Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Einu, einu. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar neskaudejo galvu niekam siandien g.gif pas mus darbe beveik visi skundesi galvos skausmu ar smilkiniu spaudimu unsure.gif

Heida, ar parejo atsakymas is kokedzo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 05 spalio 2015 - 20:22
Diena ne,bet i vakara tai labai skaudet galva pradejo doh.gif Nurasiau orui...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 05, 20:02)
Diena ne,bet i vakara tai labai skaudet galva pradejo doh.gif Nurasiau orui...

O mes, kad nera gryno oro ofise. Bet tokia galva sunki buvo, visa diena unsure.gif sugeriu tablete, lyg nieko, po kurio laiko vel tas pats doh.gif dabar vel viena sugeriau
Atsakyti
Sveikos

Visas mokytojas ir tas, kurios suisijusios su mokymo, mokyklos veikla - sveikinu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš nedingus, paskaitau, bet parašyt vis laiko pritrūkstu. Kokius 4 sykius bandžiau rašyti, bet pakilau nuo kompo su reikalu vienu ar kitu ir po to prisėdau - žiūriu žinutė nebaigta...taip ir išjungiu doh.gif biggrin.gif

Šiandien kažkokia slegianti diena. Atsikėliau tokia "išsitaškiusi" doh.gif kažkokia pikta, visą dieną sunkiai organizavausi. Stebuklas, kad neskaudėjo galvos, nes kiek fiorume kas parašo apie galvą, tai aš visad irgi būnu prie tos chebros. bet kaip sakoma dar ne vakaras - man būna naktim užeina galvaskaudžiai doh.gif

*nova*, kaip remontai, jau turbūt smagu žiūrėit į pasikeitusią svetainę? Kaip darbiniai reikalai, ar vis dar planuoji keist kažką?

Isella, pirkinys jūsų geras, aš irgi norėč tokio thumbup.gif

Atsakyti
Labas rytas

Gotte, remontai jau visai i gala, pagaliau biggrin.gif
Uzsiregistravus vienoj -laukiu .... mirksiukas.gif bet nezinau ar tikrai to noriu ax.gif
Kaip tavo panom mokykloj sekasi g.gif
Atsakyti
Mire Stasys Povilaitis. Kiek prisiminimu jo muzika lydi verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Jo,vakar ir man galva sopėjo,tokia sulaužyta jauciausi...
Isella,puikus pirkinys...naudonu finish tabletes,bet tada nepilu skalavimo skysčio,nes pradeda baltuti stikliniai indai,kai klausiau pas meistrą,jis sakė,kad finish tabletėse jis yra,dėl to papildomai nereikia pilti,apart druskos...na ir nepamiršk karts nuo karto plauti masinonos spec skysčiu...
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 10 05, 21:20)
Heida, ar parejo atsakymas is kokedzo  g.gif

Kolkas mokysiuos tik anglu.

Klausykit, gal mokat kas sapnus paaiskint? Tiek sapnuoju paskutiniu metu ir atrodo kad vis i ta pacia tema, tik pati niekaip nesuprantu. Paklausciau temoj apie sapnus, bet ten ziuriu monteverte viska komentuoja,o as jos pakest negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Heida, sekmes moksluose 4u.gif
Nu pasakok ka prisapnai biggrin.gif bandysim issiaiskinti 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif

Na zodziu, beveik kiekviena nakti sapnuoju mama, kartais su teciu ir dazniausiai veiksmas vyksta vaikystes namuose. Kad sapnuoju ja tai gal dar mazai laiko praejo plius as apie ja kasdien galvoju,ypac pries miega, bet uzfiksavau kad vis kartojasi vienas motyvas. Vienas: ateinu i kiema o mama stovi ant laiptu, linksma tokia ir sako va su tete ruosiames gert arbata, as noriu ieit, ji man neleidzia. Antras: einam mes visi trys per miskeli, as pirma jie is paskos, ir prieinam toki lyg skardi, lyg kopa toks baltas smeliukas, as sakau einam einam cia gi nepavojinga visai, lipu ir kvieciu, o jie purto galvas ir atgal traukiasi. Trecias: pareinu namo su kazkuria is dukryciu bet ji dar labai maza, vaikstau po namus, ateina mama ir isveja mane is namu, nesistumdo, nepyksta bet zinau kad ji labai nori kad iseiciau is namo, o man isejus dar meta i mano puse kastuva. Buvo ir daugiau panasiu, sitie riskiausi is paskutines savaites. As lyg noriu but su jais, o mane vis veja salin g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 06 spalio 2015 - 11:56
Nes ji mirusi, o tu gyva. Ir tau dar reikia gyventi. Uztai ir veja mama tave. Kad jos nepaleidi.
Uzpirk misias, arba bent nueik i baznycia zvakute uzdegti. 4u.gif
Atsakyti