Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Labas,ponios 4u.gif
Gotte,kai jus pas mane,tikrai foto duosiu ax.gif
Jei apie katinų miklumą,tai man pats tas...nieko prieš miegaliustinginius,bet katinas turi matytis namie,prabėgo,numetė,paniurksėjo thumbup.gif

Va ko ko bet jau su tešla aš nedraugauju...nesigauna ji man,nors tu ką doh.gif
Drėgmė tokia per kaulus eina,vakar šildymą įjungiau keliom valandom...šnd ryte ir biškį

Labas naujokei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ax.gif Gal yra gyvenančių Hertforshire (dar geriau jei Hatfield) arba netoliese? Nepykit jei ne čia pataikiau, nes nuoširdžiai nežinau ar čia kreipiausi, o sena tema kurioje netoli gyvenančios bendravo labai jau neaktyvi unsure.gif iškilo problemėlė ir labai reikėtų geraširdžių Lietuvių pagalbos: dukrelė į stojo mokytis į Universitetą ir reiktų pagalbos nuomojantis kambarį, o čia Lietuvoj gyvenant ir pažįstamų neturint ganėtinai sunku tą padaryt. Tai gal atsirastų kas galėtų padėti, nes jau apima panika, o mokslo metai artėja cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 08 30, 21:52)
Tenka kartais is mandagumo nueit kur nors, siaip as pakanti daug kam, bet sakau matyt pilnatis, ir siaip emociskai labai nestabiliai jauciuosi siuo metu.

....apie svečius...šiaip taisyklė pas mane,kad sekmadienis išjungtas tlf ir JOkių svečių nelaukiu,cakar po vėlyvų pysryčių numigti norėjau filmą bežiūrint,skambutis į duris,deliveris sūnaus iš amazonės...paskui dar vienas,žiūriu blink.gif ,pažystamas stivi,jo kiaunė mašinoj sėdi...atidarau duris,sako ko išjungti tlf doh.gif ,šalia buvom,galvojam užsukti doh.gif ,trumpai aiškiai pasakiau:atsiprašau,bet ne ta diena,kai laukiu svečių,nuotaika juolabiau ne bendravimui cool.gif ..ir uždariau duris ax.gif ....kokie nesusipratėliai žmonės,tai siaubas..
Papildyta:
QUOTE(Jolantėlė123 @ 2015 08 31, 16:42)
Sveikos mamytės  ax.gif  Gal yra gyvenančių Hertforshire (dar geriau jei Hatfield) arba netoliese? Nepykit jei ne čia pataikiau, nes nuoširdžiai nežinau ar čia kreipiausi, o sena tema kurioje netoli gyvenančios bendravo labai jau neaktyvi unsure.gif  iškilo problemėlė ir labai reikėtų geraširdžių Lietuvių pagalbos: dukrelė į stojo mokytis į Universitetą ir reiktų pagalbos nuomojantis kambarį, o čia Lietuvoj gyvenant ir pažįstamų neturint ganėtinai sunku tą padaryt. Tai gal atsirastų kas galėtų padėti, nes jau apima panika, o mokslo metai artėja  cry.gif

FB manau daugiau naudos,eik į Londono mamas,Rytų Londono mamos,Skelbimai Londone ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu koks puikus oras siandien doh.gif
Apie svecius, maciau, plepejote. As be tel. Skambucio tik pas laabai artimus eiciau, kotaip tai schmoll.gif nu buna, ksd gi zmones ne ant tu dienu uztaiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 08 31, 17:51)
....apie svečius...šiaip taisyklė pas mane,kad sekmadienis išjungtas tlf ir JOkių svečių nelaukiu,cakar po vėlyvų pysryčių numigti norėjau filmą bežiūrint,skambutis į duris,deliveris sūnaus iš amazonės...paskui dar vienas,žiūriu blink.gif ,pažystamas stivi,jo kiaunė mašinoj sėdi...atidarau duris,sako ko išjungti tlf doh.gif ,šalia buvom,galvojam užsukti doh.gif ,trumpai aiškiai pasakiau:atsiprašau,bet ne ta diena,kai laukiu svečių,nuotaika juolabiau ne bendravimui cool.gif ..ir uždariau duris ax.gif ....kokie nesusipratėliai žmonės,tai siaubas..
Papildyta:

FB manau daugiau naudos,eik į Londono mamas,Rytų Londono mamos,Skelbimai Londone ir t.t. mirksiukas.gif

Dėkui už patarimą, bandysim per FB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 08 31, 16:55)
Nu koks puikus oras siandien doh.gif
Apie svecius, maciau, plepejote. As be tel. Skambucio tik pas laabai artimus eiciau, kotaip tai schmoll.gif nu buna, ksd gi zmones ne ant tu dienu uztaiko unsure.gif

Aš kai išviso neturiu draugų,tai su manim labai iš anksto reikia derinti laiką biggrin.gif ...yra vieni labai geri pažystami,jie visada dviem,trim dienom atlekia,bet tai vyksta kas du/tris mėnesius....o ir šiai,nemėgstu svetimų žmonių namie...net paprasčiausi meistrai,jei kur ką daro,tai būnu susisukus kaip ožka visada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantėlė123 @ 2015 08 31, 18:42)
Sveikos mamytės  ax.gif  Gal yra gyvenančių Hertforshire (dar geriau jei Hatfield) arba netoliese? Nepykit jei ne čia pataikiau, nes nuoširdžiai nežinau ar čia kreipiausi, o sena tema kurioje netoli gyvenančios bendravo labai jau neaktyvi unsure.gif  iškilo problemėlė ir labai reikėtų geraširdžių Lietuvių pagalbos: dukrelė į stojo mokytis į Universitetą ir reiktų pagalbos nuomojantis kambarį, o čia Lietuvoj gyvenant ir pažįstamų neturint ganėtinai sunku tą padaryt. Tai gal atsirastų kas galėtų padėti, nes jau apima panika, o mokslo metai artėja  cry.gif

Anglija.lt skelbimu nemazai buna del nuomos
http://www.anglija.l...rys_butas_nuoma
Atsakyti
Siandien Tiguskino gimtadienis, o tas miega visa diena. Aprengem vaikus mokslams. O meniu siandien visas kaip tik lietui skirtas: barsciai, bulves su silke ir morkom. Dabar eisiu spurgu virti.
Atsakyti
Kada vaikai i mokslus gryzta g.gif sia savaite g.gif

Oras labai tinkamas miegui biggrin.gif
Atsakyti
Vienas treciadieni, kitas ketvirtadieni.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 08 31, 19:47)
Vienas treciadieni, kitas ketvirtadieni.

Linksmybes prasides nuo kitos savaites mirksiukas.gif bet kokios trumpos tos vaiku
atostogos cia doh.gif tik atrodo neseniai pabaige ir vel atgal i moklykla.
Atsakyti
Mano abi ketvirtadieni iseina i mokykla. Lietuvoj ir po truputi ilgina mokslo metus, jei nera seneliu kad pasaugotu, kur tuos vaikus det 3 menesius g.gif
Atsakyti