Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Ceroc @ 2015 09 28, 08:10)
laba ryta, londoniukes! mane katinas nuo 7 prizadino doh.gif galvojau, gal I mokykla kvies, bet ne (na bent kolkad).
Papildyta:
laba ryta, londoniukes! mane katinas nuo 7 prizadino doh.gif galvojau, gal I mokykla kvies, bet ne (na bent kolkad).
Papildyta:
oi, atsiprasau uz dviguba zinute blush2.gif

Nieko nesuprantu...koks katinas,kokia mokykla?
Atsakyti
Laba smile.gif
Kai nera elektros tai cia visa pasaulio pabaiga, ne tik uztemimas biggrin.gif

Ceroc tikrai kaip juokingai parasei, atrodo kad katinas tave vesis i mokykla lotuliukas.gif O koks pas tave katinas?

As tai uogieniu virimu uzsiimu, kazkoks chamekas many nubudo ir puole atsargas ziemai ruost. Vakar isviriau slyvienes, siandien obuolienes ir esu savim labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
kiba menulio uztemimas cia tave veikia heida? tongue.gif

hello mergai wink.gif

ziuriu patranka ''linksmai'' ryta pradejo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Skaiciau,kad rytuose nera vandens,o i stikro nera?Nes as ryte dar graziausiai nusiprausiau biggrin.gif

O siaip tikrai-pats baisiausias dalykas,kas siais laikais gali atsitikt,tai dingt elektra doh.gif Nieko tada negali padaryt-nei vanduo bega,nei dujos uzsidega,nei rysio kokio yra...
Atsakyti
Pas mus vanduo nebuvo dinges, bet skaiciau kad kai kuriuose rytu rajonuose nera.
Edgole, man toks uztemimas kiekviena rudeni uzeina, patinka man visokius dzemus, uogienes maklint. Daug nedarau, po kelis indukus,jei greit susivalgo dar pakartoju. Va kai imuosi koncervuot agurkus,pomidorus,paprikas tai visiskas pravalas, niekad nepavyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 28, 13:54)
Labukas

Skaiciau,kad rytuose nera vandens,o i stikro nera?Nes as ryte dar graziausiai nusiprausiau biggrin.gif

O siaip tikrai-pats baisiausias dalykas,kas siais laikais gali atsitikt,tai dingt elektra doh.gif Nieko tada negali padaryt-nei vanduo bega,nei dujos uzsidega,nei rysio kokio yra...

Vanduo buvo...tik elektros tai ne...gerai kad nors dujos buvo likę biggrin.gif Na dar internetas gerai kad ne tik naminis bet ir mobilus yra smile.gif
Elektrą sutaisė,lauksiu boilerio....
Atsakyti
Labas rytas.
Mrs Patranka, kaip boilerio reikalai? Sutvarke ,ar kaip jie cia megsta daryt "rytoj".
Patinka man toks ruduo wub.gif Tik mano visa seimyna virusa pasigave,kosti,snargliuojas.
Atsakyti
Mano katinas kazkur nuvilko mano tapke bash.gif

Vakar turejau darbu Crystal Palace. Eina sau, vazinejau metro ir uzjauciau musiskes merginas. Sitiek laiko, kiekviena diena metro praleisti doh.gif doh.gif
Atsakyti
MB rytais eidamas i metro gretimoj gatvej sutinka bengala, idomu kaip isleidzia i lauka tokia kate g.gif

Atsakyti
Labukas

Heida,sveikatos visiems ligoniams 4u.gif 4u.gif

Oras tikrai grazus,tik va ka rengtis doh.gif Ryte iseini dar salta,diena uzkaitina,vakare vel salta...

Aciu Die,visi mano darbai buvo arti,nereikdavo trenktis metro ar autikais keliu valandu...Ir i pikus retai kada patekdavau,nes kai fabrike dirbau,tai nuo 6 jau dirbau,o tokiu laiku dar neperpildyti autikai vaziuodavo...I parde ir vaziuodavau jau po piko valandu..

Kaimynu vijoklis uzlipes i ju medi,bet dabar tokiom kaskadom nusvires i mano puse...Pasiekt nepasiekiu,o lapai byra doh.gif Lisno darbo man daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 29, 12:28)
MB  rytais eidamas i metro gretimoj gatvej sutinka bengala, idomu kaip isleidzia i lauka tokia kate  g.gif

Būna, išleidžia. Gal nebijo, kad toli nueis, kad pavogs, kad sužalos. Aš bijočiau. Užtai mano abu katinai naminiai. A, tigras į lauką su pavadėliu eina. O, juodoji jei durys ir atidarytos, toliau kilimėlio neina. Kol tigras su pavadėliu vaikšto, iš tolo jį stebi.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 29, 12:33)
Kaimynu vijoklis uzlipes i ju medi,bet dabar tokiom kaskadom nusvires i mano puse...Pasiekt nepasiekiu,o lapai byra doh.gif Lisno darbo man daro doh.gif

Padaryk kaip mano anyta, padek lotuliukas.gif tik ji ne vijoklius padege, auga sode palei bala toks didelis kelmas viksvu kazkokiu,jos rudeni sudziuvo tai ji bande nupjaut, sunku, tai sugalvojo padegt,gi greit nudegs ir uzgesins, o jos sausos kaip parakas, ugnis kai dave tai uzteko ir puselems netoli augusioms ir vynuogems, gerai kad namo nesupleskino biggrin.gif

Gal to bengalo greit ir nesugausi kad pavogt,nemanau kad taip ir eitu i rankas,labiausiai bijociau kad masina nenutrenktu. Nesenai rode per supervets bengaliuka nutrenkta,koja luzusi ir dubens kaulai sumalti, jau kai prapjove ji ten, tai iskart skambino seimininkei kad migdyt nes liks paralyzuotas, bet ji norejo pabandyt gydyt, survarke ten jam tuos kauliukus, tada reabilitacija,taip juokingai plukdina baseine kad kojytes dirbtu,o tas nabagas akys dideles ir taip gailiai miauksi, na bet pagijo katinelis.
Atsakyti