Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Tai ir užsiaugino -todėl ir šeriasi. Nesveika katinukam prišildyt per daug patalpas. Jie juk ruošiasi žiemai -augina poplaukį, riebalinį sluoksnį. O čia bac prikaitina. Organizmui nesveika toks temperatūrų skirtumas, nespėja prisitaikyti. Kyla pavojus suardyti natūralų imunitetą verysad.gif

user posted image Visus škotukus sveikinu su Naujais metais ir linkiu būt sveikiems, laimingiems, prižiūrėtais, mylimais katinukais ir aišku daug katiniškų skanėstų biggrin.gif

Atsakyti
Sveika, Malena smile.gif
Koks gražus katinėlis sveikina škotukus, ar čia Jūsų ? g.gif Tik nuotrauka labau mažutė .... unsure.gif

Dėl imuniteto - negaliu niekaip ginčytis unsure.gif Tikriausia, mes nepažįstam katinėlių prisitaikymo galimybių arba, kaip jie elgtųsi natūraliomis sąlygomis g.gif ( Čia aš apie save - jeigu ką ) bigsmile.gif
Nesakau, kad katinėliai privalo gyventi tik šiltai, turėtų jie pakvėpuoti nors trumpai ir žiemos oru ir pan. Kaip ir žmonės, ar vaikai - jeigu sėdės tik šiltuose namuose ilgą laiką, tai išėję gali ir susirgti...
O bet tačiau....Manau, kad nesiruošia jie žiemai tie naminiai katinėliai, ir to poplaukio neaugina pagal sezonus, nes įprato jau būt naminiai, ir net kokiam kaime - mieliau leidžia laiką "ant pečiaus", o ne kieme, nors galėtų turėti rimtus sezoninius kailinius...
Dar keista apie Meino meškėnus - sakoma, kad jie gali užsikloti savo šilta uodega ir pasislėpti savo kailiniame kalnieriuje, bet kiek paskaitau - tai kalnierius ir uodega pas juos gražiausi vasarą, o žiemai jie mumeta tuos šiltus kailius g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Augina ir naminiai. Mūsų šeimoj paprasti, ne veisliniai ir tie augina poplaukį.

Katinėlis iš interneto, aš savo neturiu. Tik škotukais grožiuosi smile.gif
Atsakyti
Taip taaaaiiip - škotukais reikia grožėtis ax.gif ax.gif

user posted image

Pasiguosiu: susiruošiau valyt akvariumą, jau net susinešiau viską, ir ką gi ?
Mano žuvelės visą medį apibarsčiusios ikriukais, t.y. prisigimdė vaikų ! blink.gif Dabar aš kelias dienas negaliu joms trukdyti, o jos savo vaikus saugos, tarpusavyje mušis, viena kitą vaikys, o po kelių dienų - tuos ikriukus suvalgys blink.gif blink.gif Nu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 02, 20:01)
Taip taaaaiiip - škotukais reikia grožėtis  ax.gif  ax.gif

user posted image

Pasiguosiu: susiruošiau valyt akvariumą, jau net susinešiau viską, ir ką gi ?
Mano žuvelės visą medį apibarsčiusios ikriukais, t.y. prisigimdė vaikų !  blink.gif Dabar aš kelias dienas negaliu joms trukdyti, o jos savo vaikus saugos, tarpusavyje mušis, viena kitą vaikys, o po kelių dienų - tuos ikriukus suvalgys  blink.gif  blink.gif  Nu  blink.gif

Darbo su finansais liko, tik imone pakeiciau:-) oi sidabre su jusu patirtim tik saugot tokius darbuotojus reikia. Kaip ten jie telpa abu su katyte ant to akvariumo:-) nimfa tai nebesipraso i balkona ziema, guli prie radiatoriaus ir vargo nemato:-D
Atsakyti
Ka veikiat? Fina tai... skraido biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2016 01 04, 14:46)

Oho wub.gif wub.gif biggrin.gif O kaip patenka ant spintos?
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 04, 18:53)
Oho  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif  O kaip patenka ant spintos?

Nujauciu kad taip kaip ir nusoka. Komodos deka. Vis uztaikau ant spintos. Nors pries tai sumiaukia. Tai si karta lovoj tyliai pagulejau ir paziurejau is kur kate ant spintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 02, 17:32)
Dar keista apie Meino meškėnus - sakoma, kad jie gali užsikloti savo šilta uodega ir pasislėpti savo kailiniame kalnieriuje, bet kiek paskaitau - tai kalnierius ir uodega pas juos gražiausi vasarą, o žiemai jie mumeta tuos šiltus kailius  g.gif  biggrin.gif

Ne taisyklė biggrin.gif Maniškiai nemesdavo savo gražumynų nei žiemą, nei vasarą drinks_cheers.gif biggrin.gif

Be to, gyvenant šiltuose namuose ir butuose, jiems uodegomis užsikloti kaip ir nebereikia 4u.gif T.y. prarandamos kai kurios, laukinės savybės hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 04 sausio 2016 - 18:56
QUOTE(Stebukle @ 2016 01 04, 18:48)
Nujauciu kad taip kaip ir nusoka.

Tada dar kartą oho wub.gif bigsmile.gif Net sugrįžau pažiūrėti. Aukštis ir atstumas nemenkas atrodo bigsmile.gif
Kažkada Puma bandė užšokti ant šaldytuvo nuo palangės. Ten gaunas tokia įstriža trajektorija, dar ir užuolaidos trukdo. Tai nubildėjo žemėn su visais magnetukais, televizoriaus pulteliu ir visokiu kitokiu gėriu doh.gif Viskas vyko naktį biggrin.gif Šokom iš lovos ir bėgom tikrinti, ko tie mūsų namai griūva biggrin.gif Daugiau nebandė

Sidabre, kaip jūs, ar gyva? biggrin.gif O jei rimtai, tai kaip sekasi su židiniu šilumą namuos palaikyti? Klausiu dėl to, kad ir pas mane sode namely tik židinys. Kaži kaip būtų, jei tektų ten pagyventi...
Atsakyti
Sveikos, mergaitės doh.gif
Gyva aš, dar gyyyvaaa doh.gif
Riolita, mano irgi čia vistik sodo namelis, nors jis skaitosi apšiltintas, bet, manau, kažkaip ne visai taip, kaip reikia. Tiesiog jaučiasi, kad tai namelis, o ne namas blink.gif
O su židiniu tai prastoki reikalai, nors jis su išvedžiojimais ir pripučia į kiekvieną patalpą, bet jį reikia nuolatos kūrenti.... blink.gif
Vakare dar palieku malkas degančias židinyje, o ryte jau tiktai 11 ar 14 C, sakyčiau, mažoka, ir viskas išsigaruoja per kelias val. Kitais metais reikia man kaipnors tą katilą susikombinuot, bet viskas finansuose.... verysad.gif
Tai taip ir gyvenam - prisišildom, kad net karšta ir vėl viskas išsivėdina, kad net šalta.. unsure.gif

Stebuklės Fina kokia drąsi aukštalipė rolleyes.gif O Čipsas kaip - ar jam nėra kur laipioti, uždarytas ? g.gif
Mano Bugis laipioti jau nustojo, nebesiekia aukštumų, na, su Katyte dar ant akvariumo pasistumdo, nes ten šilta, bet akvariumas gana aukštokai ir nepatogus užšokimui. Bet ko nepadarysi dėl šilumos... bigsmile.gif
Tiesa, Bugutis buvo į kiemą išsprūdęs, šįkart tik puse namo apibėgo, toliau pradėjo abejoti, kad kažkas čia ne taip, o namie padukus laižėse baisiausia, nes šaltis ir sniegas spėjo įžnybti biggrin.gif

busycat, tavo gražuoliai tikriausia stengėsi dėl šeimininkės - jie visada norėjo būti gražūs wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 04, 20:32)

Tai taip ir gyvenam -

Laikykitės 4u.gif 4u.gif Juk negali tokie šalčiai ilgai tęstis

Netyčia pamačiau, kad Niurkutė turi gražių mažų pūkuočiukų ax.gif Tiksliau, ne Niurkutė, o Gelu ax.gif Ir viena katytė man panaši į Finutę, balta su spalvota uodegyte ir raštu ant pakaušiuko wub.gif
Atsakyti