Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Heida pavarei lotuliukas.gif

Gotte maniskiai bardako pridaro. Mazius maniakas ant bet ko, isikasti i dantis ir nesiotis. Siaudeli, ausu krapstuka, tusinuka, masinos raktus, tapkes. Tai isivaizduok cia pagavo, panese, numete, kitka nesa. Arba naujausia mada ka padesi ant zidinio ta nustums ant zemes. Tik sudedi, vel numeto.
Atsakyti
Jungiuosi I uzsienietukiu pokalbius. Kolkas dar ne mama, bet labai noriu buti, tikiuosi greitu laiku pavyks. Mes Siaures Vakaruose isikure, bet keleta karti ir Rytuose yra teke pabuti mirksiukas.gif man 29, dirbu mokykloje Cover teacher, taip pat restorane padaveja, o sestadieni ais lietuviskoje mokykleleje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ceroc: 31 rugpjūčio 2015 - 00:17
Sveikos

Ceroc, sveika prisijungus mirksiukas.gif

Giega, kaip shopingai g.gif ka gero pirkot bigsmile.gif

Limcamca, lotuliukas.gif viska slept turit, nes kitaip nieko patys nerasit kur paikot daiktus lotuliukas.gif

Gotte, auksinis jusu katinas mirksiukas.gif musiskis tik viena tavo isvardinta punkta atlieka, tai tualeto reikalai biggrin.gif apie maudynes as isviso nekalbu, cia misija neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Lietus pazadino.

QUOTE(Ceroc @ 2015 08 31, 01:17)
Jungiuosi I uzsienietukiu pokalbius. Kolkas dar ne mama, bet labai noriu buti, tikiuosi greitu laiku pavyks. Mes Siaures Vakaruose isikure, bet keleta karti ir Rytuose yra teke pabuti mirksiukas.gif man 29, dirbu mokykloje Cover teacher, taip pat restorane padaveja, o sestadieni ais lietuviskoje mokykleleje.

Kokia aktyvi. Ir, kaip viska spejat?
Sveiki prisijunge.

QUOTE(*nova* @ 2015 08 31, 10:50)
Limcamca,  lotuliukas.gif  viska slept turit, nes kitaip nieko patys nerasit kur paikot daiktus  lotuliukas.gif 

Dabar jau susimastom, pries numesdami raktus. Viena karta vos ne pavelavom, vonioj, skalbiniu dezej radom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 08 31, 09:48)
Dabar jau susimastom, pries numesdami raktus. Viena karta vos ne pavelavom, vonioj, skalbiniu dezej radom  doh.gif

lotuliukas.gif musiskis nera ne vieno daikto paemes. Daiktus tik numeto ant zemes, jei jam trukdo gulet biggrin.gif

Ruduo uz lango verysad.gif
Atsakyti
Labukas

Oras tai joooo,tikras ruduo...As jau ir kojines uzsidejau,ir bliuska ilgom rankovem...Guodzia tik tai,kad tuoj atiostogu varau rolleyes.gif

Limcamca,tai tu pasakok,pasakok apie katinus biggrin.gif Anos gi pavydi biggrin.gif

Shopinge nieko nenusipirkau ax.gif Norejau tokiu Geoxu bateliu nukainuotu,bet pacioj pardej jau jokiu nukainavimu nebera...Intike ziurejau,bet nebera dydzio...Dar maudimkes norejau.Irgi intike VS nuziurejus,norejos gyvai paciupinet...Bet,jei yra kelnaites,tai nera virsaus ri atvirksciai doh.gif Net pardavejos nesugebejo rast per tuos stalcius,kaip viskas ismalta...Suprantu-savaitgalis,bet eilini karta isitikinu,kad sudas ta VS lotuliukas.gif Alergija man jai lotuliukas.gif
Namie dar karta intiku perziurejau...Ir VS ir House of fraser(ten kazkada buvau neblogu maudimkiuu nuziurejus)Bet dabar nieks i aki nebekrito..O pirkt,kad pirkt,tai namie dvi yra...

Cerok,sveika prisijungus 4u.gif Va taip ir reikia iskart viska papasakot biggrin.gif

Atsakyti
labas lietinga diena doh.gif

aš vis viliuosi, kad bus gražus saulėtas ruduo bigsmile.gif

Ceroc, sveika prisijungus 4u.gif pas mus ne vien rytų londonietės. Aš gyvenu N1.

QUOTE(*nova* @ 2015 08 31, 09:50)
Gotte, auksinis jusu katinas  mirksiukas.gif  musiskis tik viena tavo isvardinta punkta atlieka, tai tualeto reikalai  biggrin.gif  apie maudynes as isviso nekalbu, cia misija neimanoma  biggrin.gif

o su draskymu niekaip nesiseka pataisyt jo? g.gif
Dėl maudynių, tai jums nereikia dažnai. Mes kartą per savaitę maudom, nes reikia sfinksiukus maudyt, riebaluojasi jų oda.
Aš bijau dėl tos katytės kuri atkeliaus, kad viskas būtų ok su darymu vietoje ir nagų drąskymu. na bet tikėkimės, kad viskas bus ok.

giega, aš visai pasiimčiau kokią maudymkę, jei rasi kur on line sale, tai rėk garsiai 4u.gif

O šiaip kur šiuo metu yra on line sale? Asos pasiėmiau švarkiuką ir vyrui porą maikių, laukiu kol atsiųs, bet norėčiau dar kur pasidairyt ką nors g.gif
Atsakyti
Niekur. Kad butu ne reklaminis, o rimtas sale.
Atsakyti
Na House of fraser dar kazkiek nuolaidu yra...

http://www.houseoffraser.co.uk/

O siaip jau ir pardese vien rudenines prekes...TKMaxxe vietoj maudimkiu vien striukes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 08 31, 13:39)
vietoj maudimkiu vien striukes biggrin.gif

Kaip ziauru, galetu vasara nesibaigt niekad rolleyes.gif
Atsakyti
Heida, reikia migruot i siltus krastus mirksiukas.gif siandien is ryto kaip tik rode per anglikus kaip vienisa anglike mama su savo paaugliu, with spec needs sunum, issikrauste gyvent i Australija. Nusipirko nama, susirado darba, vaikui labai mokykloj patinka. Greit susirado draugu jis ten. Sako, australai labai silti, draugiski zmones. Visi gimines, artimi zmones UK liko, jie ten tik dviese. Po 8 men sako, net negalvoja gryzt i UK.
Visai noreciau Australijoj gyvent rolleyes.gif istisus metus vasara rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 31 rugpjūčio 2015 - 14:00
Australijoj as bijociau visokiu gyviu, ten kokie vorai, vabalai, gyvates gali i kiema ar namo uzeit unsure.gif man labiau tiktu Ispanija, Italija, Amerikos pakranciu salos biggrin.gif
Kadangi oras kaip velu rudeni, uzsimaisiau tesla bandelems, bus su namine avieciu uogiene.
Atsakyti