Laba, koks grazus megztukas labai spalva superine ir toks minkstas atrodo, reik pradet ir man mezgimo sezona.
Jezau kiek tu mirciu aplink daug vakar suzinojau kad mano mokykline drauge isejo is gyvenimo, o tokia smagi,linksma buvo, man Erskeciu paukscius buvo davus paskaityt vaikystej. Labai gaila
Nesuprantu kur mano pagyrimo megztiniui zinute dingo.
Erskeciu paukscius vaikysteje. Mdaaaa.... as irgi nepilnamete perskaiciau ir i knygu sarasa mokykloje irasiau. Mokytoja isprakaitavo kai pamate
Erskeciu paukscius vaikysteje. Mdaaaa.... as irgi nepilnamete perskaiciau ir i knygu sarasa mokykloje irasiau. Mokytoja isprakaitavo kai pamate
Gal ta vaikyste buvo apie 13-14 metu, nepamenu tiksliai. Man atrodo paauglys tada skaitesi jau nuo kokiu 16 metu nepamenu, man paauglyste nebuvo sunki. O visa anatomija ir fiziologija as isnagrinejau gana anksti mamos knygose , bet va kaip vaikai atsiranda dar ilgokai nesupratau, bet sita isaiskino dantistes sunenas, jis buvo pora metu vyresnis ir jo tetis buvo ginekologas
Heida, mokslus jau pradejei
Ka planuojates savaitgaliui gero
Pas mus skipas kieme stovi, tai jau savaitgalis aisku koks bus
Ka planuojates savaitgaliui gero
Pas mus skipas kieme stovi, tai jau savaitgalis aisku koks bus
Letas savaitgalis nusimato. Gal i filma nueisim.
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 09, 19:15)
Letas savaitgalis nusimato. Gal i filma nueisim.
Kodel letas nusimato? I koki filma eisit?
Ziurejau per TV Gyvenimo uzrasus. Praverkiau puse filmo
A, MB dirba, man dideliu rupesciu, reikalu nera, tai del to letas. Savo malonumui, pailseti.
Hi mergaiciai,
Tik ka atsikeliau, geriu kava. Kaip ger, ramu.
Giega, nesupratau, pati numezgei ??? ar kazka praleidau ir jumoro jausma praradau?
Giega, nesupratau, pati numezgei ??? ar kazka praleidau ir jumoro jausma praradau?
QUOTE(Mainly @ 2015 10 10, 11:48)
Hi mergaiciai,
O as jau darbais uzsikasus
Ka, netiki kad pati numezgiau Moku moku as megzt Sau pernai 3 megztinius nusimezgiau, va sunui per 2 sav numezgiau.. Sijona pradejus, bet jauciu nepabaigsiu, vaseliu ten neriu, labai letai darbas einas... O man rezultatas turi greit pasimatyt
Siandien i baliu eisiu.. Pas tuos indusus kur Srilankoj vestuvese buvau.. Vaikui 2 metukai, apue 100 zmoniu bus
Cia vaiko gimtadieni svesit? Parnesk fotkiu, kaip idomu.