Is ir taip sakyciau, kad ji nenori kad butum salia nueik i baznycia, uzdek zvakute ir stenkis negalvot, paleisk ja. Jai bus lengviau ir tau ... Kad sustabdyt nereikalingas mintis, tiesiog sakyk sau mintyse: stop. Tiesiog bandyk save stabdyt nuo tokiu minciu ziuresim kas bus po savaites
Misios buvo nesenai, reiks zvakute baznycioj uzdegt ir pasimest.
QUOTE(Heida @ 2015 10 06, 11:10)
Negalvok, paleisk ja... Pamatysi bus lengviau
QUOTE(Heida @ 2015 10 06, 13:10)
Ar tu pati buvai tose misiose?
LAbukas
Heida Mane karta a.a. mama atvirksciai-kvietes pas save...O as tiek darbu,reikalu turiu...Ji vis klausia,tai kada as ateisiu,kada atvaziuosiu,o as vis atsakineju,kad nezinau..Tai ji-tada parasyk,kada ateisi..O as vel issisukineju,kad ne neisivaizduoju,kada,kaip tik galesiu,tada ir ateisiu...
Sako tai mirusieji pas save kviecias,jei pasakytum kada ateisi...Tave veja,vadinas tau dar nelaikas PAleist,negalvot yra labai sunku,bet tikrai-uzdek bent zvakute,bent namie
Heida Mane karta a.a. mama atvirksciai-kvietes pas save...O as tiek darbu,reikalu turiu...Ji vis klausia,tai kada as ateisiu,kada atvaziuosiu,o as vis atsakineju,kad nezinau..Tai ji-tada parasyk,kada ateisi..O as vel issisukineju,kad ne neisivaizduoju,kada,kaip tik galesiu,tada ir ateisiu...
Sako tai mirusieji pas save kviecias,jei pasakytum kada ateisi...Tave veja,vadinas tau dar nelaikas PAleist,negalvot yra labai sunku,bet tikrai-uzdek bent zvakute,bent namie
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 10 06, 11:17)
Isella,puikus pirkinys...naudonu finish tabletes,bet tada nepilu skalavimo skysčio,nes pradeda baltuti stikliniai indai,kai klausiau pas meistrą,jis sakė,kad finish tabletėse jis yra,dėl to papildomai nereikia pilti,apart druskos...na ir nepamiršk karts nuo karto plauti masinonos spec skysčiu...
viska taip ir darau skyscio dabar esu ipylus, tad ziuresiu kai jis baigsis kol kas neatsidziaugiu kiek laiko susitaupo nerealiai, kur as anksciau buvau
HEIDA oi uzuojauta tau ... turi laiko praeiti, netekti tik laikas gydo - laikykis !
o man neduoda ramybes sapnas pries mamos mirti...is vakaro suzinojau kad mama istiko klinikine mirtis, atgaivino ja lyg viskas normalizavosi, tikejausi kad jei atgaivino jinai nori gyventi, issikapstys ... paryciais sapnuoju kad esu pas ja namie, stoviu virtuvej ir jinai man kazka pasako ...nu iki siol negaliu atgaminti ka jinai man sake ir iseina per kiema pabudus suzinau kad jinai ir isejo visam laikui
Isella, ne man reikia uzuojautos
QUOTE(*nova* @ 2015 10 06, 14:28)
Isella, ne man reikia uzuojautos
LABAI ATSIPRASAU susimaisiau, pasitaisiau
QUOTE(Isella @ 2015 10 06, 11:30)
LABAI ATSIPRASAU susimaisiau, pasitaisiau
Viskas gerai einu menesio galus suvesdinet
Nebuvau as keturnedelio misiose, jau cia buvom gryze.
Nenoriu paleist, dar nenoriu, nors kitam pati taip daryt patarciau. Matyt ji tikrai del to mane ir veja sapne.
Nenoriu paleist, dar nenoriu, nors kitam pati taip daryt patarciau. Matyt ji tikrai del to mane ir veja sapne.
QUOTE(Heida @ 2015 10 06, 11:44)
Nebuvau as keturnedelio misiose, jau cia buvom gryze.
Va, Heida, ir issiaiskinom sapnu reiksmes praso kad paleistum, bet tu dar nepasiruosus
Nueik cia i baznycia, uzdek zvakute... Ir bandyk zingsnis po zingsnio negalvot...
neteko dar patirt tokio jausmo, bet jau pagalvojus darosi sunku ir liudna
Buuuuuu mirtis alyvose cia
hello mergai
apie ka tylim?
hello mergai
apie ka tylim?