Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2015 12 17, 12:44)
Laba  4u.gif
O va čia nuotrauka Persui hihihi.gif Kas jam gali nutikti hihihi.gif
user posted image

Čia jau išskalbtas ir akys tik žvilga rolleyes.gif Jeigu Juodasis Persas taip atrodytų galėčiau ir į namus leisti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 17, 20:43)
Čia jau išskalbtas ir akys tik žvilga  rolleyes.gif  Jeigu Juodasis Persas taip atrodytų galėčiau ir į namus leisti  rolleyes.gif

tai jei tu persa prasuktum su masina, jis tiketinai netik blizganciu akyciu butu, bet ir isgrestas i skota pavirstu biggrin.gif Juodas jumoras smile.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau pamatyt škotukus doh.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
Esam, esam... Viską stebim smile.gif

user posted image
Atsakyti
Maaam ! Ar tu matei, kokios šelmio akys ! Žalios ! O kodėl mano rudos ? g.gif

user posted image
Atsakyti
Atsigulam, išsitiesiam, apsikabinam, ui..., apkabinam save per liemenį, galvą pasukam į kairę....

user posted image

Valio thumbup.gif Joga thumbup.gif Ir nesulūžau thumbup.gif Katyte, dabar tu pabandyk mirksiukas.gif

user posted image

Bandau, Buguti, bandau... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Bugis ir Šelmis kartu wub.gif Kaip gražu wub.gif
Šelmis irgi ant visų popierių turi pagulėti, bent pasėdėti biggrin.gif
Šelmio akys ne žalios, o geltonos, turbūt nuotraukoje spalvos iškreiptos. Žalios man labai gražu. O kažin ar yra mūsų temoje žaliaakių škotukų?

Vakar su reikalu ėjau pas kaimynę. Laiptinėje kalbamės, abiejų butų durys atidarytos. Išeina Šelmis į laiptinę, pasiglausto apie kojas, priima paglostymus ir iš lėto, apuostydamas eina pas kaimynę į svečius biggrin.gif Pašaukiu: "Šelmi, pareik namo". Jis apsisuka ir sugrįžta iki slenksčio, pasisukinėja ir vėl eina pas ją. "Šeeel-mii, pareik namo". Ir mano berniukas apsisukęs parbėga namo wub.gif Taip jį kviečiu, ir kai kartais išleidžiu į laiptinės koridorių. Gal truputį klauso rolleyes.gif rolleyes.gif

Kokie sportininkai Sidabrės katinėliai 4u.gif Reik ir man jungtis prie jų, atsinešus lanką iš balkono biggrin.gif

p.s. Parašiau ryte, o tik dabar leidžia atsakyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 20 gruodžio 2015 - 15:29
Visiems čia matomai neleidžia atsakyti, aš savo sportininkus irgi pusę dienos sukėlinėjau doh.gif Todėl visose temose gana tylu smile.gif
Riolita, žinau, kad Šelmio akys geltonos, bet nuotraukoj labai gražiai atrodo - gelsvai žalios ax.gif
Manęs klauso tik Katytė, ir tai tik vienu reikalu - aš ją galiu pasikviesti į lovą kaip šuniuką gulėti šalia. Ir netgi jeigu guli ant lovos, aš pašaukiu ir pakviečiu į kurią vietą ateiti, kad būtų arčiau, šoka iš savo vietos ir ateina, apsikabina mano ranką ir muuurkia, o aš tada jau ir užmiegu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 12 20, 16:07)
Bugis ir Šelmis kartu  wub.gif Kaip gražu  wub.gif
Šelmis irgi ant visų popierių turi pagulėti, bent pasėdėti  biggrin.gif
Šelmio akys ne žalios, o geltonos, turbūt nuotraukoje spalvos iškreiptos. Žalios man labai gražu. O kažin ar yra mūsų temoje žaliaakių škotukų?

Žalios akys škotams leidžiamos tik porai spalvinių kailiukų. Kitaip tai yra brokas... nors man irgi labai grazu zalios akys.
Nors pas Fina yra dar zalio prie vyzdzio, tai tipo todel kad ji jauna ir dar formuosi spalva. Šiais geltonos Finos akys, Čipo orandžinės.
Dėl paklusnumo, tai Finai da lampački viskas. O Čipas kaip is dresiravimo mokyklos paimtas. Paklusnus ziauriai.
Atsakyti
Maaam ! Nu paskambink Seneliui Šalčiui - kad ir man dovanų nepamirštų unsure.gif
user posted image
Papildyta:
Mama sakė, kad jau paskambino ax.gif Tai aš jau ir lauksiu, gal dovanėlių gausiu - juk geras buvau ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
O kur Bugio eglutė?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 12 23, 22:26)
O kur Bugio eglutė?

Kas čia klausia - kur mano eglutė ? g.gif

user posted image

Turiu eglutę ir po ja gyvenu mirksiukas.gif

user posted image

Škotukai - parooodykit savo eglutes doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti