Ar bandet kas angorini megstuka palaikyt saldiklyje, raso kad po palaikymo jie nebesipukuoja, as tai nebandziau.
Girdėjus,bet nedarius..
Saldziau kazkada...Vistiek man burbuliuojasi..Uztai ir nebeperku nieko su angora...Nors man labai mieli tie megztukai
Nepataikiau siandien su apranga Isvariau su plonu megztuku,bet siandien drasiai trumpom rankovem galima Gerai,kad darbe turiu maike,tai persirengiau
Nepataikiau siandien su apranga Isvariau su plonu megztuku,bet siandien drasiai trumpom rankovem galima Gerai,kad darbe turiu maike,tai persirengiau
Matėt poundland jau daro home delivery
Pas visas vaikai maži,tai paklausiu giegos,ar ir gal kitos savo nuomonę pasakys...
Žodžiu vaikas dirba...per mėn gauna ~800£,ar reikia/galima imti iš jo pinigus už elektrą,maistą ir t.t.
Pas visas vaikai maži,tai paklausiu giegos,ar ir gal kitos savo nuomonę pasakys...
Žodžiu vaikas dirba...per mėn gauna ~800£,ar reikia/galima imti iš jo pinigus už elektrą,maistą ir t.t.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 02, 12:33)
As neimu MB kartais paburba,kad galetu dasidet jau ir vaikai,nu bet man nekyla rankos is ju pinigus imt...Lai papramogauja,kol as dar sugebu sumoket visus mokescias...
Tikrai oras fainas lauke, buvom su maze aikstelej pasisupt, palakstyt, susilau reik isvirt kompoto, o tai vis sukasi po virtuve ka atsigert, o saldiklis pilnas braskiu, agrastu. Atsiveziau is LT kabanciu braskiu, kur ziedai ryskiai roziniai, ziuresim kaip augs , ir dar vynuoges medeli gavom dovanu, sake skanios ir ligu nebijo, seses draugas del ju pamises, visaip ten jas kryzmina, isvedineja naujas, pabandysim augint.
Del pinigu davimo tai galiu tik siaip pasvarstyt, dar mums toli grazu tai. MB kai buvo visai jaunas mokesi ir dirbo, tai mama paimdavo is jo visa stipendija ir beveik visa atlyginima, nes skaite kad namie gyvena, valgo, tai namo viska ir turi parnest, man cia atrodo ziauru, o ir MB iki siol dar jaucia nuoskauda del to, va cia manau persistengta stipriai. Kaip daryciau as manau kol mokosi gal pinigu neimciau jei ir dirbtu, bet turetu pramogas, rubus, priemones mokslui na ir visa kita pirktis pats. Bet man visai normalu kad ir prisidetu prie "ukio" 100-200, na ziurint kiek uzdirba.
O as naikinsiu ta zemuogiu eile...Dar galvojau i vazonus susodint,bet ai,tingiu laistyt,nieks tu zemuogiu nevalgo-tingi skint...Uzsesiu zole,kaip buvo ir bus gerai
Laba diena Ir vel po atostogu Va taip kas menesi atostogaujant, visai patiktu man Siandien jau su dziaugsmu didziausiu ejau i darba
Kai pagalvoju kad po poros menesiu reikes namie sedeti pastoviai tai net negera... na kaip nors iki vasaros pratemsiu, o vasara bus linksmiau
As bandziau, nieko man nepadejo kaip pukavosi taip ir pukuojasi ...rubai. blakstienos viskas apkibe
As ziureciau pagal vaika Jeigu pinigai jam kisene drasko ir nemoka su jais elgtis, tai imciau, ne todel kad man reikia, o tam kad ismoktu atsakingumo situo reikalu. Jeigu matyciau kad ir siaip moka su pinigais elgtis, tai tikrai neimciau
Papildyta:
Tai tu tik suktelk, mes atvaziuosim nuvalgyt
Nors zemuoges tai man tokios miske pasirinkti ir ant smilgos susiverti ne tokios uogos kad bliuda prisiskinti ir kapoti
Gal kas auginate svarainius ? Noreciau daigu, jie labai lengvai dauginasi...
Kai pagalvoju kad po poros menesiu reikes namie sedeti pastoviai tai net negera... na kaip nors iki vasaros pratemsiu, o vasara bus linksmiau
QUOTE(Heida @ 2015 09 02, 10:52)
Ar bandet kas angorini megstuka palaikyt saldiklyje, raso kad po palaikymo jie nebesipukuoja, as tai nebandziau.
As bandziau, nieko man nepadejo kaip pukavosi taip ir pukuojasi ...rubai. blakstienos viskas apkibe
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 02, 12:33)
As ziureciau pagal vaika Jeigu pinigai jam kisene drasko ir nemoka su jais elgtis, tai imciau, ne todel kad man reikia, o tam kad ismoktu atsakingumo situo reikalu. Jeigu matyciau kad ir siaip moka su pinigais elgtis, tai tikrai neimciau
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 09 02, 13:59)
O as naikinsiu ta zemuogiu eile...Dar galvojau i vazonus susodint,bet ai,tingiu laistyt,nieks tu zemuogiu nevalgo-tingi skint...Uzsesiu zole,kaip buvo ir bus gerai
Tai tu tik suktelk, mes atvaziuosim nuvalgyt
Nors zemuoges tai man tokios miske pasirinkti ir ant smilgos susiverti ne tokios uogos kad bliuda prisiskinti ir kapoti
Gal kas auginate svarainius ? Noreciau daigu, jie labai lengvai dauginasi...
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 02, 14:33)
Jau greit metai, jei ne daugiau, kol daro.
Jei kazkur mokosi, neimciau. Bet jo asmenines islaidos butu jo.
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 02, 16:13)
Kai pagalvoju kad po poros menesiu reikes namie sedeti pastoviai tai net negera...
Su mumis pliurpsi
Ar patiko lake district?
Limcamca...rimtai?! ot kaimas aš
Dėkinga visoms pareiškusioms savo nuomonę...
Mano jaunuolis,jis mokosi ir gan gerai plius dirba...bet matau kad kažkokia arogancija atsiradus...galvoju gal pasakyti,tiksliau pasodinti ant dupcės man jį biškį,pasakius kad aš ne tarnaitė,o namai ne viešbutis,nes tik miega,valgo ir maudosi namie,daugiau nieko nedaro nei per nago juodimą jau 4-5 mėn,kas man tikrai nėra priimta.. Dirbti nedrausiu,mokytis juolabiau...du pokalbiai apie jo elgesį su namiškeis matau nepadeda..tai va,manau gal kai susimokės,amtys kad viskas kainuoja,biškį aprims ( nes kai tėvas liepė susitvarkyti kompo stalą po vakaro žaidimų jis pasakė,kad nesitvarkys,nei čia nei kai gyvens atskirai,nes jam tvarkys žmogus,kuriam mokės pinigus....čia vienas iš pvz. kaip jis bendrauja)
Dėkinga visoms pareiškusioms savo nuomonę...
Mano jaunuolis,jis mokosi ir gan gerai plius dirba...bet matau kad kažkokia arogancija atsiradus...galvoju gal pasakyti,tiksliau pasodinti ant dupcės man jį biškį,pasakius kad aš ne tarnaitė,o namai ne viešbutis,nes tik miega,valgo ir maudosi namie,daugiau nieko nedaro nei per nago juodimą jau 4-5 mėn,kas man tikrai nėra priimta.. Dirbti nedrausiu,mokytis juolabiau...du pokalbiai apie jo elgesį su namiškeis matau nepadeda..tai va,manau gal kai susimokės,amtys kad viskas kainuoja,biškį aprims ( nes kai tėvas liepė susitvarkyti kompo stalą po vakaro žaidimų jis pasakė,kad nesitvarkys,nei čia nei kai gyvens atskirai,nes jam tvarkys žmogus,kuriam mokės pinigus....čia vienas iš pvz. kaip jis bendrauja)
Nu tada aisku reikia imtis priemoniu, va ir kaip Lotuliukas uzsimine.