Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Limcamca @ 2015 10 09, 10:13)
Mano maziuko klasiokes mama mire. Nuo vezio.  unsure.gif  unsure.gif Taip sirdi suspaude del mergaites.

baisu...
pamenu pas mus ir pradejus lankyt mokykla mire vienos mergaites mama verysad.gif

hello mergai wink.gif

blato ambasadoj nereik nes karts nuo karto ir taip vietu atsiranda...bet reik anksti ryte pradet dairytis...as draugei kai ieskojau tai radau po savaites app..o jin kiek ziurejo tiek po keliu men tik vietos buvo doh.gif

o ir pasa kaip dariausi tai per savaite padare jei gerai pamenu ax.gif nes dabar juk londone daro,nebesiuncia i lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 09, 10:13)
Laba,

Mano maziuko klasiokes mama mire. Nuo vezio.  unsure.gif  unsure.gif Taip sirdi suspaude del mergaites.

Oi,tikrai baisu..Uzuojauta mergaitei ri jos seimai 4u.gif 4u.gif

Va,pabaigiau sunui megztini biggrin.gif Jo nebuvo,ant saves pasimatavau biggrin.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=56CAFBB1

Patranka,tai as dar palaikysiu juos..Svarbu zinau,kad pasiimsi...O tai jau i siukslyna isvezus buciau..
Atsakyti
nebuk ragana giega biggrin.gif isvezus i siukslyna matai butu doh.gif biggrin.gif

auksaranke ziek tuoj pasdarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2015 10 09, 11:07)
nebuk ragana giega biggrin.gif isvezus i siukslyna matai butu  doh.gif  biggrin.gif

auksaranke ziek tuoj pasdarysi biggrin.gif

As visada buvau auksaranke nail.gif Visom prasmem lotuliukas.gif

Nu bet jei niekam nereikia,tai ka daryt-ismest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 09, 11:10)
As visada buvau auksaranke nail.gif Visom prasmem lotuliukas.gif

Nu bet jei niekam nereikia,tai ka daryt-ismest mirksiukas.gif

ja ja biggrin.gif

nu blem gaila..vistiek atsirastu kas noretu ax.gif as ir gal rasciau vietos jei nieks nepaims..gaila kazkaip mest unsure.gif
Atsakyti
MAn jei uzejo,kad kazko reikia,tai reikia cia ir dabar biggrin.gif Lygiai taip pat ko nereikia-ismetu iskart..KAd nepersigalvociau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 09, 11:47)
MAn jei uzejo,kad kazko reikia,tai reikia cia ir dabar biggrin.gif Lygiai taip pat ko nereikia-ismetu iskart..KAd nepersigalvociau lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos

Giega, o kodel norit atiduot vaismedzius bigsmile.gif
Musu obelis jau irgi buvo paruosta "sodinimui uz tvoros" , kol neparagavom obuoliu. Tokie sultingi obuoliai siais metais thumbup.gif suaugo vadinasi rolleyes.gif nemesim mes jos.

Kai oriukas wub.gif sedeciau dabar kieme , su kavos puodu rolleyes.gif
Atsakyti
Ai,atsibodo...Skanus buvo ir obuoliai ir slyvos,bet del 3 obuoliu ir 9 slyvu laikyt tuos medzius...Reiktu sodint i zeme,bet nenoriu,o vazonus ir stumdom is kampo i kampa-nu neranda jie vietos,netinka niekur...
Atsakyti
O kokios slyvos, ankstyvos ar velyvos bigsmile.gif tai va, pasodintos vestu daugiau vaisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinau,bet nenoriu medziu kieme schmoll.gif Jau gana kaimynu medziai man lapus i kiema barsto...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 09, 11:05)
Oi,tikrai baisu..Uzuojauta mergaitei ri jos seimai 4u.gif  4u.gif
Va,pabaigiau sunui megztini biggrin.gif Jo nebuvo,ant saves pasimatavau biggrin.gif

https://scontent-lhr...amp;oe=56CAFBB1
Patranka,tai as dar palaikysiu juos..Svarbu zinau,kad pasiimsi...O tai jau i siukslyna isvezus buciau..

Super megstinukas,labai wub.gif
...paimsiu,paimsiu..va ir dabar buvau man rodos netoli taves,bet kai mašina užkrauta,tai net nėra ko svajoti,iki taves medelius paimti...palaikyk dar,būk draugas bigsmile.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti