Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Isella, nepamirsk tik druskos isipilt i indaplove mirksiukas.gif sia savaite pasikeitem ir mes. Senute musu uzlinko per remontus, atlaikius ir kazkur 6-7 metus mirksiukas.gif

Giega, kur buvot bigsmile.gif lakeside bigsmile.gif
Kaip nepatinka tas rudziu nubegimas tas klozete doh.gif reiks b&q kokiu chemiju paziuret.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 03, 23:43)
Wow kokia dovana bigsmile.gif Mums indaplove senis saltis pries beveik 7m atnese,po siai dienai neatsidziaugiu biggrin.gif
O naudoju Finish tabletes.

ziauriai dziaugiuosi thumbup.gif dovanele super jau antra masina plaunu sanaudos tik 6L. vandens , talpi, programu daug, dziaugiuosi labai ax.gif naguciai mano atsigaus lotuliukas.gif lyg kazkada girdejau kad lidlo geros tabletes indaploviu g.gif todel ir klausiu g.gif kol kas nusipirkom Finish tabletes:)
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 23:48)
Isella, nepamirsk tik druskos isipilt i indaplove  mirksiukas.gif  sia savaite pasikeitem ir mes. Senute musu uzlinko per remontus, atlaikius ir kazkur 6-7 metus  mirksiukas.gif

Giega, kur buvot  bigsmile.gif  lakeside  bigsmile.gif 
Kaip nepatinka tas rudziu nubegimas tas klozete  doh.gif  reiks b&q kokiu chemiju paziuret.

aga kaip tik skaitau kad reikia druskos smile.gif jinai speciali pirkt yra ?ja daznai ten pilti reikia ?? zalia as tuose reikaluose smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 03, 20:47)
Primusciau vyra jei gimtadieniui indaplove padovanotu  biggrin.gif

As naudoju druska ir tabletes is Lidl. Man niekuom nesiskiria nuo firminiu.

Kodel?
Musu dovanos tokios buitines buna...Aisku kartais gaunu kokia apyranke ar grandinele,bet geriau as pati tai issirinksiu biggrin.gif Nes MB nevisada pataiko mano skoniui lotuliukas.gif Pvz kazkada esu gavus toki auksino kolje,Nu labai grazus,bet tokia vos imatoma,bet mano akim zydiska zvaigzdute mane taaaaaaaip erzina lotuliukas.gif Dukrai atidaviau...GAvau pandoros apyranke...Pradzioj taip erzino ta parde lotuliukas.gif Geriau jau indaplove cool.gif

As tabletes perku Costco,kai buna nuolaidos..Tai tada papigiai gaunas mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 20:48)

Giega, kur buvot  bigsmile.gif  lakeside  bigsmile.gif 
Kaip nepatinka tas rudziu nubegimas tas klozete  doh.gif  reiks b&q kokiu chemiju paziuret.

LAkesido TKMaxxe biggrin.gif Sakau pirma ten uzvaziuojam paziuret kokiu zaislu yra,tada i Toy r as..Bet taip viska TKMAxxe ir nupirkom...Nu Bentlio su distanciniu valdimu jokioj pardej uz 20sv nenupirksiu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 20:54)
aga kaip tik skaitau kad reikia druskos smile.gif jinai speciali pirkt yra ?ja daznai ten pilti reikia ?? zalia as tuose reikaluose smile.gif blush2.gif

Taip tail-speciali druska.
Atsakyti
Dishwasher salt vadinasi. Maisiukais parsiduoda, visur ju yra. uzsidega lempute, tada ir reikia pilt. Nauja nerekomenduojama naudoti be druskos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 03, 23:47)
Primusciau vyra jei gimtadieniui indaplove padovanotu  biggrin.gif

Tai ne mano gimtadieniui nupirko biggrin.gif Jo gimtadienis ,bet man nupirko thumbup.gif
Atsakyti
Giega, nu nemanau kad tokia masina uz maziau kur gausi mirksiukas.gif labai didelis balius bus, krikstynos gal bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 21:01)
Tai ne mano gimtadieniui nupirko  biggrin.gif Jo gimtadienis ,bet man nupirko  thumbup.gif

wow,dar geriau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 21:01)
Tai ne mano gimtadieniui nupirko  biggrin.gif Jo gimtadienis ,bet man nupirko  thumbup.gif

thumbup.gif dovana abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 21:02)
Giega, nu nemanau kad tokia masina uz maziau kur gausi  mirksiukas.gif  labai didelis balius bus, krikstynos gal  bigsmile.gif

Cia tas draugelis babajus,kur vestuvese Srilankoj buvau mirksiukas.gif Praktiskai po to laiko nebelabai ir bendravom...MB dar susiskambindavo pora kartu i metus ir tiek...TAi va sugalvojo padaryt dideli baliu.Pats ir sako-niekad nei gimtadieniu nesvenciam,nei siaip jokiu progu,tai reikia nors karta..TAi va ir prisikviete daug sveciu.Sake apie 100 bus bigsmile.gif Uzsakyta sale,su DJais,su padavejais ir tt bigsmile.gif Butinai eisim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 04, 00:06)
Cia tas draugelis babajus,kur vestuvese Srilankoj buvau mirksiukas.gif Praktiskai po to laiko nebelabai ir bendravom...MB dar susiskambindavo pora kartu i metus ir tiek...TAi va sugalvojo padaryt dideli baliu.Pats ir sako-niekad nei gimtadieniu nesvenciam,nei siaip jokiu progu,tai reikia nors karta..TAi va ir prisikviete daug sveciu.Sake apie 100 bus bigsmile.gif Uzsakyta sale,su DJais,su padavejais ir tt bigsmile.gif Butinai eisim bigsmile.gif

bigsmile.gif geras balius bus su tiek zmoniu bigsmile.gif
dekui mergaites uz info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 10 04, 00:03)
wow,dar geriau thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 10 04, 00:03)
thumbup.gif  dovana abiems  4u.gif

ziauriai gera dovana thumbup.gif
Atsakyti
Ot cia tai balius thumbup.gif o kur vyks balius, juk ne Srilankoj bigsmile.gif ten lyg vestuvese buvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 21:11)
Ot cia tai balius  thumbup.gif  o kur vyks balius, juk ne Srilankoj bigsmile.gif  ten lyg vestuvese buvot  g.gif

Jo,vestuvese tai Srilankoj buvom,o paskui jie grizo i Londona gyvent...Net nezinau ar per ta laika buvo nors karta nuvaziave ten g.gif
Balius bus cia,kazkur palei Wemli..Derinam su MB kuris negers ir ves namo biggrin.gif Taxas brangiai is ten kainuos...
Atsakyti