad.gif
Persiukas amžinai sloguojantis čiaudantis, kad ir apgydau, jis vėl su tokiom traiškanojančiom akim... unsure.gif
Nu negaliu būti Persiuko slaugė, nors tu ką, nu niekaip ...
Be to, jeigu kas jį paimtų, reiktų maudyti ir švarinti, aš šitos procedūros irgi niekaip negaliu atlikti, o dar žiemą.... doh.gif
Pradžioj į dėžutę WC nėjo, maniau, kad nemoka, pripažįsta tik lauką, bet kai šalta, tai naudojasi ir WC.
Tikrai gal bandysiu nufotografuot ir bent SM įdėti... g.gif labai nemoku ieškoti išeities ... blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Sidabre, gal tikrai verta paieskot iseities wink.gif

O va mano Cipsas... lyginant su Fina tai gigantas man jis biggrin.gif vos ne dvigubas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2016 01 05, 15:41)
Sidabre, gal tikrai verta paieskot iseities wink.gif

O va mano Cipsas... lyginant su Fina tai gigantas man jis biggrin.gif vos ne dvigubas smile.gif

Teisingai daro Čipsas - auga ir didėja, juk tokio gero ir gražaus katino turi būti DAUG biggrin.gif
Išeitį sukūriau - įkišau į šiek tiek šildomą sandėliuką ( + 10 ), valgyti, gerti yra, WC yra, jau buvo pabėgęs blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 05, 22:08)

Išeitį sukūriau - įkišau į šiek tiek šildomą sandėliuką ( + 10 ), valgyti, gerti yra, WC yra, jau buvo pabėgęs blink.gif

Ot durnelis fool.gif Tokios sąlygos, o jis pabėga fool.gif

Čipsas su meškėnišku kalnierium bigsmile.gif Kai Finos nesimato šalia, neatrodo jis gigantas rolleyes.gif O Fina ar jau draugiška su juo, nebešnypščia?
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 06, 00:08)
Ot durnelis fool.gif Tokios sąlygos, o jis pabėga fool.gif

Patikrinau - pažiūrėjau pro langelį, sėdi Persikas šildytuvą kvarcinį apsikabinęs biggrin.gif
Gal savo slogą kaip nors išsikvarcuos ? g.gif
Kad tik jie ten nesudegtų abu .... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 06, 00:08)

Čipsas su meškėnišku kalnierium bigsmile.gif  Kai Finos nesimato šalia, neatrodo jis gigantas rolleyes.gif O Fina ar jau draugiška su juo, nebešnypščia?

Skiriasi jie 2 kg 😐
Fina draugiska... bet nelridziu as ju kartu but. O tai Finai veeeel morcius. O Cipsas pasijuto kad yra vyrukas ir ne iki draugystes. Tiesiai prie reikalo 😐 o as nenoriu kad vaikai vaiku prisidarytu smile.gif

QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 06, 00:38)
Patikrinau - pažiūrėjau pro langelį, sėdi Persikas šildytuvą kvarcinį apsikabinęs  biggrin.gif
Gal savo slogą kaip nors išsikvarcuos ? g.gif
Kad tik jie ten nesudegtų abu .... schmoll.gif

o, tai faktas kad isgis nuo kvarco. Svatbu i lauka nritu. Nes ziaurus skirtumas temperaturos.
Atsakyti