Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Heida @ 2015 08 31, 20:47)
Mano abi ketvirtadieni iseina i mokykla. Lietuvoj ir po truputi ilgina mokslo metus, jei nera seneliu kad pasaugotu, kur tuos vaikus det 3 menesius  g.gif

Beda tikra su vaikais kai reikia i darba o palikt nera kam.

Atsakyti
Maniškės nuo kitos savaitės išeina. Mažylę reikės kažkaip pratinti prie mokyklos, ji pradeda reception. Tokia jautri yra, įtariu pirmos dienos nebus lengvos.

Bus keista vėl į ritmą kitokį įeiti...ir šiaip toks rudeniškas liūdesiukas vaikšto...ypač po tokių nerealių atostogų LT unsure.gif tuoj pribaigs visai tie rudens lietūs doh.gif

Mes šiandiena ta proga kad lyja truputį namie tvarkėmės, dažėm, kas nebaigta ir pan. Po savaitės atvyksta MB tėtis savaitei į svečius, tai reikia namus pagražinti.
Atsakyti
Labas rytas...tradiciškai pasveikinsiu visas su rudenėliu ir naujais mokslo metais 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Ruduo...Labai greit ta vasara prabega,ne pajust normaliai nespeji biggrin.gif Tuoj mokyklos prasides-trafikai...
Atsakyti
Mane kazkaip vis keistas jausmas apima, rudeniui prasidejus.gal kad Lietuvoje ta rugsejo pirmoji-didelis ivykis, tai ir dabar jis pasamoneje likes. Sveikinimai visoms mamytems, savo vaikucius vesiancioms I mokyklas!
Atsakyti
Klausykit...čia rimtai taip šalta?!?!...ašjau šaltmirė gyvenime,bet dabar buvau kelis reikalus sutvarkyti,gatvėje vien puchavykai ir ugsai doh.gif blink.gif ...kas vykasta g.gif ...ar jauuk,pradedama rengtis pagal datas biggrin.gif
Atsakyti
O as kaip tik stebejaus-kad va nei saules nera,o puse zmoniu trumpom rankovem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 01, 11:42)
O as kaip tik stebejaus-kad va nei saules nera,o puse zmoniu trumpom rankovem biggrin.gif

Trumpom ir nereikia....bet ugsam tikrai per anksti...o mačiau kokias 4-ias...steiukės šilčiausios vos ne pas visus doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Matyt tavo kraste salciau biggrin.gif Specialiai pastebejau praeivius-nu trumpom rankovem daugiau biggrin.gif Su puxavikais is vis nei vienas nepraejo,su UGG irgi ne-dar su pliazenkem eina biggrin.gif

O va jau ir saule islindo,tuoj dar nuogesniu islys lotuliukas.gif

Reik uzsisakyt vaxingus,o tai kaip visada tempiu iki paskutines dienos,o paskui einu pas ka papuola...
Atsakyti
Laba, as siandien iki miestelio buvau isvaziavus, tai ir atkreipiau demesi kad jau vaiksto su striukem zieminem kur kailiuku apsiutos, bet juodziai daugiausia, gal aniem ir salta jau, man su megztuku nugara suslapo, nors ir sulijo truputi.
Atsakyti
Sveiki,

ieškau ir niekaip nerandu informacijos, o tiksliau Žmogaus, kuris tarpininkauja prekinantis USA ir siunčiant į UK, gal kas prekinasi gyvenantis UK ir žino kaip apeiti tuos tax'us uždedamus? 4u.gif
Atsakyti
As esu pora kartu pirkus is US, tiesa sumos buvo nelabai dideles, nieko su pardaveju nesitariau, bet ant siuntiniu deklaraciju kainos buvo sumazintos. Gal kokios rimtos parduotuves taip ir nedarytu, as per Amazon pirkau ir dar is kosmetikos internetines pardes.
Atsakyti