Įkraunama...
Įkraunama...

Keturi metų laikai

QUOTE(BigBang @ 2015 08 30, 11:34)
Žinau, bet neskanu man  blush2.gif
Ką iš šilauogių darai?  4u.gif

Nieko,taip suvalgiau be nieko bigsmile.gif kilogramą paėmiau,tai kažką kepti neapsimoka manau,geriau taip pasilepint blush2.gif

Kaip keista namie būt ir nieko neveikt blush2.gif nepamenu jau kada taip buvo wub.gif kugelis kepa,pomidorų padažas žiemai pliurpsi virtuvėj,namai sutvarkyti,dušas blizga.

Greičiau mb grįštu,nėra ką veikt namie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 08 30, 12:31)
Nieko,taip suvalgiau be nieko  bigsmile.gif kilogramą paėmiau,tai kažką kepti neapsimoka manau,geriau taip pasilepint  blush2.gif
Kaip keista namie būt ir nieko neveikt  blush2.gif nepamenu jau kada taip buvo  wub.gif kugelis kepa,pomidorų padažas žiemai pliurpsi virtuvėj,namai sutvarkyti,dušas blizga.
Greičiau mb grįštu,nėra ką veikt namie  lotuliukas.gif

Aš tai atradau puslapį naują apsišopinimui, tai užsisakiau dar porą rūbų atostogoms biggrin.gif nu negaliu aš nieko nepirkt blush2.gif
Atsakyti
Išlydėjęs vasarą rugsėjis
Beldžiasi į dar šiltas duris,
Sako: ,,Aš esu rudens nešėjas,
O tu, vaike, būki mokinys! “

Paspalčių aplinkui milijonai,
Kas padės įminti šias mįsles?
Į pasaulio pažinties kelionę
Mokytojai mokinius nuves.

Tegul bus tas skubantis rugsėjis
Mums visiems darbštumo pavyzdys.
Jis žiemkenčių atkaklus sėjėjas
Ir mokyklon kviečiantis šauklys.

Stasė Valužienė
Atsakyti
Prasiėjau su šuniu iki artimiausio tvenkinio,geras oras,nekaršta,smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 08 30, 15:17)
Prasiėjau su šuniu iki artimiausio tvenkinio,geras oras,nekaršta,smagu  rolleyes.gif

Mus irgi nėra karšta, apsiniaukę, tikras rudenėlis ax.gif
Pasidarau kavytės, ant plaukų kaukę uždėjau, palaikysiu kelias valandėles, nes niekur eit nežadu šiandien smile.gif
Atsakyti
Kokia kaukė? smile.gif reiktu ir man pasidaryt kokia nors kaukę,bet jau rytą pradėjau su plaukų procedūrom,nežinau ką dabar toliau veikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 08 30, 15:59)
Kokia kaukė?  smile.gif reiktu ir man pasidaryt kokia nors kaukę,bet jau rytą pradėjau su plaukų procedūrom,nežinau ką dabar toliau veikt  g.gif

Loreal Repair 4u.gif
rekomenduoju, labai gera mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 30 rugpjūčio 2015 - 17:09
QUOTE(BigBang @ 2015 08 30, 18:08)
Loreal Repair  4u.gif
rekomenduoju, labai gera  mirksiukas.gif

Aš turėjau Lorealio Absolut Repair cellular kaukę ir šampūną. Labai geri buvo rolleyes.gif

Renata,matau kabi apačioje ne pirmą kartą,junkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidos: 30 rugpjūčio 2015 - 17:24
QUOTE(Aidos @ 2015 08 30, 16:23)
Aš turėjau Lorealio Absolut Repair cellular kaukę ir šampūną. Labai geri buvo  rolleyes.gif

Renata,matau kabi apačioje ne pirmą kartą,junkis  mirksiukas.gif

Aš tik tą kaukę turiu, nesu bandžius nei šampūno nei kaukės smile.gif

Na nelabai kas užsuka, gal prasidėjus rudeniui padaugės mergyčių prie pc ir tuo pačiu SM mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
La,mergaitės 4u.gif
Karšta pas mus,iki 35 karščio doh.gif ,o dar dirbti reikėjo,tai ne kas...

Kas liečia krepšinį,tai pralošėm vakar graikams,ai...pasitaiko...kamuolys kvadratinis ir tiek..

Kalbėjot apie gėrimus,tai labai mėgstu vandenį,išgeriu iki 3 litrų per dieną,arbatos vakarais su MB,kavos negeriu jau 14 metų,alų pagal sezoną,jei labai karšta,stiprių savo bačką jau išgėriau,liko taurusis baltas vynas,skiestas mineraliniu... rolleyes.gif

Rytoj laisvadienis,ale darbų krūva,namus apkuopti,iki baseino nulėkti pasideginti...paskui praneša lietūs jau...
Atsakyti
QUOTE(Freilė @ 2015 08 30, 22:34)
La,mergaitės  4u.gif
Karšta pas mus,iki 35 karščio doh.gif ,o dar dirbti reikėjo,tai ne kas...

Kas liečia krepšinį,tai pralošėm vakar graikams,ai...pasitaiko...kamuolys kvadratinis ir tiek..

Kalbėjot apie gėrimus,tai labai mėgstu vandenį,išgeriu iki 3 litrų per dieną,arbatos vakarais su MB,kavos negeriu jau 14 metų,alų pagal sezoną,jei labai karšta,stiprių savo bačką jau išgėriau,liko taurusis baltas vynas,skiestas mineraliniu... rolleyes.gif

Rytoj laisvadienis,ale darbų krūva,namus apkuopti,iki baseino nulėkti pasideginti...paskui praneša lietūs jau...

Labas,neteko sveikintis dar bigsmile.gif

Žiūrėjom ir mes krepšinį vakar. Bet aš labiau laukiu naujo Žalgirio sezono pradžios blush2.gif

Negirdėjau dėl vyno skiedimo mineraliniu,kaip įdomiai rolleyes.gif skanu?

Buvau prisnūdus į vakarą,šaltis purtyt pradėjo ir galva įsiskaudėjo. Dabar jau akys stiklinės,manau imsiu termometrą ir jungsiu Hausą pavėpsot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2015 08 30, 20:40)
Labas,neteko sveikintis dar  bigsmile.gif

Žiūrėjom ir mes krepšinį vakar. Bet aš labiau laukiu naujo Žalgirio sezono pradžios  blush2.gif

Negirdėjau dėl vyno skiedimo mineraliniu,kaip įdomiai  rolleyes.gif skanu?
Buvau prisnūdus į vakarą,šaltis purtyt pradėjo ir galva įsiskaudėjo. Dabar jau akys stiklinės,manau imsiu termometrą ir jungsiu Hausą pavėpsot  smile.gif

Labas 4u.gif

Ai,aš tai normaliai ,bet MB biški išprotėjęs dėl krepšio,kažkaip užkrečia jis biggrin.gif ,o dar su sūnumi lažinamės,tai sąrašiuką rašau hihihi.gif ,nes gali apgauti velniukštis.
Niu žinok gryno vyno jau nelabai,nebent dar neragautas,o šiaip puse ant pusės atskiedžiu ir gaunasi,kaip vokiečiai vadina ale "šorlė" ax.gif
Atsakyti