Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 23, 20:15)
Tai aš jau ir lauksiu,

Koks meilybė wub.gif Ir kaip tokio nenuglostyti wub.gif
Bugio ant kailio beveik nesimato. Užsimaskavęs bigsmile.gif Tik akelės šviečia...
O mes šiemet be eglutės... Tik su šakele... Jei pateks į kadrą, parodysim rolleyes.gif

Mergaitės, šiltų ir jaukių Kūčių, linksmų ir džiaugsmingų Kalėdų !

Sidabre, aš irgi dažniau pasakau Senelis Šaltis, o ne Kalėdų Senelis biggrin.gif Vaikai dažnai mane taiso. Va, ką reiškia tarybinis auklėjimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 23 gruodžio 2015 - 23:09
QUOTE(Riolita. @ 2015 12 24, 00:04)

Sidabre, aš irgi dažniau pasakau Senelis Šaltis, o ne Kalėdų Senelis biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tai jau taip - ir išlenda visai netyčia blush2.gif

Visiems ramaus kūčių vakaro ir linksmų Šv. Kalėdų 4u.gif
Atsakyti
Ar gerai jaučiatės ? g.gif

user posted image
Atsakyti
Labas merginos,

kaip seniai aš pas jus lankiausi, bet nepykit:) keičiau darbą, visokie reikalai susidėjo ir taip gavosi, bet dabar aš vėl čia:)

Smagu visas matyt su savo grožiais:) Nimfa po visų švenčių, o gal ir žiemai atėjus tokia storuliukė pasidarėsmile.gif
Papildyta:
user posted image[/IMG]

Baisiausiai atsiprašau, kad ilgai nekišau čia nosies:) Nimfa linkėjimus visoms ir visiems siunčia:)
Atsakyti
Oi, lyn27, kaip smagu tave vėl čia pamatyti. Ne kartą apie tave pagalvojau ax.gif Pagalvojau, kad tu mus su Šelmiu ištraukei į dienos šviesą, o pati pradingai. Nepradink su visam ir neslėpk nuo mūsų Nimfos mirksiukas.gif Ir Nimfa visai ne storuliukė schmoll.gif
Darbo keitimas - rimtas reikalas, bet reikia tikėtis, kad viskas tik į gera. O dirbsi tą patį darbą ar keiti viską kardinaliai?

Bugis pavargęs, išgriuvęs po švenčių bigsmile.gif Sunku gi tas šventes švęst tongue.gif Aš dar norėčiau kelias dienas taip padrybsoti tongue.gif
Atsakyti
Sveika, lyn 4u.gif
Nu, tikrai - 100 metų blink.gif Aš irgi dažnai pagalvodavau : nu kaipgi taip ? ištikimi palieka ? g.gif
Kaip naujas darbas, ar viskas į geresnę pusę ?
Aš dabar irgi kaip ir susiradau papildomą dar vieną darbą, aišku, jis toks paprastas, bet reikia daug palakstyti ir ne kąžką uždirbsi, bet vis šis tas.... O pagal mano profesiją jau nelabai kam tokių reikia - pasenau unsure.gif Aišku, iš tų darbų kur turiu nieks neišvaro, teks pačiai kada išeit į užtarnautą poilsį.... unsure.gif

Nimfa tokia pat gražuolė rimtuolė - užriesta nosyte ir papūstais ūsais bigsmile.gif

jooo, Bugutis čia komos būsenoj po švenčių - išsidrėbė, žiūrėjo nieko nematančiom akim, po to ir užsimergė - ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Nagi Grožiai, su 2016 metais. Dar daug bendravimo metų norim palinkėt- drauge wink.gif
user posted image
Atsakyti
Su ateinančiais Naujaisiais Metais ! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kaimynėlės, sveikiname sulaukus Naujų Metų 4u.gif Būkit sveikos, energingos, linksmos ir laimingos. Ir aišku kad jūsų škotukai būtų sveiki ir dar ilgai jus džiugintų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Vėl sudegė metai, sutirpo lyg žvakė...
Ir stovim nustebę: ar viską padarėm, ar viską pasakėm, ar kantriai kentėjom,
ar stipriai mylėjom, neklupom, neklydom ar kaltę atleidom ?
Vėl geidžiame būti, svajoti ir kurti, ieškoti sau laimės, suteikti palaimos - visiems, kuriuos mylim, visiems - kas mus myli !!!
Su Naujaisisias 2016 - aisiais !!!

user posted image
Atsakyti
Mergytės, su Naujaisiais 4u.gif Naujų svajonių, naujų užmojų, naujų siekių ir jų išsipildymo 4u.gif

Kaip jūsų katinėliai, ar nesušalo? Manieji dar vakar veržėsi į balkoną, keliskart neštinai parsinešiau, kad šikniukų nesušaltų biggrin.gif Šiandien tik ryte nosis kyštelėjo ir daugiau nesiprašo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 01 sausio 2016 - 19:49
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 01, 20:49)
Kaip jūsų katinėliai, ar nesušalo?

Sveikos smile.gif
Labiausiai šalčio tai bijau aš blush2.gif Tik kūrenu kūrenu.... blink.gif Kad nesušaltumėm bigsmile.gif
Katinėliai pradėjo šertis blink.gif Katytės plaukai byra ir skraido, ypač prieš saulę matosi kiek ten nuskrenda vos ją palietus ... unsure.gif
Bet ji sėkmingai kniauksi prie durų, kad jau susiruošus eit į lauką ...
Aš jai aiškinu : "Kur gi tu eisi be kailinių į žiemos šaltį, pirmiau nors kailinius užsiaugink" mirksiukas.gif

Ačiū visoms už gražius Naujametinius sveikinimus ir lingėjimus - Stebuklei - už gražuolius katinėlius, Vidam - už tai, kad kaimynus prisimena, Riolitai - už šiltus žodžius 4u.gif
Manau, kad tokie gražūs palinkėjimai turėtų būtinai išsipildyti drinks_cheers.gif
Atsakyti