Labas rytas,
Ooo tas vaškas įdomiai atrodo, reikės pabandyti ir man. Čia maždaug kaip žvakė, ane?
Klausykitės, čia pas mus buhalterkų daug, rekomenduokit man kas nors buhalterių įmonę ar pavienį žmogų tvarkantį įmonės buhalteriją. Kad būtų kompetetingas, ir, kad aptarnavimas būtų, kaip Lotuliukas sako, europietiškas
Giega, taviškius žinau, bet man kažkas baisaus jų bendravime ir požiūryje į klientą
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 02, 09:53)
Labas rytas,
Giega, taviškius žinau, bet man kažkas baisaus jų bendravime ir požiūryje į klientą
Matai kaip O man kaip tik ji atrode labai faina
Daugiau buhalteriu nezinau 10m jau su ta pacia
Labukas
Labas ciocės...
Heida,man glade nepatiko puodas,asmeniškai nepatinka keramikoj ale gėlės,pirkau airwick,tamsus susilieja su židiniu,liux...šnd antrą paėmiau į antrą aukštą...
Dar nusipirkau orchidėją,tokios neblogos,sveikos tesco,neištaškytos...Halondbarrett vitaminų visiems,labai geros kainos ir oferiai...
Giega,pas tave neatlėksiu šnd ,nes dabar ne tam krašte,o vakare bus trafikai...
Heida,man glade nepatiko puodas,asmeniškai nepatinka keramikoj ale gėlės,pirkau airwick,tamsus susilieja su židiniu,liux...šnd antrą paėmiau į antrą aukštą...
Dar nusipirkau orchidėją,tokios neblogos,sveikos tesco,neištaškytos...Halondbarrett vitaminų visiems,labai geros kainos ir oferiai...
Giega,pas tave neatlėksiu šnd ,nes dabar ne tam krašte,o vakare bus trafikai...
Laba, kaip gera silta.
MB popierius tvarko http://baltijaconsultancy.co.uk/eng/ nezinau geri ji ten ar nelabai, lyg ir gerai viska iki siol sutvarkydavo, dar maciau ant sienos turi daug diplomu kaip geriausias metu buhalteris
MB popierius tvarko http://baltijaconsultancy.co.uk/eng/ nezinau geri ji ten ar nelabai, lyg ir gerai viska iki siol sutvarkydavo, dar maciau ant sienos turi daug diplomu kaip geriausias metu buhalteris
Aciu, Heida. Netvarko jie imones buhalterijos. Reikes eiti man paciai mokytis
Ka veikiat? Giega alu vezioja, viskas aisku. Ka kitos?
Ka veikiat? Giega alu vezioja, viskas aisku. Ka kitos?
Sveikos
Lotuliuke, remontai jau jau baigiasi. dar apdailinimai, pavalymai, pataisymai ir vsio kepsim saslus
kaip tavo sveikata gal jau maziau kojos tinsta laikykis
Heida, sveikatos ligoniams tavo
einu tvarkytis namu
Lotuliuke, remontai jau jau baigiasi. dar apdailinimai, pavalymai, pataisymai ir vsio kepsim saslus
kaip tavo sveikata gal jau maziau kojos tinsta laikykis
Heida, sveikatos ligoniams tavo
einu tvarkytis namu
Vakar buvom out..šnd ryte apsipirkau ko reikėjo,dabar svečių laukiu,mėsytę kepsim,liks nakvot..ryt kugelį kepsim...žodžiu užimta belekaip
Laba diena...
Laba diena...
Klausykit, gal zinot kaip rudis is keramikos isvalyt pakeite tualeto nuleidimo mechanizma ir liko rudziu takas nubeges bandziau su citrinos sultim, nieko
O pas mane apsipirkimu diena buvo Varem pirkt kokios dovanos 2m vaikiukui,kita sestad einam i dyydeli baliu,beveik 100zmoniu bus.Nupirkom didele masina -Bentley-valdoma radio bangom.Na vyresniems vaikams ten ta masina,bet pirmyn atgal pastumdys Dar tauriu rinkini pasiemiau,nes jau baigiam isdauzyt.Pirkau panasias,kaip ir turiu,kad paskui ant stalo daugmaz vienodos butu Dar batukus pasigriebiau.Siltas ruduo,o pas mane tik basankes arba jau pusbaciai..
Dar i kina nuvarem.I ta ,,Begantis labirintu".Sitas daug intensyvesnio veiksmo,nei Marsietis,bet vistiek atsibodo sedet 2h...
Dabar salotu su krevetem pasidarem ir geriam vyneli is nauju tauriu
QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 20:30)
Klausykit, gal zinot kaip rudis is keramikos isvalyt pakeite tualeto nuleidimo mechanizma ir liko rudziu takas nubeges bandziau su citrinos sultim, nieko
Kad turbut su niekuom Arba kol sviezia,pilk kokios stiprios chemijos...Draugelis pedantas,namus vos ne spiritu valo,bet truputi lasejo kranas ir gavos rudziu juostele..KAd ir kuom vale,niekuom neisvale...
SVEIKOS:)
ramu cia as su klausimu ? Mb savo gimtadienio proga man padovanojo indaplove tad sakykit ka naudojat joms t.y. kokias tabkletes , skyscius ??? zalia as tam reikale
ramu cia as su klausimu ? Mb savo gimtadienio proga man padovanojo indaplove tad sakykit ka naudojat joms t.y. kokias tabkletes , skyscius ??? zalia as tam reikale
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 20:35)
SVEIKOS:)
Wow kokia dovana Mums indaplove senis saltis pries beveik 7m atnese,po siai dienai neatsidziaugiu
O naudoju Finish tabletes.
Primusciau vyra jei gimtadieniui indaplove padovanotu
As naudoju druska ir tabletes is Lidl. Man niekuom nesiskiria nuo firminiu.
As naudoju druska ir tabletes is Lidl. Man niekuom nesiskiria nuo firminiu.