Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Gal reikės ir užsukti, jeigu Panoramoje, labai seniai buvau parodoj rolleyes.gif
Smagu būtų ramiai pereiti, atsipalaiduoti, į gražius katinus prisižiūrėti ax.gif ax.gif
Tikrai užsinorėjau bigsmile.gif

O kitoje temoje paskaičiau, kad 11.21-22. dienomis ruošiasi į Kauno megą, t.y. parodos viena po kitos, matomai, skirtingi organizatoriai g.gif
Atsakyti
Juodasis persas savo viešbutyje smile.gif
user posted image

O man tik toks viešbutis ? g.gif
user posted image

Mano tai geriausias - ir ko tas Bugis į tą dėžę susiraitė ? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Kaciu apartamentai pas Sidabre biggrin.gif
QUOTE(Sidabrė @ 2015 11 05, 20:15)
Gal reikės ir užsukti, jeigu Panoramoje, labai seniai buvau parodoj  rolleyes.gif
Smagu būtų ramiai pereiti, atsipalaiduoti, į gražius katinus prisižiūrėti  ax.gif  ax.gif
Tikrai užsinorėjau  bigsmile.gif 

O kitoje temoje paskaičiau, kad 11.21-22. dienomis ruošiasi į Kauno megą, t.y. parodos viena po kitos, matomai, skirtingi organizatoriai  g.gif

Aha Panoramoj, ziurovams nemokamai wink.gif
Taip lgac klubas panoramoj dabar, sekanti savaitgali topmiau organizuoja. Is tikro, tai biski nesamone kad va taip pasidubliuoja, tai Kauno paroda praleisim. O priezastis, tai biggrin.gif todel kad gaila Fina kas savaite praust , sukuot, dziovint biggrin.gif o su neiscackinta kate kazkaip nera reikalo vaziuot biggrin.gif Nors gal vaziuosim paziuret.
Atsakyti
Laaabas 4u.gif

user posted image

Įdomu, ar šiluma tikrai kaulų nelaužo ? g.gif

user posted image
Atsakyti
ei škotukai-kur pradingot? gal sušalot, ar aptigot...?????

user posted image

jei- sušalot- reik sušilti

user posted image

jei- aptingot- tai bėda,
bet atvykite tada
vaišėms bus cepelinai ( su garnyru, jeigu ką)

user posted image

o po to žiūrėsim filmą
per kanalą Golden Fish

user posted image

Na- nebūkit tinginiai - lgrįškite namo spėriai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 29 lapkričio 2015 - 20:33
Laba, škotukai ir kaimynkos 4u.gif

Labai pasiilgom visų 4u.gif Ale kur ir pradingot visi? Žiemos miegelis apėmė? Snūstelėjom mažumėlę ir sugrįžkim visi į namus pasipasakoti, ką nuveikėm. Kaip Sidabrės Bugis su Katyte laikosi, kaip Persas, kaip Finutei parodoj sekėsi, ar prizai tilpo į bagažinę? Kaip Točis, Milka, Maila? Pipiriuk, ir tu pasirodyk. Neužmirštuolės ryžiuko ir vardą buvau pamiršusi, bet rašant prisiminiau - Čiko.

Gal kokį škotuką pro plyšiuką pamatysiu...
user posted image

Sutrukdei,mam... Jau beveik mačiau...
user posted image

Vakar pjausčiau kepenėles katukams. Šelmis išgirdo ir atėjo. Tai vakarieniavo taip. Nuotrauka labai prasta, bet vistiek noriu parodyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Škotukai, ku-kū 4u.gif

Negi mes vieni čia likom?

Sidabre, pamenu, kad su Šelmiu panašiu laiku gimtadienį švenčiat ax.gif Tad gražios, džiugios, šviesios, smagios Jums gimtadienio šventės 4u.gif

happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 12 07, 19:02)
Škotukai, ku-kū  4u.gif

Negi mes vieni čia likom?

Sidabre, pamenu, kad su Šelmiu panašiu laiku gimtadienį švenčiat ax.gif 

Tuomet ir juoduliuką su gimtadieniu happybday.gif Ir Bugutį taip pat happybday.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Gal Sidabrė slaptažodį pamiršo g.gif Arba priešNaujametiški darbai užspaudė kaip ir visus šios profesijos atstovus Čia aišku geriausia ko galima tikėtis smile.gif Juk tik ji viena palaikydavo čia katinišką dvasią ir ištraukdavo mūsų katinukus iš pakampių. O dabar net Trišė mūsų ieško ir neranda verysad.gif Ačiū kad nepamiršot kad tokie esam
Mano tai užblikavo fotki.com, liepė susimokėt bent 24 USD už metus doh.gif Per ką čia dabar tas nuotraukytes įkelt...

Pagulėsiu, gal kokių protingų minčių šaus į galvą g.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lunyte @ 2015 12 08, 09:24)
Tuomet ir juoduliuką su gimtadieniu  happybday.gif  Ir Bugutį taip pat  happybday.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal Sidabrė slaptažodį pamiršo  g.gif Arba priešNaujametiški darbai užspaudė kaip ir visus šios profesijos atstovus Čia aišku geriausia ko galima tikėtis  smile.gif  Juk tik ji viena palaikydavo čia katinišką dvasią ir ištraukdavo mūsų katinukus iš pakampių. O dabar net Trišė mūsų ieško ir neranda  verysad.gif Ačiū kad nepamiršot kad tokie esam
Mano tai užblikavo fotki.com, liepė susimokėt bent 24 USD už metus  doh.gif  Per ką čia dabar tas nuotraukytes įkelt...

Pagulėsiu, gal kokių protingų minčių šaus į galvą  g.gif  g.gif

Aš iš Picasos albumų keliu- nemokama, dydžio niekada nenugrybausi ir pnš. Bet. Reikia ten turėti albumus.. blush2.gif
Atsakyti
Sveiki kaimynai škotukai 4u.gif
Sidabrė negali prie SM prisijungti, bandžiau ir aš moderatorėms jos žinutę persiųsti bet panašu, kad tie moderatoriai, kurie už prisijungimą atsakingi, lėtų apsukų yra nes Sidabrė rašė kad nieko jai neatsakė verysad.gif
Atsakyti
Laba laba. Namai atsigauna 💪 O mes... biggrin.gif kaip ten sakoma, kas gali but grriau uz katę, ogi 2 katinai smile.gif tai pries savaite parkeliavo Finai draugas. Ant kurio iki siandien urzgia biggrin.gif bet uz tai kokio meilumo kate darosi pajutus konkurencija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunyte @ 2015 12 08, 08:24)
Tuomet ir juoduliuką su gimtadieniu  happybday.gif  Ir Bugutį taip pat  happybday.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šelmis dėkoja už sveikinimus. Bugutį tai sveikinsim vėliau, sausio mėn, dabar buvo Sidabrės gimtadienis ax.gif
Točis kaip įdomiai įsitaisęs, kaip žuviukas smile.gif
Lunyte, aš nuotraukas keliu per part.lt arba radikal.ru. Ten pinigų dar neprašo ax.gif

Stebukle, kokios naujienos fainos wub.gif Prašom daugiau papasakoti apie Finos draugutį, o dar geriau su vaizdine medžiaga ax.gif Veislė, spalva, amžius, charakteris, elgesys? Viskas labai įdomu. Mano Puma tai buvo pikta, kai Šelmis atkeliavo, šalinosi mūsų, nesileido glostoma, pirmą dieną net neėdė nieko. Bet po mėnesio buvo va taip
user posted image

Ir dar taip
user posted image

Lauksim sugrįžtant Sidabrės. Svarbu, kad jai viskas gerai.
Atsakyti