Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 01, 13:40)
Klausykit...čia rimtai taip šalta?!?!...ašjau šaltmirė gyvenime,bet dabar buvau kelis reikalus sutvarkyti,gatvėje vien puchavykai ir ugsai doh.gif  blink.gif ...kas vykasta g.gif ...ar jauuk,pradedama rengtis pagal datas biggrin.gif

Ne nu ka, tu UK tvarkos nezinai. Saule dingo, laikas Uggsams.
Atsakyti
Kad tuos uggs nesioja ir vasara, pvz labai tinka prie sortuku ir maikytes ant petneseliu biggrin.gif
Atsakyti
Limcamca....kaip ir žinojau,bet šnd nustebau bigsmile.gif
Heida...galima ir apsivėmusiai be triusikų oxford street'e an suoliuko gulint aukšyn papais,autobuso laukt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Be triusu ir aukstyn papais daznai per telika parodo, kaip jaunimas po klubus tusinasi, ka ten jaunimas, esu macius ir uz mane vyresniu moteriskiu taip atrodanciu, dar saukianciu "ateik grazuoli i r**a duosiu, arba galiu ir pac****", linksmai gyvena zmones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 01, 16:42)
Be triusu ir aukstyn papais daznai per telika parodo, kaip jaunimas po klubus tusinasi, ka ten jaunimas, esu macius ir uz mane vyresniu moteriskiu taip atrodanciu, dar saukianciu "ateik grazuoli i r**a duosiu, arba galiu ir pac****", linksmai gyvena zmones  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Mačius Tokių savom akim doh.gif
Atsakyti
Aš dvi moterytes su UGGsais mačiau gegužės mėn berods, kaip tik buvo viena šiltesnių dienų. Tai stiliukas buvo įvaldytas konkrečiai - šortai, maikutė ant šleikučių ir UGGsai biggrin.gif doh.gif

Šiandien mačiau mama vedėsi maždaug 5 metukų mergaitę su žiemine kepure ir žiemine striuke blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif

Ir kur ritasi pasaulis??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man Ugsai labai negrazu, per brangu, o karta maciau Peta video, kaip jie su avimis elgiasi-tai ne ne ne!
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 08 31, 14:38)
Labas,ponios 4u.gif
Gotte,kai jus pas mane,tikrai foto duosiu ax.gif
Jei apie katinų miklumą,tai man  pats tas...nieko prieš miegaliustinginius,bet katinas turi matytis namie,prabėgo,numetė,paniurksėjo thumbup.gif

Va ko ko bet jau su tešla aš nedraugauju...nesigauna ji man,nors tu ką doh.gif
Drėgmė tokia per kaulus eina,vakar šildymą įjungiau keliom valandom...šnd ryte ir biškį

Labas naujokei 4u.gif

O kokia tesla bandai? As mielines nemoku ruosti-ji visada taip graziai iskyla, o kepant taip negraziai sukrenta...
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 09 02, 00:47)
Man Ugsai labai negrazu, per brangu, o karta maciau Peta video, kaip jie su avimis elgiasi-tai ne ne ne!
Papildyta:

O kokia tesla bandai? As mielines nemoku ruosti-ji visada taip graziai iskyla, o kepant taip negraziai sukrenta...

Skirtumo jokio,kokia tešla,nesigauna ir tiek mirksiukas.gif ...jei reikia,nuperku gatavą ax.gif
Mano mažasis šnd pradeda mokslo metus smile.gif
Vakar Sviedinys,kaip ir giega,pradėjo dūsauti dėl trafikų biggrin.gif doh.gif
Labas rytas...rytas toks rudeniškas wub.gif
Atsakyti
Laba ryta, grazus rudenelis kolkas atrodo, MB su masina vakar irgi strigo ir pirmyn, ir atgal, gryzo pyktc liuc, siandien su traukiniu isvaziavo biggrin.gif

Ne tik ugsu gamintojai blogai elgiasi su avimis, daznai vis islenda filmukai ir apie vistas, ir apie jaucius, ir apie avis kur auginamos vilnai ar mesai, ziauru kai paziuri, bet ka daryt kai zmogus yra toks grobuonis, mesedis, odos, kailiu, vilnos myletojas, ar imanoma zudyti humaniskai is viso g.gif Aisku galima gerint laikymo, auginimo salygas, bet finalas visada tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 02, 08:24)
Laba ryta, grazus rudenelis kolkas atrodo, MB su masina vakar irgi strigo ir pirmyn, ir atgal, gryzo pyktc liuc, siandien su traukiniu isvaziavo  biggrin.gif

Ne tik ugsu gamintojai blogai elgiasi su avimis, daznai vis islenda filmukai ir apie vistas, ir apie jaucius, ir apie avis kur auginamos vilnai ar mesai, ziauru kai paziuri, bet ka daryt kai zmogus yra  toks grobuonis, mesedis, odos, kailiu, vilnos myletojas, ar imanoma zudyti humaniskai is viso  g.gif Aisku galima gerint laikymo, auginimo salygas, bet finalas visada tas pats  unsure.gif

drinks_cheers.gif ...daryta analizė,kad pavojingiausias grobuonis žemėje yra žmogus...
Atsakyti
Sveikos

Ir analiziu nereikia, kad irodyti kokia zala zmogus daro pasauliui verysad.gif viska niokoja, naikina ...

Atsakyti
Labukas

Tai va,stengiuos neziuret tu filmuku,vistiek ir mesos noriu,ir vilnos...Beje,angoros nebeperku,po vieno paziurejimo,kaip triusiukus lupa doh.gif Bet daugiau ne del filmuko neperku,kiek ji man veliasi,burbuliuojasi,skalbt atskirai reikia...

Saulute sviecia,bet vesoka sakyciau g.gif
Trafikai nervina..Bet tuoj turetu viena sviesofora ant a13 nuimt ir tie trafikai gerokai sumazes mirksiukas.gif As kai vaziuoju 9.30 jau tie trafikai apmazeje buna mirksiukas.gif
Atsakyti