O jie muslimai kokie gerimai ir maistai pas babajus ant stalo buna
Na jau teks mest "po morskomu" kas vairuos
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 21:23)
O jie muslimai kokie gerimai ir maistai pas babajus ant stalo buna
Ne,nemusulmonai.Pagal religija lygtai hindu skaitos,bet nelabai tikintys...Bent jau jis buvo..Ai,jo tevas krikscionis Pas juos namie buvo ir ju hindu dievu statuleles ir Marija
Man buitines dovanos ni ni ni
Giega, sunus negali parvezti? MB vis svaigsta, kada dickis vairuot gales ir pieno pirkti vaziuos, vakarais
Giega, sunus negali parvezti? MB vis svaigsta, kada dickis vairuot gales ir pieno pirkti vaziuos, vakarais
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 03, 22:16)
Man buitines dovanos ni ni ni
Jo,privalumas kai sunus teises turi ir vairuoja Oi is kiek baliu parvezes jau Dukra teorija issilaikius,praktikos niekaip neuzsisako...
O cia Wembley...Mums dar ir nuvaziuot i prieki reiks prekine isvaizda...Nesinori traukiniais trenktis...O pirmyn atgal,niekiap negales...
Vaziuosim savo masina...Taure isgersiu,paskuiparvaziuosiu...Nelabai ten geriantys
Imkit koki aplinkini B&B, atrakcija pasidarysit sau.
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 03, 22:26)
Imkit koki aplinkini B&B, atrakcija pasidarysit sau.
Ai ne,parvaziuosim namo
Laba,
Grazi diena.
GIEGA, tu daraisi pati gelinius nagus? Kokius lakus kur perki?
Grazi diena.
GIEGA, tu daraisi pati gelinius nagus? Kokius lakus kur perki?
LAbukas
Tikrai labai grazi diena-varom i Southenda pasivaiksciot
Turiu viena Gelish firmos,bet sunkoka su juo lakuot-subega kazkaip...Man patinka luvlinail/bluesky lakai.Amazonej pigus jie,didelis pasirinkimas,gerai laiko
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 04, 11:59)
Tikrai labai grazi diena-varom i Southenda pasivaiksciot
Turiu viena Gelish firmos,bet sunkoka su juo lakuot-subega kazkaip...Man patinka luvlinail/bluesky lakai.Amazonej pigus jie,didelis pasirinkimas,gerai laiko
Labas rytas.
Su Mokytoju diena mokytojas Ceroc zinau kad mokytoja, o daugiau gal ir neturim
As tai galvoju, kad yra nesazininga ir laukiu kol bus verslininkiu diena
QUOTE(Heida @ 2015 10 05, 13:16)
Labas rytas.
aciu as tik baigus pedagogini bet nedirbus ( ai dirbus truputi privaciai)
Labukas
O tai nemazai mes cia mokytoju turim Sveikinimai visoms Limcamca,tave ir turbut galima prie mokytoju priskaiciuot ar jau nebeini i mokykla padet?
Patranka,tai atvaziuosi kada tu medziu ar kam kitam siulyt?
O tai nemazai mes cia mokytoju turim Sveikinimai visoms Limcamca,tave ir turbut galima prie mokytoju priskaiciuot ar jau nebeini i mokykla padet?
Patranka,tai atvaziuosi kada tu medziu ar kam kitam siulyt?