Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Sveikos, škotukų mamkos 4u.gif
Tikrai, kad Šelmiui su Puma - visa ložė, ir į gamtą, todėl ir įdomu jiems stebėti, vistiek kažkokių paukštelių pasirodo thumbup.gif
Bet kaip nebijo šalčio g.gif Mano, kai dabar neturim balkono, tai tik prie židinio ir glaudžiasi, visai atpras nuo šaltesnio oro unsure.gif Jeigu nebijočiau, kad Bugučiui vėl gali kartotis laringitas, tai ateityje ant sniego leisčiau pabėgioti, aišku, kai jo bus, būtų įdomu pažiūrėti, kaip į tą sniegą reaguoja bigsmile.gif
Bugutis per rudenio lapus ėjo per pievą kojas labai aukštai kilnodamas, kad neįliptų... biggrin.gif Tikrai juokingai atrodė bigsmile.gif
Tai va, sėdim namie nuo rugsėjo mėn., ir jokio lauko. Tiesa, Bugis buvo išbėgęs pačiu netinkamiausiu momentu. Per audrą dingo elektra visoje gyvenvietėj, tamsu, o aš vartų nemoku atsidaryti, o man į darbą, o dar Bugis išlėkė į lauką ir aplink namą ratais blink.gif Pagavau šiaip ne taip, o vartus kaimynas atidarė blush2.gif

Stebuklė kaip netyčia įsitraukė į katinėlių auginimą, ir, tikiuosi, veisimą biggrin.gif
Bet Čipsui dabar irgi reikia į parodas vaikščioti ? g.gif
Tikrai, galima visai netyčia užsikrėsti mirksiukas.gif Bet... ateityje situaciją visuomet galima koreguoti ir liks tik du mylimukai ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 15, 20:47)
Sveikos, škotukų mamkos 4u.gif
Tikrai, kad Šelmiui su Puma - visa ložė, ir į gamtą, todėl ir įdomu jiems stebėti, vistiek kažkokių paukštelių pasirodo  thumbup.gif
Bet kaip nebijo šalčio  g.gif Mano, kai dabar neturim balkono, tai tik prie židinio ir glaudžiasi, visai atpras nuo šaltesnio oro  unsure.gif Jeigu nebijočiau, kad Bugučiui vėl gali kartotis laringitas, tai ateityje ant sniego leisčiau pabėgioti, aišku, kai jo bus, būtų įdomu pažiūrėti, kaip į tą sniegą reaguoja  bigsmile.gif
Bugutis per rudenio lapus ėjo per pievą kojas labai aukštai kilnodamas, kad neįliptų...  biggrin.gif Tikrai juokingai atrodė bigsmile.gif
Tai va, sėdim namie nuo rugsėjo mėn., ir jokio lauko. Tiesa, Bugis buvo išbėgęs pačiu netinkamiausiu momentu. Per audrą dingo elektra visoje gyvenvietėj, tamsu, o aš vartų nemoku atsidaryti, o man į darbą,  o dar Bugis išlėkė į lauką ir aplink namą ratais  blink.gif  Pagavau šiaip ne taip, o vartus kaimynas atidarė  blush2.gif

Stebuklė kaip netyčia įsitraukė į katinėlių auginimą, ir, tikiuosi, veisimą  biggrin.gif
Bet Čipsui dabar irgi reikia į parodas vaikščioti ?  g.gif
Tikrai, galima visai netyčia užsikrėsti  mirksiukas.gif Bet... ateityje situaciją visuomet galima koreguoti ir liks tik du mylimukai ... ax.gif

Pas mane kai drasos juos vienus i lauka leist truksta. Tai sakuau pirksuu pavadelius ir i kiema bandysim eit smile.gif nors panasu kad Čipsas lauke gerokau gyveno.
Del isitraukimo tai tiesa... taip parodos butina. is tikro ziuresiu kaip bus. Nes teorines zinios gali kardinaliai keistis nuo praktiniu. Tai laikas parodys ar kazko nestabdysiu.
Bet faktas kad 2 kates geriau nei 1 . biggrin.gif Aisku komplikuota gaunasi kai porele namie. Tos pacios lyties ar kastratai paprasciau. Nes saugot ir ziuret nereik. Bet kaip jie duodasi pagaliau kartu. Tikrai zmogaus draugijoj to neturi.
Atsakyti
Dar prisiminiau smile.gif ka jus duodat kaciukams savo del sanariu profilaktiskai? Uodegytes visi nareliai geri, nesuauge, lankstos uodegytes. Dabar kiek islenda skotuku su sanariu bedom sad.gif perskaiciau straipsni, kad putpeliu kiausinis labai gerai profilaktiskai. Netik nagam plaukam, bet ir sanariams stiprint superine priemone.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2015 12 16, 08:55)
Bet faktas kad 2 kates geriau nei 1 . biggrin.gif Aisku komplikuota gaunasi kai porele namie. Tos pacios lyties ar kastratai paprasciau. Nes saugot ir ziuret nereik. Bet kaip jie duodasi pagaliau kartu. Tikrai zmogaus draugijoj to neturi.

Labas rytas smile.gif
Va kaip šauniai pripažintas faktas, kad reikia 2-ų kačių biggrin.gif
Anksčiau aš čia netgi įkyriai propaguodavau, kad tikrai reikia 2-ų, tikriausia, ne visi ir suprasdavo, kas po vieną augina bigsmile.gif Tikrai žmogus negali atstoti katinui kompanijos, nors ir žaisliukų dabar įvairių, kurie greitai pabosta, po to mėtosi ar sandėliuojami unsure.gif
Pamenu, mano Katytė, kuriai jau 8 ar 9 metai, anksčiau tik sėdėdavo ramiai liūdnai ir stebėdavo aplinką, jokio linksmumo, jokios energijos. Dabar ji taip atsigavo, tiek turi energijos, jie abu taip įsižaidžia, ko tik neprisigalvoja, ir apie jos amžių tikrai nieko negali nuspėti. Ir patys žino, kada jau dūkti, kada ilsėtis. Vakar Bugutis prieš Katytę pradėjo eiti "žingsniai šonu", kaip žirgai vaikšto, čia vaidina prieš Katytę ir stengiasi ją prigauti biggrin.gif Nu, ir televizoriaus nereikia biggrin.gif Ir priežiūra 2-ų tikrai nesiskiria ir nevargina, aišku, jeigu jie kastratai...
Kaip ir nieko neduodu dėl sanarių... unsure.gif Pritariu, kad putpelės kiaušinis labai gerai, bet maniškiai nevalgo, nu niekaip, o Bugio sąnariai kiek pastebiu, labai kol kas OK. Nes jo lankstumas - per pusę persilenkia ir sau nugarą nusilaižo, ilgą uodegą visaip sukioja, mosikuoja ir iškėlęs vaikšto "chvost pistolietom " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 16 gruodžio 2015 - 10:37
QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 16, 11:34)
Labas rytas smile.gif
Va kaip šauniai pripažintas faktas, kad reikia 2-ų kačių  biggrin.gif
Anksčiau aš čia netgi įkyriai propaguodavau, kad tikrai reikia 2-ų, tikriausia, ne visi ir suprasdavo, kas po vieną augina  bigsmile.gif Tikrai žmogus negali atstoti katinui kompanijos, nors ir žaisliukų dabar įvairių, kurie greitai pabosta, po to mėtosi ar sandėliuojami  unsure.gif
Pamenu, mano Katytė, kuriai jau 8 ar 9 metai, anksčiau tik sėdėdavo ramiai liūdnai ir stebėdavo aplinką, jokio linksmumo, jokios energijos. Dabar ji taip atsigavo, tiek turi energijos, jie abu taip įsižaidžia, ko tik neprisigalvoja, ir apie jos amžių tikrai nieko negali nuspėti. Ir patys žino, kada jau dūkti, kada ilsėtis. Vakar Bugutis prieš Katytę pradėjo eiti "žingsniai šonu", kaip žirgai vaikšto, čia vaidina prieš Katytę ir stengiasi ją prigauti  biggrin.gif  Nu, ir televizoriaus nereikia  biggrin.gif Ir priežiūra 2-ų tikrai nesiskiria ir nevargina, aišku, jeigu jie kastratai...
Kaip ir nieko neduodu dėl sanarių... unsure.gif Pritariu, kad putpelės kiaušinis labai gerai, bet maniškiai nevalgo, nu niekaip, o Bugio sąnariai kiek pastebiu, labai kol kas OK. Nes jo lankstumas - per pusę persilenkia ir sau nugarą nusilaižo, ilgą uodegą visaip sukioja, mosikuoja ir iškėlęs vaikšto "chvost pistolietom "  biggrin.gif

Va va ir as galvojau kad 2 kates namie nesamone... ir daugka galvojau kitaip, kol pati i tas roges neisedau biggrin.gif bet is tikro, daug laimingesnis gyvunas.
Fina irgi nevalgo. Tik savo sausiaka. O Cipsas... kaip nuo konteinerio katinas. Ka randa ta lapnoja. Virtuvej uztikau ryjanti virtas bulves is puodo 😂 kita karta svoguna 😃 tai sakiau viskas, pasivaiksciojimai tavo baigesi.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2015 12 16, 12:10)
O Cipsas... kaip nuo konteinerio katinas. Ka randa ta lapnoja. Virtuvej uztikau ryjanti virtas bulves is puodo 😂 kita karta svoguna 😃 tai sakiau viskas, pasivaiksciojimai tavo baigesi.

Oi, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taigi auga vyrukas, reik maitintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, galit mane kvaila boba vadinti blush2.gif
Padovanojau Persui kitą sandėliuką - šildomą, nu negaliu žiūrėti, kaip jis ten čiaudo, nors ir apsigydom, vistiek viskas iš naujo blink.gif
Taigi katilinę aš šiek tiek pašildau, kad vamzdžiai nesusproginėtų, nunešiau Persą su visu foteliu į katilinę, dabar einu tualetą nupirksiu ir bus užslaptintas sandėlio katinas bigsmile.gif
Atsakyti
Nu, stebūklas doh.gif doh.gif
Grįžau vakare, mano Perso nei viename sandėliuke nebėr doh.gif
Kaip žinodama katilinės durų nebuvau užrakinusi, nujaučiau, kad matysim kuo čia baigsis... g.gif Katilinės durys atidarytos... blink.gif Ir sugebėk užšokti ant rankenos ir pačiam atsidaryt duris, nors atrodo toks lėėėėėtas... unsure.gif Kad jis labai protingas, tai galima buvo numatyti, kaimynas sakė, kad jį buvo išvežę už miesto apie 3 km, grįžo... unsure.gif
Nu, laisvės mėgėjas, gyvena pagal save, nors ir sirgdamas.....Ir nevalgo dabar, matyt, permaitinau, o gal dėl čiaudėjimo...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 16, 23:30)
Nu, stebūklas  doh.gif  doh.gif
Grįžau vakare, mano Perso nei viename sandėliuke nebėr  doh.gif
Kaip žinodama katilinės durų nebuvau užrakinusi, nujaučiau, kad matysim kuo čia baigsis... g.gif  Katilinės durys atidarytos... blink.gif Ir sugebėk užšokti ant rankenos ir pačiam atsidaryt duris, nors atrodo toks lėėėėėtas... unsure.gif Kad jis labai protingas, tai galima buvo numatyti, kaimynas sakė, kad jį buvo išvežę už miesto apie 3 km, grįžo... unsure.gif
Nu, laisvės mėgėjas, gyvena pagal save, nors ir sirgdamas.....Ir nevalgo dabar, matyt, permaitinau, o gal dėl čiaudėjimo...

Man tai baisu butu savo gyvunus uzkrest. Nevisada ciaudejimas toks nekaltas. Sidabre, panasu kad teks isgydyt ir turet 3 katinus...
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2015 12 17, 00:05)
Man tai baisu butu savo gyvunus uzkrest. Nevisada ciaudejimas toks nekaltas. Sidabre, panasu kad teks isgydyt ir turet 3 katinus...

Žinau, kad su ligom žaisti negalima... unsure.gif Man net pačiai liepė gerti vit.C, kai vaistinėj akių lašus pirkau ir sakiau, kad sergančiam katinui...
Bet imti - nu, neeeaaa, nenoriu..Nors vaikai juokiasi, sako, kol grįšim atostogų gal jau kokius 7-is turėsi bigsmile.gif
Bet neeaa, aš labai myliu savo katinėlius, jie pas mane švarūs, todėl gali ir į lovą ateiti ir visur laipioti, ir aš juos mielai paniurkau, kartais net ale apkandžioju biggrin.gif arba kokį šiltą orą pripučiu į jų kailiuką, mėgstu aš juos paniurkyti...
O Persą - nebent su skalbimo mašina atskalbus...ir daugiau jokių valkatavimų...
Grįžo į šaltą sandėliuką, nes katilinės negaliu durų laikyt atdarų...
Ech, nesąmonę aš čia užsikroviau, šiaip yra skelbimų, kad veterinaras pas mus gali atvykti į namus, kai situacija labai susikomplikuos, gal teks priimti sprendimą ..... unsure.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

prajuokino Čipso maitinimosi ypatumai biggrin.gif

Sidabrei už gailestingumą šimtas balionėlių 4u.gif Laisvė Persui svarbiau už komfortą. Kartais apie savo blusinukus pagalvoju, kur jiems būtų geriau: prieglaudoj narve šilumoj sotiems ar laisvėj šalty busbadžiu g.gif

Dėl sąnarių aš irgi nieko neduodu. Į putpelės kiaušinius vis pasižiūriu parduotuvėj, noriu nupirkti, bet manau, kad nevalgys, tai ir susilaikau. Vištos kiaušinio trynio nevalgo, tai kaži ar putpelės valgys g.gif Šelmio uodegos lankstumas tai man nepatinka, pistolietom nebūna, neša ją iškeltą kaip vėliavą, stačiai, bet visi sąnariukai tvarkoj nesuaugę.
O va čia nuotrauka Persui hihihi.gif Kas jam gali nutikti hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 12 17, 12:44)
Laba  4u.gif

O va čia nuotrauka Persui hihihi.gif Kas jam gali nutikti hihihi.gif
user posted image

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti