Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Limcamca @ 2015 08 30, 10:34)
Taigi Noting hillas siandien 4u.gif varykit i karnavala 4u.gif

Pas dantiste MB 17h,tai toks laikas,kai nei ten,nei ten...
Atsakyti
Jo ne kazka tada. Shopintis geriausia.

Mes, pastaruoju metu labai aktyvus buvom. Uztai namai totalus bardakas. Siandien tvarkymuisi diena paskirta. Ryt gal i mokslo muzieju pavaziuosim, dickis nera buves. Arba i ta filma jis labai nori inside out.
Atsakyti
Sveikos

Atsikelus nuo 6 doh.gif kaimynu sunys palikti tiek stauge. Jau galvoju pasakyt kai susitiksiu... Gaila sunu ir savo poilsio smile.gif
Atsakyti
Laba,
Nova, o kur tie sunys palikti, lauke ar viduj? Ziauru kai per iseigines taip anksti prikelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 08 30, 12:36)
Laba,
Nova, o kur tie sunys palikti, lauke ar viduj? Ziauru kai per iseigines taip anksti prikelia  4u.gif

Viduj. Kai trumpam palieka, tai nieko. Vienas is sunu atsistojes ant palages stovi kuri laika ir ziuri i ta puse i kuria isvaziavo seiminikai. O jau kai nusibosta laukt, tada koncertai prasideda doh.gif ir vakarais ir dienom ir rytais doh.gif labai daznai paskutiniu metu jie staugia.
Atsakyti
Labas,

Šopingas šiandien, vaikams supirkau uniformas...fuu...rami galva bus ax.gif
Ryt bandysim namuose pasitvarkyt, reikia padažyt kai kur ir šiaip pasitvarkyt.

QUOTE(giega @ 2015 08 30, 11:28)
Uoj,kokia grazuole Savanyte bigsmile.gif Jos dideles uzauga,labai dideles mirksiukas.gif

nebus ji didelė schmoll.gif jos gi skirstomos pasirodo pagal tam tikrą laipsnį. Pas mano sesę F5 (mažiausia), va čia truputi parodyta yra: savana
suvedus i google images savana F1 ir po to savana F5 tai skirtumas nerealus bigsmile.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 08 30, 13:20)
Atsikelus nuo 6  doh.gif  kaimynu sunys palikti tiek stauge. Jau galvoju pasakyt kai susitiksiu... Gaila sunu ir savo poilsio  smile.gif

Užuojauta!
oj kaip mane knisa rytiniai triukšmadariai... nudurnėčiau jei kauktų šunys po langais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 30 rugpjūčio 2015 - 19:06
Nova, aisku pasakyk kaimynams. Gal jie net nezino.

Gotte, tai kiek gyvunu tavo sesuo dabar turi?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 08 30, 20:44)
Nova, aisku pasakyk kaimynams. Gal jie net nezino.

Gotte, tai kiek gyvunu tavo sesuo dabar turi?

2 katytes ir 1 katina biggrin.gif

užtai keikiuosi kai atvarau ten jų prižiūrėti per atostogas, nes bardakas būna garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2015 08 30, 21:59)
2 katytes ir 1 katina  biggrin.gif

užtai keikiuosi kai atvarau ten jų prižiūrėti per atostogas, nes bardakas būna garantuotas biggrin.gif

Pas tave bus tas pats. Nebent taviskiai miegaliai.
Atsakyti
Oho, 3 kates namie, neisivaizduoju bigsmile.gif

Buvom sveciuose, tpfu, geriau buciau namie buvus, nei gaist laika su tupais zmonem, pilnatis matyt mane veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 08 30, 21:01)
Pas tave bus tas pats. Nebent taviskiai miegaliai.

Kad bėgios ir duosis tai man dzin. Kingui dabar užeina 1-2 kartus per dieną duotis. Didžiausia bėda man dėžės keitimas ir šikimas doh.gif biggrin.gif daugiau nieko. Plaukų jie nemėto. Maudymas, ausų valymas, nagų karpymas man problemų nesukelia schmoll.gif davimasis irgi. Gėlių neknisa...tfu tfu tfu.. nagus galandasi kur ir priklauso. Tai kokios problemos? Didžiausia katinų bėda yra darymas ne vietoje ir nagų galandymas ne vietoje, o plaukuotiems - šėrimasis (bet maniškiams tas negalioja). Visa kita - dzin.

Heida kas per svečiai? g.gif ir ko su tokia kompanija meet'iniesi? Jau tada geriau namie vakaroti.

Trys katinai visai nėra baisu kol neišvyksti atostogų ir nepalieki jų vienų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 30 rugpjūčio 2015 - 22:48
Tenka kartais is mandagumo nueit kur nors, siaip as pakanti daug kam, bet sakau matyt pilnatis, ir siaip emociskai labai nestabiliai jauciuosi siuo metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 30 rugpjūčio 2015 - 22:54