Gal reikės ir užsukti, jeigu Panoramoje, labai seniai buvau parodoj
Smagu būtų ramiai pereiti, atsipalaiduoti, į gražius katinus prisižiūrėti
Tikrai užsinorėjau
O kitoje temoje paskaičiau, kad 11.21-22. dienomis ruošiasi į Kauno megą, t.y. parodos viena po kitos, matomai, skirtingi organizatoriai
Kaciu apartamentai pas Sidabre
Aha Panoramoj, ziurovams nemokamai
Taip lgac klubas panoramoj dabar, sekanti savaitgali topmiau organizuoja. Is tikro, tai biski nesamone kad va taip pasidubliuoja, tai Kauno paroda praleisim. O priezastis, tai todel kad gaila Fina kas savaite praust , sukuot, dziovint o su neiscackinta kate kazkaip nera reikalo vaziuot Nors gal vaziuosim paziuret.
QUOTE(Sidabrė @ 2015 11 05, 20:15)
Gal reikės ir užsukti, jeigu Panoramoje, labai seniai buvau parodoj
Tikrai užsinorėjau
O kitoje temoje paskaičiau, kad 11.21-22. dienomis ruošiasi į Kauno megą, t.y. parodos viena po kitos, matomai, skirtingi organizatoriai
Tikrai užsinorėjau
Aha Panoramoj, ziurovams nemokamai
Taip lgac klubas panoramoj dabar, sekanti savaitgali topmiau organizuoja. Is tikro, tai biski nesamone kad va taip pasidubliuoja, tai Kauno paroda praleisim. O priezastis, tai todel kad gaila Fina kas savaite praust , sukuot, dziovint o su neiscackinta kate kazkaip nera reikalo vaziuot Nors gal vaziuosim paziuret.
ei škotukai-kur pradingot? gal sušalot, ar aptigot...?????
jei- sušalot- reik sušilti
jei- aptingot- tai bėda,
bet atvykite tada
vaišėms bus cepelinai ( su garnyru, jeigu ką)
o po to žiūrėsim filmą
per kanalą Golden Fish
Na- nebūkit tinginiai - lgrįškite namo spėriai
jei- sušalot- reik sušilti
jei- aptingot- tai bėda,
bet atvykite tada
vaišėms bus cepelinai ( su garnyru, jeigu ką)
o po to žiūrėsim filmą
per kanalą Golden Fish
Na- nebūkit tinginiai - lgrįškite namo spėriai
Laba, škotukai ir kaimynkos
Labai pasiilgom visų Ale kur ir pradingot visi? Žiemos miegelis apėmė? Snūstelėjom mažumėlę ir sugrįžkim visi į namus pasipasakoti, ką nuveikėm. Kaip Sidabrės Bugis su Katyte laikosi, kaip Persas, kaip Finutei parodoj sekėsi, ar prizai tilpo į bagažinę? Kaip Točis, Milka, Maila? Pipiriuk, ir tu pasirodyk. Neužmirštuolės ryžiuko ir vardą buvau pamiršusi, bet rašant prisiminiau - Čiko.
Gal kokį škotuką pro plyšiuką pamatysiu...
Sutrukdei,mam... Jau beveik mačiau...
Vakar pjausčiau kepenėles katukams. Šelmis išgirdo ir atėjo. Tai vakarieniavo taip. Nuotrauka labai prasta, bet vistiek noriu parodyti
Labai pasiilgom visų Ale kur ir pradingot visi? Žiemos miegelis apėmė? Snūstelėjom mažumėlę ir sugrįžkim visi į namus pasipasakoti, ką nuveikėm. Kaip Sidabrės Bugis su Katyte laikosi, kaip Persas, kaip Finutei parodoj sekėsi, ar prizai tilpo į bagažinę? Kaip Točis, Milka, Maila? Pipiriuk, ir tu pasirodyk. Neužmirštuolės ryžiuko ir vardą buvau pamiršusi, bet rašant prisiminiau - Čiko.
Gal kokį škotuką pro plyšiuką pamatysiu...
Sutrukdei,mam... Jau beveik mačiau...
Vakar pjausčiau kepenėles katukams. Šelmis išgirdo ir atėjo. Tai vakarieniavo taip. Nuotrauka labai prasta, bet vistiek noriu parodyti
Škotukai, ku-kū
Negi mes vieni čia likom?
Sidabre, pamenu, kad su Šelmiu panašiu laiku gimtadienį švenčiat Tad gražios, džiugios, šviesios, smagios Jums gimtadienio šventės
Sidabre, pamenu, kad su Šelmiu panašiu laiku gimtadienį švenčiat Tad gražios, džiugios, šviesios, smagios Jums gimtadienio šventės
QUOTE(Riolita. @ 2015 12 07, 19:02)
Škotukai, ku-kū
Sidabre, pamenu, kad su Šelmiu panašiu laiku gimtadienį švenčiat
Sidabre, pamenu, kad su Šelmiu panašiu laiku gimtadienį švenčiat
Tuomet ir juoduliuką su gimtadieniu Ir Bugutį taip pat
Gal Sidabrė slaptažodį pamiršo Arba priešNaujametiški darbai užspaudė kaip ir visus šios profesijos atstovus Čia aišku geriausia ko galima tikėtis Juk tik ji viena palaikydavo čia katinišką dvasią ir ištraukdavo mūsų katinukus iš pakampių. O dabar net Trišė mūsų ieško ir neranda Ačiū kad nepamiršot kad tokie esam
Mano tai užblikavo fotki.com, liepė susimokėt bent 24 USD už metus Per ką čia dabar tas nuotraukytes įkelt...
Pagulėsiu, gal kokių protingų minčių šaus į galvą
QUOTE(Lunyte @ 2015 12 08, 09:24)
Gal Sidabrė slaptažodį pamiršo Arba priešNaujametiški darbai užspaudė kaip ir visus šios profesijos atstovus Čia aišku geriausia ko galima tikėtis Juk tik ji viena palaikydavo čia katinišką dvasią ir ištraukdavo mūsų katinukus iš pakampių. O dabar net Trišė mūsų ieško ir neranda Ačiū kad nepamiršot kad tokie esam
Mano tai užblikavo fotki.com, liepė susimokėt bent 24 USD už metus Per ką čia dabar tas nuotraukytes įkelt...
Aš iš Picasos albumų keliu- nemokama, dydžio niekada nenugrybausi ir pnš. Bet. Reikia ten turėti albumus..
Sveiki kaimynai škotukai
Sidabrė negali prie SM prisijungti, bandžiau ir aš moderatorėms jos žinutę persiųsti bet panašu, kad tie moderatoriai, kurie už prisijungimą atsakingi, lėtų apsukų yra nes Sidabrė rašė kad nieko jai neatsakė
Sidabrė negali prie SM prisijungti, bandžiau ir aš moderatorėms jos žinutę persiųsti bet panašu, kad tie moderatoriai, kurie už prisijungimą atsakingi, lėtų apsukų yra nes Sidabrė rašė kad nieko jai neatsakė
Laba laba. Namai atsigauna 💪 O mes... kaip ten sakoma, kas gali but grriau uz katę, ogi 2 katinai tai pries savaite parkeliavo Finai draugas. Ant kurio iki siandien urzgia bet uz tai kokio meilumo kate darosi pajutus konkurencija
QUOTE(Lunyte @ 2015 12 08, 08:24)
Šelmis dėkoja už sveikinimus. Bugutį tai sveikinsim vėliau, sausio mėn, dabar buvo Sidabrės gimtadienis
Točis kaip įdomiai įsitaisęs, kaip žuviukas
Lunyte, aš nuotraukas keliu per part.lt arba radikal.ru. Ten pinigų dar neprašo
Stebukle, kokios naujienos fainos Prašom daugiau papasakoti apie Finos draugutį, o dar geriau su vaizdine medžiaga Veislė, spalva, amžius, charakteris, elgesys? Viskas labai įdomu. Mano Puma tai buvo pikta, kai Šelmis atkeliavo, šalinosi mūsų, nesileido glostoma, pirmą dieną net neėdė nieko. Bet po mėnesio buvo va taip
Ir dar taip
Lauksim sugrįžtant Sidabrės. Svarbu, kad jai viskas gerai.