Sveiki, škotukai ir jų mamytės
Pagaliau ir aš jau galiu rašyti, ne tik skaityti SM
Smagu, kad prisiminėt temutę ir vėl sugrįžot pabendraut
Ačiū Magnunai, kad atėjo pasakyti, kur aš ten pradingau nes tikrai nesmagiai jaučiausi, kad visi klausinėja, o aš tarytum net atsakyti nenoriu
SM forumo moderatoriai taip nieko ir neatsakė, tai pasiskundžiau supermamų administracijai labai greit sutvarkė
Ačiū už gimtadienio sveikinimus ( ale ir prisimena ), Šelmį irgi su gimtadieniu , jo Bugutis švęs sausio vidury
Katinėliai visų dar labiau išgražėję, dar labiau atsipalaidavę - Puma dar į lauką dairosi, Šelmiui svarbu skaniai pavalgyti, Točis net ir žaidžia atsigulęs
Trišė sau kiauliukais kaip gražiai į svečius kvietė
Jau buvom pasiruošę Golden fish žiūrėti ir .... RL=http://radikal.ru/big/bad6335c5a4a434a8c2c7d593abea670][/URL]
O Stebuklė - Nu kaip taip galima ? Turi užslėpusi dabar jau net du katinėlius, ir nei vieno nerodo ? Mes jau Finą matėm tik prieš 100 metų, o naują katiniuką kaip nekantraujam pamatyti... Nu praaašome, nu labai prašom - parodyti jaunąjį kavalieraitį
Mes gyvename taip pat - katinėliai gaudosi ir mušasi
Ir dar laukia švenčių :
Labu
Smagu, Sidabre, kad ryšys sutvarkytas, ir vėl jūs čia. Net apsidžiaugiau pamačiusi, kad parašėt Bet tai SM kvailioja, kad net prisijungti neįmanoma
Stebukle... mums labai smalsu... parooodykit... please...
Anksčiau vardindama katinėlius, nepaminėjau Bitutės Noriu pasitaisyti ir kviečiu Bitutę pasirodyti
Smagu, Sidabre, kad ryšys sutvarkytas, ir vėl jūs čia. Net apsidžiaugiau pamačiusi, kad parašėt Bet tai SM kvailioja, kad net prisijungti neįmanoma
Stebukle... mums labai smalsu... parooodykit... please...
Anksčiau vardindama katinėlius, nepaminėjau Bitutės Noriu pasitaisyti ir kviečiu Bitutę pasirodyti
Labas rytas
Taip, Riolita, aš irgi dažnai apsidžiaugiu, kai kas nors sugrįžta pabendrauti
Ypač kai dažnai "bendrauti" tenka man vienai su Bugučiu
Su Bitutės šeimininke neseniai kalbėjau, jaučiu, kad aptingo ateit į SM
Dar nepapasakojau apie persą. Taigi gyvena jis mano sandėliuke, dar pačiaudo ir akytės dar ne visai, bet jau žymiai geriau, neturiu aš tiek laiko ten ištisai jam lašinti.
Sandėliuką privalau laikyti nuolat pravirą, man tai nieko gero, mano tvarkingas sandėliukas apaugo juodais plaukų kuokštais Kartais persą iššukuoju, dar pakarpau sąvėlas, nuo meilės ir šukavimo jis tiesiog nualpsta, bet neleidžia iššukuoti probleminių vietų. Kelnės pas jį baisios nuo įvairios mitybos buvusios ir neleidžia nukirpti, net susipykom, ir man įbrėžė, subariau, tai žiūrėjo nusikaltusiu žvilgsniu...
Dar užlašinau nuo parazitų, manau, kad lengviau jam bus gyventi. Valgo jis daugiau už mano abu, vaikšto visas kaip bačka išsipūtęs, didelis, bet WC reikalų net išeina už mano kiemo, nei sandėliuke, nei kieme nieko nepridaro
Kaimynas sakė, kad jo mama domisi, kaip persiukui sekasi, sako, pasakiau, kad kaimynė rūpinasi, tai viskas tvarkoje Pasakiau, kad išstatysiu jiems sąskaitą už mitybą, vaistus ir priežiūrą ....
Riolita, kaip sekėsi su sodo katinėliais, ar pavyko rasti jiems namus ?
Mano Bugutis dabar apvalėja, kaupia lašinukus žiemai, labai mėgsta šilumą, tai kažkur per karštai prikišo ūsus - viena pusė susiraičiusi, žadėjau nukirpti, bet turbūt negalima, patys pasikeis iškrisdami
Vakar vakare buvo visur balta, padengta sniegu, šiandien iš ryto vėl viskas žaliuoja dar pas mane, o kai pašviečia saulė, tai nepatogu pasidarė, kad eglė pastatyta
Taip, Riolita, aš irgi dažnai apsidžiaugiu, kai kas nors sugrįžta pabendrauti
Ypač kai dažnai "bendrauti" tenka man vienai su Bugučiu
Su Bitutės šeimininke neseniai kalbėjau, jaučiu, kad aptingo ateit į SM
Dar nepapasakojau apie persą. Taigi gyvena jis mano sandėliuke, dar pačiaudo ir akytės dar ne visai, bet jau žymiai geriau, neturiu aš tiek laiko ten ištisai jam lašinti.
Sandėliuką privalau laikyti nuolat pravirą, man tai nieko gero, mano tvarkingas sandėliukas apaugo juodais plaukų kuokštais Kartais persą iššukuoju, dar pakarpau sąvėlas, nuo meilės ir šukavimo jis tiesiog nualpsta, bet neleidžia iššukuoti probleminių vietų. Kelnės pas jį baisios nuo įvairios mitybos buvusios ir neleidžia nukirpti, net susipykom, ir man įbrėžė, subariau, tai žiūrėjo nusikaltusiu žvilgsniu...
Dar užlašinau nuo parazitų, manau, kad lengviau jam bus gyventi. Valgo jis daugiau už mano abu, vaikšto visas kaip bačka išsipūtęs, didelis, bet WC reikalų net išeina už mano kiemo, nei sandėliuke, nei kieme nieko nepridaro
Kaimynas sakė, kad jo mama domisi, kaip persiukui sekasi, sako, pasakiau, kad kaimynė rūpinasi, tai viskas tvarkoje Pasakiau, kad išstatysiu jiems sąskaitą už mitybą, vaistus ir priežiūrą ....
Riolita, kaip sekėsi su sodo katinėliais, ar pavyko rasti jiems namus ?
Mano Bugutis dabar apvalėja, kaupia lašinukus žiemai, labai mėgsta šilumą, tai kažkur per karštai prikišo ūsus - viena pusė susiraičiusi, žadėjau nukirpti, bet turbūt negalima, patys pasikeis iškrisdami
Vakar vakare buvo visur balta, padengta sniegu, šiandien iš ryto vėl viskas žaliuoja dar pas mane, o kai pašviečia saulė, tai nepatogu pasidarė, kad eglė pastatyta
Oi, koks gražuolis nekaltutis gerutis
Stebukle, turit kažkokią dovaną - surasti ir įsigyti pačius gražiausius katinus
QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 12, 15:20)
Oi, koks gražuolis nekaltutis gerutis
Aciu aciu
Is tikro, tai isvaizda dzin. Ryzas bet koks jis katiniskas, kokio meilumo, murklys, galima uztampyt ir uzglostyt negyvai ji. Priesingybe Finutei. Kuri jauciasi grazi ir kaip eksponatas rankom nelieciama Jei butu pirma atsirades jis, o va dabar Fina. Tai sakyciau kad Fina laukine bet kadangi tai mano katyte tai labai dziaugiuosi ju kompanija. O Fina... dar siandien urzgia ant Čip(s)o.
QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 12, 08:58)
Sandėliuką privalau laikyti nuolat pravirą...
Kaimynas sakė, kad jo mama domisi, kaip persiukui sekasi,...
Kaimynas sakė, kad jo mama domisi, kaip persiukui sekasi,...
Dėl sandėliuko... tai visai prastai... Juk nelaikysite per visą žiemą praviro... Prilis, prisnigs, pripustys... ir dar tie kuokštai plaukų...
O ta buvusi Perso šeimininkė dar drįsta domėtis, kaip jam sekasi. Kaip gali sektis išmestam, badui ir šalčiui pasmerktam katinui? Turbūt norėjo sužinoti, ar dar nenumirė... Kaimynas galėtų nors dubenėlį su maistu kur patvory padėti, jei į namus įsileisti nenori...
O mano sodo katinėliai, lyg buvau minėjusi, kad du rado namus. Trečią, mergytę, buvo pasiėmęs kažkas iš sodininkų, bet po dviejų savaičių vėl ją paleido Jau džiaugiausi, kad iš keturių liko tik vienas, bet per anksti Taip kad turiu dar du blusinukus, taip švelniai juos vadinu Nors jie nublusinti ir nukirminti. Ir jie man jau visai nebesvetimi Praktiškai dėl jų kas 5-7 dienas važiuoju į sodą, pamaitinu, dar palieku sauso maisto... O ėda tiek, kad pilvai išsipučia, kaip balionai. Turbūt visi badavę taip ėda, yra - ėda be saiko, nėra - dieta. Vienas labai meilus yra. Jei tik atsitupiu ko nors, tuoj įsitaiso ant kelių. Taip su katinu ant kelių ir medelius balinau, ir rožyną tvarkiau, reikia paeiti toliau, katiną - po pažastim, paskui vėl ant kelių pasidedu, guli toliau Gero charakterio tas katulis, neįžūlus, pasiduoda auklėjimui, bet gal net per daug rankinis
QUOTE(Stebukle @ 2015 12 12, 14:07)
Namuose jis Čip(s)as.
Nulėpausiukas... Ryžiukas...Minkštučiukas
O mažasis sūnelis ar gali jį paniurkyti, ar leidžiasi?
Patupdytas ant taburetės, tupi sau gražiai ir pozuoja. Maniškiai pabėgtų
[quote=Riolita.,2015 12 13, 00:03]
jie man jau visai nebesvetimi
Va va, tie katinėliai pavergia ir pasidaro savi, už kuriuos jautiesi atsakingas
Betgi vėl - negali būti atsakingas už visus, kurie liko nuskriausti
Sandėliuką teks laikyti visą žiemą taip, kitaip negaliu, kur tas katinas pasidės
Kaimynas sakė, kad jis senas katinas, nors dar taip ir neatrodo, manau, kad jis nežino, ir paklausė - gal užmigdyti reiktų ? Sakau, jeigu neprižiūrte, nesirūpinate, gal ir migdyti ? O jis man - tai nupirkite kokių vaistų, suleiskit kokių nuodų ampulę, ir bus viskas. Gerai, kad aš tokio gana ramaus būdo...Bet pasakiau, kad aš gyvūnų nežudau
Blogiausia, kai suserga, tiesiog gydymas man perbrangus malonumas
Maaaam, a maam ... Taigi ir aš gražus katinėlis, kodėl tu tik svetimus vis išgiri ?
jie man jau visai nebesvetimi
Va va, tie katinėliai pavergia ir pasidaro savi, už kuriuos jautiesi atsakingas
Betgi vėl - negali būti atsakingas už visus, kurie liko nuskriausti
Sandėliuką teks laikyti visą žiemą taip, kitaip negaliu, kur tas katinas pasidės
Kaimynas sakė, kad jis senas katinas, nors dar taip ir neatrodo, manau, kad jis nežino, ir paklausė - gal užmigdyti reiktų ? Sakau, jeigu neprižiūrte, nesirūpinate, gal ir migdyti ? O jis man - tai nupirkite kokių vaistų, suleiskit kokių nuodų ampulę, ir bus viskas. Gerai, kad aš tokio gana ramaus būdo...Bet pasakiau, kad aš gyvūnų nežudau
Blogiausia, kai suserga, tiesiog gydymas man perbrangus malonumas
Maaaam, a maam ... Taigi ir aš gražus katinėlis, kodėl tu tik svetimus vis išgiri ?
QUOTE(Sidabrė @ 2015 12 12, 23:31)
O jis man - tai nupirkite ..., suleiskit ...
Net tokiu klausimu visą atsakomybę ir naštą permeta kitiems... Ot žmonės...
Buguti, tu tikrai labai gražus katinėlis Ir labai mielas
Mano katinėliai dar daug laiko praleidžia balkone. Padariau tokią primityvią lesyklėlę. Tai pratupi po kelias valandas stebėdami. Nors paukštukų daug neatskrenda, tik vienas kitas
Su beglobiais tai baisus variantas pastaruoju metu. Kazkeno klaidas ir neatsakinguma turi kiti zmones gelbet ir taisyt. Labai gerai tas cipavimas kuris bus privalomas.
Sidabre, o kaip taviskiai, i lauka jau nebeleidi? Man Bugis tai tooks rimtumo katinas, aristokratas ir uodega kiek dryzuota.
riolitos katukai turi visa loze, su gamtos vaizdu sauniai. O dar ir lanka kazkas suka...
O pas mane gavosi, kad Cipsas atkeliavo, nes gi Fina pirkau be jokiu minciu kergti. Kaip ir parodos... mano nuomone buvo skirtos paciuozusiems Bet kai Finai ne vienas morcius jau buvo, tai teko pagalvot, sterelizacija ar kergimas. tada pliusai minusai ir ka as galiu ir ko negaliu... Tada kergimas su kuo... tada ziurejimas kas tinka kas netinka. Tada pasistudijavimas genetikos... atitikimu ir t.t. Ir parkeliavo Cipsas pas mus. Aisku dar jauni pakankamai ir gyvena atskirai, o buna kartu, tik mums matant, maza kas... pasaugosim kad neprisidarytu vaikai vaiku
Sidabre, o kaip taviskiai, i lauka jau nebeleidi? Man Bugis tai tooks rimtumo katinas, aristokratas ir uodega kiek dryzuota.
riolitos katukai turi visa loze, su gamtos vaizdu sauniai. O dar ir lanka kazkas suka...
O pas mane gavosi, kad Cipsas atkeliavo, nes gi Fina pirkau be jokiu minciu kergti. Kaip ir parodos... mano nuomone buvo skirtos paciuozusiems Bet kai Finai ne vienas morcius jau buvo, tai teko pagalvot, sterelizacija ar kergimas. tada pliusai minusai ir ka as galiu ir ko negaliu... Tada kergimas su kuo... tada ziurejimas kas tinka kas netinka. Tada pasistudijavimas genetikos... atitikimu ir t.t. Ir parkeliavo Cipsas pas mus. Aisku dar jauni pakankamai ir gyvena atskirai, o buna kartu, tik mums matant, maza kas... pasaugosim kad neprisidarytu vaikai vaiku
QUOTE(Stebukle @ 2015 12 14, 20:51)
1.O dar ir lanka kazkas suka...
2.O pas mane gavosi, kad Cipsas atkeliavo, nes gi Fina pirkau be jokiu minciu kergti.
2.O pas mane gavosi, kad Cipsas atkeliavo, nes gi Fina pirkau be jokiu minciu kergti.
1. Tai va, kad nebesuka Todėl ir nugrūstas į balkoną Ale pats laikas būtų parsinešti į vidų
2. Buvo mintis, kad gal čia vyras, o ne šiaip draugas