Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(*nova* @ 2015 10 08, 17:26)
O kur fotkinosi pasui? Ambasadoj pacioj?

taip...
Atsakyti
4u.gif einu kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
...iškur toks blatas?! thumbup.gif
QUOTE(*nova* @ 2015 10 08, 18:04)
4u.gif  einu kita savaite  mirksiukas.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Taip greitai gavai appointmenta?

Mes savo foto visada nesames.
Atsakyti
Pasui jie fotografuoja tik vietoj,abejoju kad ima tas pop fotkes....laikinam kokiam dokui,taip ima pop atsinestas...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 10 08, 18:06)
...iškur toks blatas?! thumbup.gif
bigsmile.gif

A vat biggrin.gif 2 pusdieniai laivi sio men buvo mirksiukas.gif norejau lapkricio men, bet visas uzkaltas jau.

Giega, kaip kibinai bigsmile.gif minksti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 10 08, 20:59)
Pasui jie fotografuoja tik vietoj,abejoju kad ima tas pop fotkes....laikinam kokiam dokui,taip ima pop atsinestas...

Butent pasams ir nesames. Paskutini karta liepos menesi nauja pasa gaminom.
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 10 08, 19:26)
A vat  biggrin.gif  2 pusdieniai laivi sio men buvo  mirksiukas.gif  norejau lapkricio men, bet visas uzkaltas jau.

Giega, kaip kibinai  bigsmile.gif  minksti  bigsmile.gif

Liux...matai dabar dar laikas darbo pailgėjo,tai ir vietų atsirado daugiau gal....aš rugpjūcio gale kai žiūrėjau,tai man davė 17/11...
Lomcamca,gal ir galima,juk neteigiu 100%,bet nematau reikalo mokėti pinigus,lakstyti po tas bųdeles,kai daroma viskas vietoje.
Atsakyti
Tiesa sakant net nezinojau, kad nemokamai daro.
Atsakyti
Vaiku iki kazkokio amziaus nefotkina ambasadoj, reik savo atsinest.. Bet lygtai iki 5m...
Dukrai pernai keitem, nezinojau, kad vietoj fotkina, oho kiek aplekem aplink, kol radom kas daro nuotraukas...Jau ir laikas spaudzia,musu app, o ten dar dare ilgai( ne aparatas, o foto atelje) ir susimokejau ar 8£ uz pasine nuotrauka doh.gif As jau begau i ambasada, dukra dar lauke atsiimt... Finale suzinojom kad be reikalo lakstem, o ir app nezinau kam reikalingas buvo, nes gyvoj eilej dar gera valanda sedejom...

Nova, aga minksti tie kibinai, net ir ant rytojaus minksti buvo mirksiukas.gif Dar kepsiu.

Patranka, tai tau reik tu medziu?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 08, 22:28)
Vaiku iki kazkokio amziaus nefotkina ambasadoj, reik savo atsinest.. Bet lygtai iki 5m...
Dukrai pernai keitem, nezinojau, kad vietoj fotkina, oho kiek aplekem aplink, kol radom kas daro nuotraukas...Jau ir laikas spaudzia,musu app, o ten dar dare ilgai( ne aparatas, o foto atelje) ir susimokejau ar 8£ uz pasine nuotrauka doh.gif As jau begau i ambasada, dukra dar lauke atsiimt... Finale suzinojom kad be reikalo lakstem, o ir app nezinau kam reikalingas buvo, nes gyvoj eilej dar gera valanda sedejom...

Nova, aga minksti tie kibinai, net ir ant rytojaus minksti buvo mirksiukas.gif Dar kepsiu.

Patranka, tai tau reik tu medziu?

Reikia,reikia,bet aš be antradienio realios galimybės pas tave neturiu atlekti doh.gif ax.gif

Labas rytas...
Atsakyti
Laba,

Mano maziuko klasiokes mama mire. Nuo vezio. unsure.gif unsure.gif Taip sirdi suspaude del mergaites.
Atsakyti