Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Labas rytas,

Ooo tas vaškas įdomiai atrodo, reikės pabandyti ir man. Čia maždaug kaip žvakė, ane?

Klausykitės, čia pas mus buhalterkų daug, rekomenduokit man kas nors buhalterių įmonę ar pavienį žmogų tvarkantį įmonės buhalteriją. Kad būtų kompetetingas, ir, kad aptarnavimas būtų, kaip Lotuliukas sako, europietiškas biggrin.gif
Giega, taviškius žinau, bet man kažkas baisaus jų bendravime ir požiūryje į klientą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 02, 09:53)
Labas rytas,

Giega, taviškius žinau, bet man kažkas baisaus  jų bendravime ir požiūryje į klientą  doh.gif

Matai kaip g.gif O man kaip tik ji atrode labai faina biggrin.gif
Daugiau buhalteriu nezinau ax.gif 10m jau su ta pacia mirksiukas.gif

Labukas
Atsakyti
Labas ciocės...
Heida,man glade nepatiko puodas,asmeniškai nepatinka keramikoj ale gėlės,pirkau airwick,tamsus susilieja su židiniu,liux...šnd antrą paėmiau į antrą aukštą...
Dar nusipirkau orchidėją,tokios neblogos,sveikos tesco,neištaškytos...Halondbarrett vitaminų visiems,labai geros kainos ir oferiai...
Giega,pas tave neatlėksiu šnd ,nes dabar ne tam krašte,o vakare bus trafikai...
Atsakyti
Laba, kaip gera silta.
MB popierius tvarko http://baltijaconsultancy.co.uk/eng/ nezinau geri ji ten ar nelabai, lyg ir gerai viska iki siol sutvarkydavo, dar maciau ant sienos turi daug diplomu kaip geriausias metu buhalteris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 02 spalio 2015 - 15:43
Aciu, Heida. Netvarko jie imones buhalterijos. Reikes eiti man paciai mokytis biggrin.gif biggrin.gif

Ka veikiat? Giega alu vezioja, viskas aisku. Ka kitos?
Atsakyti
Sveikos

Lotuliuke, remontai jau jau baigiasi. dar apdailinimai, pavalymai, pataisymai ir vsio rolleyes.gif kepsim saslus biggrin.gif
kaip tavo sveikata g.gif gal jau maziau kojos tinsta g.gif laikykis 4u.gif

Heida, sveikatos ligoniams tavo 4u.gif

einu tvarkytis namu smile.gif
Atsakyti
Vakar buvom out..šnd ryte apsipirkau ko reikėjo,dabar svečių laukiu,mėsytę kepsim,liks nakvot..ryt kugelį kepsim...žodžiu užimta belekaip biggrin.gif

Laba diena...
Atsakyti
Klausykit, gal zinot kaip rudis is keramikos isvalyt g.gif pakeite tualeto nuleidimo mechanizma ir liko rudziu takas nubeges doh.gif bandziau su citrinos sultim, nieko schmoll.gif
Atsakyti

O pas mane apsipirkimu diena buvo biggrin.gif Varem pirkt kokios dovanos 2m vaikiukui,kita sestad einam i dyydeli baliu,beveik 100zmoniu bus.Nupirkom didele masina -Bentley-valdoma radio bangom.Na vyresniems vaikams ten ta masina,bet pirmyn atgal pastumdys biggrin.gif Dar tauriu rinkini pasiemiau,nes jau baigiam isdauzyt.Pirkau panasias,kaip ir turiu,kad paskui ant stalo daugmaz vienodos butu biggrin.gif Dar batukus pasigriebiau.Siltas ruduo,o pas mane tik basankes arba jau pusbaciai..
Dar i kina nuvarem.I ta ,,Begantis labirintu".Sitas daug intensyvesnio veiksmo,nei Marsietis,bet vistiek atsibodo sedet 2h...
Dabar salotu su krevetem pasidarem ir geriam vyneli is nauju tauriu mirksiukas.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 10 03, 20:30)
Klausykit, gal zinot kaip rudis is keramikos isvalyt  g.gif  pakeite tualeto nuleidimo mechanizma ir liko rudziu takas nubeges  doh.gif  bandziau su citrinos sultim, nieko  schmoll.gif

Kad turbut su niekuom g.gif Arba kol sviezia,pilk kokios stiprios chemijos...Draugelis pedantas,namus vos ne spiritu valo,bet truputi lasejo kranas ir gavos rudziu juostele..KAd ir kuom vale,niekuom neisvale...
Atsakyti
SVEIKOS:)
ramu cia g.gif as su klausimu ? Mb savo gimtadienio proga man padovanojo indaplove bigsmile.gif tad sakykit ka naudojat joms t.y. kokias tabkletes , skyscius ??? zalia as tam reikale blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isella: 03 spalio 2015 - 21:37
QUOTE(Isella @ 2015 10 03, 20:35)
SVEIKOS:)
ramu cia  g.gif as su klausimu ? Mb savo gimtadienio proga man padovanojo indaplove  bigsmile.gif tad sakykit ka naudojat joms t.y. kokias tabkletes , skyscius ??? zalia as tam reikale  blush2.gif  blush2.gif

Wow kokia dovana bigsmile.gif Mums indaplove senis saltis pries beveik 7m atnese,po siai dienai neatsidziaugiu biggrin.gif
O naudoju Finish tabletes.
Atsakyti
Primusciau vyra jei gimtadieniui indaplove padovanotu biggrin.gif

As naudoju druska ir tabletes is Lidl. Man niekuom nesiskiria nuo firminiu.
Atsakyti