Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Labas dienas smile.gif
Man siemet ir labai krumus ede parazitai, agrastai visiskai pliki jau nuo vasaros pradzios nors ir purskiau nuodais.
Drauge buvo uzvaziavus i svecius ir pasake kad nuo ateinancio rudens gryzta i Lietuva, kaip uzpavydejau.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Limcamca as kremus perku arba LT arba is kosmetologes cia, net nezinau kaip pigiau gaunasi g.gif senai is kosmetologes pirkau nes vis kas nors parveza is LT ar dovanu gaunu laugh.gif

Mainly tai tarsi zodi ? bigsmile.gif

Nova ar jau beigete remontus? Ka gero agenturoje pasiule? smile.gif

Pas visas nesuprantami parazitai, o pas mane sraiges doh.gif doh.gif Menat sakiau kad chrezantemu pasodinau, galvoju net pas mane geles per 2 savaites nenuvysta unsure.gif nugi pasirodo nuestos visos, o kai issidaugino, tai tu miniatiuriniu mazulyciu simtu simtai, isroviai geles, tai galejau su kastuvu sraiges semti doh.gif fui...

QUOTE(Heida @ 2015 10 01, 13:07)
Labas dienas  smile.gif
Man siemet ir labai krumus ede parazitai, agrastai visiskai pliki jau nuo vasaros pradzios nors ir purskiau nuodais.
Drauge buvo uzvaziavus i svecius ir pasake kad nuo ateinancio rudens gryzta i Lietuva, kaip uzpavydejau.

as kazkaip visada galvojau kad tu jau nematai saves LT gyvenancios ax.gif
Mes dabar su MB vis vardus galvojame... tai as sakau, be rysio skambes UK, tai jisai - "Nesuk galvos, juk jinai jau LT I mokykla eis, ne cia" hihihi.gif irgi vis pasvajojam.. bet net neisivaizduoju kokioj srity LT dirbciau ir ka daryciau g.gif DarbLT nuo 9 iki 5 tai nenoreciau, o savas biznis reiskia atsisakyti atostogu ir laisvo laiko... tai irgi ne idealu... unsure.gif
Atsakyti
Anksciau tikrai geriau jauciausi, labai sunkiai siemet po atostogu gryzom. MB visad buvo kategoriskai uz gyvenima cia, o dabar nera dienos kad nepakalbetume apie Lietuva. Va ir drauge siandien sako, kas kad abu dirbam, namai savi, bet kainos tiek sukile viskam, kad jau nebeatperka net pinigai buvimo cia, nebera prasmes cia gyvent nes matai tik traukini,lova ir saskaitas.
Atsakyti
g.gif As turbut vienintele,kurios visiskai netraukia LT ax.gif Jei keisiu gyvenimo vieta,tai kazkur kitur,bet ne i LT ax.gif ir ne nedarbas ar zmones manes netraukia,o grynai klimatas..Atprataiu jau nuo saltu ziemu..O sniego niekad nemegau..
Atsakyti
nesijausk vienisa giega,manes ir ten netraukia visiskai 4u.gif

heida paziuresim ka ta drauge kalbes po metu ar keliu buvimo ten mirksiukas.gif dazniausiai tokie ''svajuko drambliones'' parlekia atgal ir vel viska pradeda nuo pradziu doh.gif
dabar sako,kad pinigai neatperka buvimo cia bet kai lt gala su galu ciut suduria zmones tai greit ten bunant giesmele pasikeicia cool.gif

hello mergai wink.gif
Atsakyti
Sveiki,

Nenoriu i LT. Bent jau siuo metu. Net, jei butu darbas, finansiskai stabilu. Man ten kaip kosmosas vis dazniau, ir dazniau atrodo. Poziuris i zmones, i tam tikrus dalykus, kaip viskas sprendziama. Reiktu mokytis is naujo. O, ir vaikams manau tikrai butu sokas dabar is anglisku mokyklas i lietuviskas.

Labai fainus Giegos medeliai, kaip tau negaila ju atiduoti?

QUOTE(giega @ 2015 09 30, 12:24)
Labukas

Tada tau sekas,Patranka 4u.gif Arba pati mokejai uz boilerio
Limcamca,o kaip tavo tigras us pavadeliu eina?Noriai,nesidrasko?Kiek yra filmuku,kai katei uzdeda pavadeli ir ji iskart neigali patampa lotuliukas.gif O i koki medi nenori uzsokt?

Tai mes vaikstom, tik ten kur jis nori. Arba begam. I medi ilipa, kartais iskrenta. Matyt navigacija sutrinka, nes buna ziurek jau ir krenta aukstielnikas.
FB foto yra.

Labai dideles foto, tai kopijas dedu:

Cia maziukas dar:
FOTO

PRIES PORA SAVAICIU
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 10 01, 14:17)
g.gif As turbut vienintele,kurios visiskai netraukia LT ax.gif Jei keisiu gyvenimo vieta,tai kazkur kitur,bet ne i LT ax.gif ir ne nedarbas ar zmones manes netraukia,o grynai klimatas..Atprataiu jau nuo saltu ziemu..O sniego niekad nemegau..

drinks_cheers.gif ...nebent su šautuvu į lt...
Giega,fainuoliai jie...tu man savo tf nr įmesk,gal ryt ar poryt,kada tu gali,atalėkčiau ax.gif
Papildyta:
Nupirkau šnd air wick vaško šildytuvus,lepmas...a jau kvapai namie kokie faini..dar nuolaida dabar tesco.
Atsakyti
Na ka, pasiduodu, viena viso fronto neatlaikysiu biggrin.gif

Labai faini tie vasko sildytuvai drinks_cheers.gif as savaitgali nusipirkau,labai patenkinta.
Atsakyti
Eeee parodykit kaip atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.airwick.c...CFQSw2wodrQgPVg
Va tokie, bet man ir kiti Glade firmos labai faini tik jiems nuolaidos nebuvo,o cia yra ir jiems nuolaida bigsmile.gif
https://www.ocado.co...mp;gclsrc=aw.ds
Atsakyti
Nepernesa MB jokiu smilkalu,kvapu,nors ir neuzuodzia doh.gif Tik ieina i kokia parfumerijos parde,ar prismilkyta babajiska,iskart rekia,kad galva skauda...
As kazkada pirkau toki stoveli su lekstute,i ta lekstute pilasi kazkokios kruopos,po ja dega zvakute,sildo tas kruopas ir kvepia skaniai..Bet ir MB galva skaudejo nuo ju...Kruopyciu dar kazkur yra g.gif
Atsakyti
Maniskis smilkalu tikru ir negali,net neina pro sali jei kur pajaucia, iskart visas israudonyja, dust pradeda,kazkokia alergija, bet va zvakes,namu kvapai jam tinka.
Atsakyti