Isella, nepamirsk tik druskos isipilt i indaplove sia savaite pasikeitem ir mes. Senute musu uzlinko per remontus, atlaikius ir kazkur 6-7 metus
Giega, kur buvot lakeside
Kaip nepatinka tas rudziu nubegimas tas klozete reiks b&q kokiu chemiju paziuret.
QUOTE(giega @ 2015 10 03, 23:43)
Wow kokia dovana Mums indaplove senis saltis pries beveik 7m atnese,po siai dienai neatsidziaugiu
O naudoju Finish tabletes.
O naudoju Finish tabletes.
ziauriai dziaugiuosi dovanele super jau antra masina plaunu sanaudos tik 6L. vandens , talpi, programu daug, dziaugiuosi labai naguciai mano atsigaus lyg kazkada girdejau kad lidlo geros tabletes indaploviu todel ir klausiu kol kas nusipirkom Finish tabletes:)
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 23:48)
Isella, nepamirsk tik druskos isipilt i indaplove sia savaite pasikeitem ir mes. Senute musu uzlinko per remontus, atlaikius ir kazkur 6-7 metus
Kaip nepatinka tas rudziu nubegimas tas klozete reiks b&q kokiu chemiju paziuret.
aga kaip tik skaitau kad reikia druskos jinai speciali pirkt yra ?ja daznai ten pilti reikia ?? zalia as tuose reikaluose
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 03, 20:47)
Primusciau vyra jei gimtadieniui indaplove padovanotu
As naudoju druska ir tabletes is Lidl. Man niekuom nesiskiria nuo firminiu.
As naudoju druska ir tabletes is Lidl. Man niekuom nesiskiria nuo firminiu.
Kodel?
Musu dovanos tokios buitines buna...Aisku kartais gaunu kokia apyranke ar grandinele,bet geriau as pati tai issirinksiu Nes MB nevisada pataiko mano skoniui Pvz kazkada esu gavus toki auksino kolje,Nu labai grazus,bet tokia vos imatoma,bet mano akim zydiska zvaigzdute mane taaaaaaaip erzina Dukrai atidaviau...GAvau pandoros apyranke...Pradzioj taip erzino ta parde Geriau jau indaplove
As tabletes perku Costco,kai buna nuolaidos..Tai tada papigiai gaunas
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 20:48)
LAkesido TKMaxxe Sakau pirma ten uzvaziuojam paziuret kokiu zaislu yra,tada i Toy r as..Bet taip viska TKMAxxe ir nupirkom...Nu Bentlio su distanciniu valdimu jokioj pardej uz 20sv nenupirksiu
Papildyta:
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 20:54)
aga kaip tik skaitau kad reikia druskos jinai speciali pirkt yra ?ja daznai ten pilti reikia ?? zalia as tuose reikaluose
Taip tail-speciali druska.
Dishwasher salt vadinasi. Maisiukais parsiduoda, visur ju yra. uzsidega lempute, tada ir reikia pilt. Nauja nerekomenduojama naudoti be druskos
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 03, 23:47)
Tai ne mano gimtadieniui nupirko Jo gimtadienis ,bet man nupirko
Giega, nu nemanau kad tokia masina uz maziau kur gausi labai didelis balius bus, krikstynos gal
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 21:01)
wow,dar geriau
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 21:01)
dovana abiems
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 21:02)
Giega, nu nemanau kad tokia masina uz maziau kur gausi labai didelis balius bus, krikstynos gal
Cia tas draugelis babajus,kur vestuvese Srilankoj buvau Praktiskai po to laiko nebelabai ir bendravom...MB dar susiskambindavo pora kartu i metus ir tiek...TAi va sugalvojo padaryt dideli baliu.Pats ir sako-niekad nei gimtadieniu nesvenciam,nei siaip jokiu progu,tai reikia nors karta..TAi va ir prisikviete daug sveciu.Sake apie 100 bus Uzsakyta sale,su DJais,su padavejais ir tt Butinai eisim
QUOTE(giega @ 2015 10 04, 00:06)
Cia tas draugelis babajus,kur vestuvese Srilankoj buvau Praktiskai po to laiko nebelabai ir bendravom...MB dar susiskambindavo pora kartu i metus ir tiek...TAi va sugalvojo padaryt dideli baliu.Pats ir sako-niekad nei gimtadieniu nesvenciam,nei siaip jokiu progu,tai reikia nors karta..TAi va ir prisikviete daug sveciu.Sake apie 100 bus Uzsakyta sale,su DJais,su padavejais ir tt Butinai eisim
geras balius bus su tiek zmoniu
dekui mergaites uz info
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 10 04, 00:03)
wow,dar geriau
QUOTE(*nova* @ 2015 10 04, 00:03)
dovana abiems
ziauriai gera dovana
Ot cia tai balius o kur vyks balius, juk ne Srilankoj ten lyg vestuvese buvot
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 21:11)
Ot cia tai balius o kur vyks balius, juk ne Srilankoj ten lyg vestuvese buvot
Jo,vestuvese tai Srilankoj buvom,o paskui jie grizo i Londona gyvent...Net nezinau ar per ta laika buvo nors karta nuvaziave ten
Balius bus cia,kazkur palei Wemli..Derinam su MB kuris negers ir ves namo Taxas brangiai is ten kainuos...