QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 21:32)
Sveikos, mergaitės
Gyva aš, dar gyyyvaaa
Riolita, mano irgi čia vistik sodo namelis, nors jis skaitosi apšiltintas, bet, manau, kažkaip ne visai taip, kaip reikia. Tiesiog jaučiasi, kad tai namelis, o ne namas
O su židiniu tai prastoki reikalai, nors jis su išvedžiojimais ir pripučia į kiekvieną patalpą, bet jį reikia nuolatos kūrenti....
Vakare dar palieku malkas degančias židinyje, o ryte jau tiktai 11 ar 14 C, sakyčiau, mažoka, ir viskas išsigaruoja per kelias val. Kitais metais reikia man kaipnors tą katilą susikombinuot, bet viskas finansuose....
Tai taip ir gyvenam - prisišildom, kad net karšta ir vėl viskas išsivėdina, kad net šalta..
Stebuklės
Fina kokia drąsi aukštalipė
O Čipsas kaip - ar jam nėra kur laipioti, uždarytas ?
Mano Bugis laipioti jau nustojo, nebesiekia aukštumų, na, su Katyte dar ant akvariumo pasistumdo, nes ten šilta, bet akvariumas gana aukštokai ir nepatogus užšokimui. Bet ko nepadarysi dėl šilumos...
Tiesa, Bugutis buvo į kiemą išsprūdęs, šįkart tik puse namo apibėgo, toliau pradėjo abejoti, kad kažkas čia ne taip, o namie padukus laižėse baisiausia, nes šaltis ir sniegas spėjo įžnybti
uj nekas tokia kaita temperaturos. Reik kazka daryt, o tai susirgsit ...
Čipsas nelaipo
jam lova stalas.. aisku kai isleidziam po nama palakstyt, tai grriausias draugas jam laiptai, tai aukstyn zrmyn varineja. Kai nereiks saugot ju, gal ismoks ir is Finos gudrybiu. Nors man jis toks didelis.. kad baisu kad krisdamas kojas susilauzys
Geras del sniego. Bet kaip jie nori i lauka.
Vakar buvo sveciu.. tai Cipsas apsnypste svecius 😐 tai... sake neatrodo meilus katinas
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 04, 21:49)
Laikykitės
Juk negali tokie šalčiai ilgai tęstis
Netyčia pamačiau, kad Niurkutė turi gražių mažų pūkuočiukų
Tiksliau, ne Niurkutė, o Gelu
Ir viena katytė man panaši į Finutę, balta su spalvota uodegyte ir raštu ant pakaušiuko
aha, panasiu sviesiu vaiku Gelu turi. Ten pasteliniu spalvu. Fina ryski.
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 21:59)
Dieną - 15, o naktį, sako, bus ir virš -20, o sniego tai mažoka, kap prisnigo vieną kartą gal kokie 3-5 cm, tai dabar tik šiandien vos vos, bet, sako, ateis nuo jūsų pusės
Sniego gal dar reikėtų, mano visokias gėlytes ir medelius labiau užklotų...
Tikrai sniego norisi. Nors ir kiema reiktu kast.... o as rozes issikasiau. Patalpinau rusi. O jos... pradejo sprogt, lapus leist.
Sidabre, kaip persas?