Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Lunyte @ 2015 10 23, 09:44)

lialia:), o Jums 2 kartus viename pasisekė - Bitutei žaisliukų nereikia pirkt o ir  sūneliui kompanijos drauge pažaisti. Nes Bitutė visada šalia  biggrin.gif

Na jo tuo klausimu pasisekė biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lunyte @ 2015 10 23, 09:44)

O Točiukas šiandien ryte nubudo ypatingai  miaukdamas  doh.gif  Matyt nujautė, kad nuo šiandien jį vadinsiu jau tik Točiu mat jam jau vieneri  happybday.gif  birthday.gif ir puolė apžiūrinėti rytines gimtadienio  000552.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O aš labai susirūpinau, kad spaudoje taip daug pradėjo rašyti apie kačiukų auginimą ir blogą poveikį sveikatai. Labiausiai mane tai nugąsdino kačių poveikis nėsčiąjai. Tai mintyse su baime vis galvoju ką reikės daryti atėjus tokiam momentui, nejau tikrai tam laikotarpiui reikės Bitutę vešti pas mamą, nors labai to nenoriu. Poto pradėjo spaudoje rašyti apie kažkokias bakterijas, kurios sukelia šizofreniją žmoniems doh.gif Rodos sąžiningai vežam pas daktarų ją ir vaistukus nuo kirminukų duodam. Tai labai norėjau paklausti jūsų nuomonės. Gal ir kvailos baimės bet...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2015 10 24, 14:37)
Nu ir Fina lenda pas skotukus i grazu buri wub.gif
user posted image

Fina kaip romantiškai įsikūrusi ax.gif

lialia smile.gif Na, kokių įdomybių jūs čia prisiskaitėt ? g.gif Ir kur tokie dalykai buvo parašyti ? g.gif
Manau, kad nuo švarių naminių kačių tikrai jokios šizofrenijos ( ir sugalvot tu man, kad šizofrenija nuo katės blink.gif ) ir kitokios ligos žmonėms nepersiduoda schmoll.gif
Sakyčiau be reikalo tos baimės... rolleyes.gif Kiek apie katinėlius skaitau, tai dauguma veisėjų yra jaunos moterys, gimdo vaikus ir maži vaikeliai gyvena su veislyno katėm, ne su viena. Aišku, kelia jos tokius klausimus, kaip katės priims mažylį, kaip saugoti, kada pradėt supažindinti, ar neužspaus panorusios su leliuku miegoti, bet kitokių nutikimų girdėt neteko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 24 spalio 2015 - 23:16
Ir as skaiciau tuos straipsnius. Bet ten bandymai atliekami su tiriamom katem, kurios yra ne is namu, veislynu ir t.t. tai joms daroma maximumas visko, ir ziurimas rezultatas. Jei kate priziureta, nieko ji neuzkres ir cyzikais nepadarys. O del taksoplazmozes galima padaryt tyrima. Bet tikrai neverta.

Katik is Fina atnese pele prie koju if padejo. Gerai kad grindis ploviau, tai su sluota prispaudziau ir tada.... va ir privalumas nuosavo namo. Vyras sako, kad cia ne kate, ant ranku nebuna, nesileidzia glostoma visiems, peliu negaudo. Tai pliusiuka siandien uzsidejo biggrin.gif
Atsakyti
Bugučio miegojimo rezidencija bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2015 10 25, 17:53)
peliu negaudo. Tai pliusiuka siandien uzsidejo biggrin.gif

Kokia medžiotoja Fina thumbup.gif biggrin.gif Atrodo, tokia balta princesė net neturėtų liestis prie pelių, vorų ar dar ten ko nors biggrin.gif
Atsakyti
Fina parodė, kokia ji gera katytė, dovanų parnešė biggrin.gif Ale tikrai, tokia princesė, ir vistiek su savo baltom lapcytėm peles gaudo biggrin.gif

Sidabre, ar katukai jau sveiki?

Kažkada seniai kalbėjom apie katukų šėrimąsi. Kaip dabar jūsų katukai, ar šeriasi? Maniškiai maždaug porą mėnesių nesišėrė, dabar, pajungus šildymą, lyg ir vėl pradeda.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 10 26, 13:14)
Fina parodė, kokia ji gera katytė, dovanų parnešė  biggrin.gif Ale tikrai, tokia princesė, ir vistiek su savo baltom lapcytėm peles gaudo  biggrin.gif

Sidabre, ar katukai jau sveiki?

Ačiū, Riolita, su Katyte tai viskas tvarkoj, akys sveikos, išdykaut nori iki begalybės, surado čia kažką iš bumsių ar pan., tai dabar varinėja po visus namus su tooookiu garsu, pati mėto, pati gaudo... biggrin.gif
O Bugutis dar ne kažin ką, dar matomai gerklę skauda, nes retai miaukia ir dar užkimusiai unsure.gif
Nežinau, mano kaip ir nustojo šertis, ne kažin ką iššukuoju, o šildymo poveikio dar nesusigaudom, nes tik židinį kuriu, radiatoriai negali šildyti, nes neturiu katilo.... verysad.gif
O židinys - tai arba greit ir labai šilta, arba žiūrėk jau visur atšąlo... verysad.gif
Jei per žiemą kaip nors ištempsim, nesušalsim, nesusirgsim daugiau - tai būsim pirmą etapą įveikę bigsmile.gif
Atsakyti
Ugnele, sušildyk mane doh.gif
user posted image

Va taip, taip - šildyk, šildyk rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Bugis žiūriu pilnai adaptavosi naujose valdose biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki minkštieji kaimynai-

O aš va noriu pasekti BAISIĄ pasaką...

Tupėjo kartą nekalta katytė. Atėjo ryža vampyrė ir..... numezgė iš katytės šalikąąąą.....

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 11 01, 22:10)
Sveiki minkštieji kaimynai-
O aš va noriu pasekti BAISIĄ pasaką...
Tupėjo kartą nekalta katytė. Atėjo ryža vampyrė ir..... numezgė iš katytės šalikąąąą.....

Labai graži pasaka wub.gif Ir visai nebaisi... drinks_cheers.gif Tikriausia iš Trišės viską galima megzti, jai kad tik šalia būti biggrin.gif

Pasiguosiu ta proga - sodininkai išvyko, kiti ten pastovūs gyventojai kažkaip ne prie mūsų ir liko prie manęs persas, nu, tupi prie durų įėjimo, valgyt aš jam duodu, kai tik pasirodo, visas peršalęs, čiaudo, akys pūliuoja, bet katinas labai protingas ir fainas, murkia vos tik pamatęs, eina kartu, jei sakai einam, jei sakai negalima - pasitraukia, nelenda. Pastačiau dėžute su paklotu, gal nors permiegot galės šilčiau, paimti negaliu, visų pirma jį reiktų išgydyti, antra, jis gal jau ir nenorėtų ištisai namie būti. Ech, žiūrėti ir matyti kažkaip sudėtinga unsure.gif
Atsakyti
Sidabre, užjaučiu dėl to benamiuko perso. Pas mane situacija ne geresnė. Rašiau kitoje temoje, bet parodysiu ir čia:

QUOTE(Riolita. @ 2015 10 14, 22:16)
Turim sode bėdą. Va štai tokią, kuriai labai reikia namų

user posted image

Sodų katė atsivedė katukus kaimynų šiltnamyje, kuris nenaudojamas pagal paskirtį. Liepos gale, darant ten tvarką, jie ir buvo surasti. Kai katukams buvo apie 3-3,5 mėn. katė šnypšdama pradėjo juos ginti šalin. Taip katukai liko be mamos. Bet sode dar buvo daug sodininkų, tai katukai augo sotūs, linksmi ir laimingi. Dabar ta laimė baigėsi. Šalta... Graudu žiūrėti, kaip jie glaudžiasi krūvelėje vienas prie kito... Kreipiausi į vieną gyvūnų globos tarnybą. Atsakymas buvo toks: ''Atsiprašome, bet, deja, visiems padėti negalime". Katukai yra jaukūs, žmogaus nebijo, glostyti leidžiasi visi, du iš keturių noriai būna ant rankų, priprastų ir kiti. Pamatę atvažiuojančius, pakeltom uodegom atbėga pasitikti. Vis dar tikiuosi, kad pavyks nors kai kam atrasti namus.

Pats meiliausias va štai šitas. Jis tikrai nusipelno būti naminiu katuku. Įžūlesni broliai net kąsnelį iš jo panosės pačiumpa  verysad.gif :
http://www.skelbiu.l...e-21962467.html

http://www.skelbiu.l...u-21962695.html

http://www.skelbiu.l...i-21962848.html

http://www.skelbiu.l...u-21962993.html

Mergaitės, labai prašau, gal galite pasidalinti facebook'e  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vakar du katukus nuvežiau vienai šeimai, gyvenančiai šalia Klaipėdos. Vieną ima sau, kitą - kažkam iš giminaičių ar draugų, nebepamenu jau smile.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai, ir tiems katukams labai pasisekė. Atidaviau su teise grąžinti, kad tik neišmestų lauk, jei kas ne taip. Atrodo, žmonės geri, turi priglaudę dar vieną katytę, bet ji nemeili, o jie nori meilaus rankinio katuko. Bet... Mačiau svetainėje gražų prabangų odinį minkštą kampą. O jei draskys? Net jei nedraskys, bet juk šokdami katukai vistiek įsikabina su nagučiais... Oi, nežinau, nežinau... Bet gal viskas bus gerai.
O blogiausia tai, kad ta katė vėl atsivedė kačiukų verysad.gif Buvau susiskambinusi su viena gyvūnų globos įstaiga dėl sterilizavimo. Liepė atvežti trečiadienį ( čia prieš kelias savaites ). Nu negaliu aš trečiadienį, niekaip negaliu. Gyvenu ne sode, net nenakvojame ten, nes turiu ligonį namuose. O katė juk neateis pas mane į sodą pagal užsakymą, tada, kada man reikės verysad.gif O daugiau nera kam tuo reikalu pasirūpinti. Nežinau ką daryti. Užsimerkti ir nematyti irgi negaliu verysad.gif Gal pavasarį, kai atostogausiu... Liūdna dėl to, žliumt norisi verysad.gif
Ai dar ką norėjau pasakyti. Tiems katinukams padariau namuką iš putplasčio dėžės. Patiko jiems. Net šnypšdamas vienas vijo mane nuo jos smile.gif

Vilkros pasakos personažai labai žavūs 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 02 lapkričio 2015 - 12:31
Uj kaip nelinksmai su tais kieminukais. Sidabre, as jauciu kad ta persa arba gydyciau arba neserciau, nes jri jis sergantis tai pastovus ligu zidinys sabiems augintiniams...o jei kokia parvo ar korona uznes... ziauriai liudna. Ir is vis, galetu valstybe daugiau skirt lesu del sterelizacijos kastracijos, lai gyvena tie gyvuneliai lauke, lai buna jie kieminukai, bet kad nesidaugintu . Arba tos priehlaudos, ka jos isleidzia gyvunus augindamos ir ieskodamos nauju namu, skirtu geriau sterelizacijai. Nes dabar zmonems geriausia atsakomybe nusimedt, priduot gyvuna i prieglauda. Kaip kokia tuscia tara. Gyvunu instinktai nedings medzioklrj ir pasirupinime savim, tik dings poreikis ir noras daugintis. Dabar ziaufi populiacija gyvunu. O su jom ir ligos visokios... anksciau jei gatvej buvo kate, tai buvo laukinuke. Dabar galima isvyst ir i veisline panasia ir akivaizdu veisliu misruna. Bet ir jie jau tampa nebereikalingi...
Atsakyti