Musu visa vasara zole nepjauta krastuose baisu kas darosi kitam savaitgaliui skipa uzsakinesim, issivalys kiemas, rausim lauk obeli ir persika. Nieko gero bei is obuoliu nei is persiku sodinsiu rozes
QUOTE(giega @ 2015 09 26, 13:41)
Ten tik maldavo Bet keite savo Galaxy i naujesniu metu Galaxy
Su reikalais jau aplakstem...Dabar galvojau ka veikt..Oras grazus,tik kieme sedet,saslus kept Visi kaimynai zoles tik pjauna Mums irgi reikia
Su reikalais jau aplakstem...Dabar galvojau ka veikt..Oras grazus,tik kieme sedet,saslus kept Visi kaimynai zoles tik pjauna Mums irgi reikia
As irgi einu zole pjaut. MB dirba. niekur lekt nenoriu, tai reikia nors oro kieme pakviepuoti.
Laba, mes pazyliojom Romforde, panom batus nupirkom mokyklai, sau norejau kokios plonos striukytes, Tkmaxx viena labai patiko, bet per didele o mazesniu nebuvo. Lietuviu pardoj apsipirkom maisto. Ai dar lygintuva nusipirkau, o tai be jo gyvenom ilgokai
Pas mus pavojinga i kiema eiti. Dalis kriauses nuluzo. Kriausiu labai daug, medis supuves ir luzo. Agentura susinervavo kai pranesem, nes medi nupjauti dar birzeli prasem. Pirmadieni tikiuosi reakcijos. Tikiuosi, kita puse nelus. Ir gerai, kad masinos nebuvom i kiema isivare.
O kriauses skanios ar laukines?
Ziauriai skanios, kai prinoke. Dideles tokios. Kepu pyragus nonstop.
Anksciau kol jos prinokdavo, nukrisdavo jau pradeje puti. Kol medis nesutvarkytas nuo zemes renku.
Anksciau kol jos prinokdavo, nukrisdavo jau pradeje puti. Kol medis nesutvarkytas nuo zemes renku.
Tai faina, skanu kriauses. Virdavo mama kriauses su bruknem, labai geras skonis gaudavosi, bet cia gaut brukniu tikriausiai misija neimanoma.
Kaip jos angliskai vadinasi?
Cowberry nemacius as ju cia, tik tas kulturines spanguoles.
Hello!
Kur dinge?
Kur dinge?
Labas rytas...
Pas mane sugedo boileris,vakar meistras buvo,sakė reikia naujo,tai šnd arba ryt,naują statys...plius ryte atsikėliau nėra visam name elektros,pipec,rankos surištos...žodžiu...totalus užtemims
Pas mane sugedo boileris,vakar meistras buvo,sakė reikia naujo,tai šnd arba ryt,naują statys...plius ryte atsikėliau nėra visam name elektros,pipec,rankos surištos...žodžiu...totalus užtemims
laba ryta, londoniukes! mane katinas nuo 7 prizadino galvojau, gal I mokykla kvies, bet ne (na bent kolkad).
Papildyta:
laba ryta, londoniukes! mane katinas nuo 7 prizadino galvojau, gal I mokykla kvies, bet ne (na bent kolkad).
Papildyta:
oi, atsiprasau uz dviguba zinute
Papildyta:
Papildyta:
oi, atsiprasau uz dviguba zinute