Na taip, masina gali nutrenkti. As ir siaip nesupratau, kaip jie kudenos nesusizaloja. Tfu tfu tfu. Skraidydami taip. O jau kiek kartu musu vos neapverte, eidamas, pro kojas pralysdamas, praskrisdamas, tai isvis
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 28, 08:20)
Nieko nesuprantu...koks katinas,kokia mokykla?
laba ryta! nu as cia toks retesnis paukstis temuteje, tai toliau prisistatineju-turime mes katina, siaip jau meilumo ir gerio isikunijimas, svarbi dalis musu gyvenimo, bet megsta pauksciais uzkandziauti -didziaja dali dienos praleidzia lauke.
mokyklose dirbu per agenturas, tai realiai man paprastai is ryto skambina (arba ne).
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 29, 10:05)
Mano katinas kazkur nuvilko mano tapke
Vakar turejau darbu Crystal Palace. Eina sau, vazinejau metro ir uzjauciau musiskes merginas. Sitiek laiko, kiekviena diena metro praleisti
Vakar turejau darbu Crystal Palace. Eina sau, vazinejau metro ir uzjauciau musiskes merginas. Sitiek laiko, kiekviena diena metro praleisti
nu ziauriai mielai susiskaite! maniskis tai paprastas lietuviskas, ir jokiu zbitku nekrecia (isskyrus pauksciu zudyma, bet ir tai retai). o metro daaaug liko Londone yra pdaleidziama, tikrai daug...
Labas rytas...
Heida,pakeitė vakar,o su tuo rytoj tai retai kada man tenka susidurti,manau kiekvienas suinteresuotas uždirbti
Heida,pakeitė vakar,o su tuo rytoj tai retai kada man tenka susidurti,manau kiekvienas suinteresuotas uždirbti
Labukas
Tada tau sekas,Patranka Arba pati mokejai uz boilerio pakeitima/taisyma...Nes per agenturas kol issimusi,tai oi oi oi
Limcamca,o kaip tavo tigras us pavadeliu eina?Noriai,nesidrasko?Kiek yra filmuku,kai katei uzdeda pavadeli ir ji iskart neigali patampa O i koki medi nenori uzsokt?
Va kaip mano kasaras nuo saules akis dengiasi
https://scontent-lhr...amp;oe=569316DE
Tada tau sekas,Patranka Arba pati mokejai uz boilerio pakeitima/taisyma...Nes per agenturas kol issimusi,tai oi oi oi
Limcamca,o kaip tavo tigras us pavadeliu eina?Noriai,nesidrasko?Kiek yra filmuku,kai katei uzdeda pavadeli ir ji iskart neigali patampa O i koki medi nenori uzsokt?
Va kaip mano kasaras nuo saules akis dengiasi
https://scontent-lhr...amp;oe=569316DE
Na abejoju,kad kokia agentūra dirba šešr vakare,ir dar pasirūpina kad meistras atvažiuoja sekmadienį...
Nors asmeniškai nesu nei karto bendravus su agentūrom,bet teko girdėti jų bajerius...
Saulutė spigina
Nors asmeniškai nesu nei karto bendravus su agentūrom,bet teko girdėti jų bajerius...
Saulutė spigina
O tai gal jau savo nama nusipurkot Nes kas kis pinigus i nuomuojamus namus
Gal kad norit mani mini medeliu? Kriause, vysnia, slyva ir obelis.. Atiduodu. Ismest gaila, laistyt visi tingi, i zeme sodint nenoriu...
Gal kad norit mani mini medeliu? Kriause, vysnia, slyva ir obelis.. Atiduodu. Ismest gaila, laistyt visi tingi, i zeme sodint nenoriu...
Kas per tylos įžadai?
Aš pasigaminau pietus,buvau kaukę plaukam užsidėjus su henna,pienu ir aliejus...rezultatas
Giega,dėl namo man rodos rašiau gerus metus atgal
Papildyta:
Giega...o tie medeliai vazonuose pas tave ar kaip?
Aš pasigaminau pietus,buvau kaukę plaukam užsidėjus su henna,pienu ir aliejus...rezultatas
Papildyta:
LAbukas
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 10 01, 11:53)
Papildyta:
Atsimenu,kad sakei,jog i nama persikraustei,bet kazkaip neuzfiksavau,kad i savo...
O medeliai ka-auga Jie tie mini,kur iki 1,5m uzauga tik..Geriau aisku jeims zemej butu,nei kad vazonuose auga...Jau norejau sukist,neradau kastuvo Buciau radus,buciau sukisus,bet paskui pagalvojau-o kam man jus is vis reikia JAu taip nutolus nuo visokios sodininkystes augalininkystes Butu lisnu pinigu-kiema trinkelem isdeciau
Žinai..šnd tavo,ryt jau gali būti kito
Mano visus krūmus gražuolius,per kelis mėnesius suėdė kirminai tokie žali,net nesenai dailymail rašė,kad mūsų krašte nonsensas,kiek jų daug..žodžiu,reikia naujų man medeliukų,krūmų...bet ką jau čia rudenį prigalvosi,lauksiu pavasario..
Mano visus krūmus gražuolius,per kelis mėnesius suėdė kirminai tokie žali,net nesenai dailymail rašė,kad mūsų krašte nonsensas,kiek jų daug..žodžiu,reikia naujų man medeliukų,krūmų...bet ką jau čia rudenį prigalvosi,lauksiu pavasario..
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 10 01, 12:20)
Žinai..šnd tavo,ryt jau gali būti kito
TAi nori,pasiimk tuos mano medzius O pavasari,jei noresi galesi i zeme sodint Gali ir taip augint.Auga jie ir vaisiu veda Vienais metais obuoliuku buvo,siemet slyvu gana nemazai,akip ant tokio maziuko.Va tik kriausiu dar neikad nebuvo...
As tuos medelius pries kokius 3-4m LIDLe pirkau...
QUOTE(giega @ 2015 10 01, 12:30)
TAi nori,pasiimk tuos mano medzius O pavasari,jei noresi galesi i zeme sodint Gali ir taip augint.Auga jie ir vaisiu veda Vienais metais obuoliuku buvo,siemet slyvu gana nemazai,akip ant tokio maziuko.Va tik kriausiu dar neikad nebuvo...
O man jie tilps į mano kibiriuką,ar reikia vano? nesusigaudau
Nu nedideli tie medziai,bet i bagazine netilps...Ant sedyniu det gal
Va kaip jei atrodo..Tvorta auksta,apie 2m..
https://scontent-lhr...amp;oe=5699269C
Va kaip jei atrodo..Tvorta auksta,apie 2m..
https://scontent-lhr...amp;oe=5699269C