East Hame Nova
Edgplė ...į LT naminį užtai 1p man Italija aktualu,ten ir 5,6 p..
Labas rytas...šalta lygtais.
Važiuoju apsimėtysiu kelis darbukus,maisto reikia nusipirkti...pagaminsiu pietus ir lauksiu svečių...sekmadienį varau pas kirpėję.
Važiuoju apsimėtysiu kelis darbukus,maisto reikia nusipirkti...pagaminsiu pietus ir lauksiu svečių...sekmadienį varau pas kirpėję.
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 25, 07:28)
lauksiu svečių...sekmadienį varau pas kirpėję.
kaip fainiai, as megstu ir svecius, ir kirpejas.
Papildyta:
laba ryta visoms londoniukems! prisipazistu-neskaiciau temutes, daba begu skaityti. pasigirsiu-spalio 4 eisiu I ambasada, jie rengini mokytojoms organizuoja!
QUOTE(*nova* @ 2015 09 24, 09:43)
Pasalau ir vel skaudena danti, reiks karuneles jauciu. Einu kita ketvirtadieni pas dantistus.
bjaurus reikalas tas dantu skausmas. siaip maniskiai visai neblogi, tik kad jautrus. jokio salcio, jokiu kokakolu nepernesa-ai, bet ir gerai, ner cia ko man ju gerti! vakar morku batoneliu nusipirjau-jami, o ir dantukams sveika!
O kokia proga, koks renginys mokytojams?
Ceroc...sveių nemėgstu,bet reikia...kirpejai ir man oasitikėjimo didelio nekelia,bet ir reikia
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 25, 07:28)
Edgplė ...į LT naminį užtai 1p man Italija aktualu,ten ir 5,6 p..
kas Patranka? a matai jei mieste gyvena tai yr laidinis o mano atveju ten kaimas..tai tik mobilus yr Labas rytas...šalta lygtais.
o paziejau,kad ir i Italija papigiai visai...jei nusiunti jiems sms gauni ''saver international rates'' i namini 1p i mobilu 5p
sakai saltas? man kaip tik pasirode visai neblogas oras
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 25, 10:29)
Ceroc...sveių nemėgstu,bet reikia...kirpejai ir man oasitikėjimo didelio nekelia,bet ir reikia
gerai cia...vienzo nieka nemegstu bet yr toks dalykas kaip ''nada fedia nada'' hello mergai
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 25, 10:15)
O kokia proga, koks renginys mokytojams?
mokytoju dienos
QUOTE(Edgolė @ 2015 09 25, 13:01)
kas Patranka? a matai jei mieste gyvena tai yr laidinis o mano atveju ten kaimas..tai tik mobilus yr
o paziejau,kad ir i Italija papigiai visai...jei nusiunti jiems sms gauni ''saver international rates'' i namini 1p i mobilu 5p
gerai cia...vienzo nieka nemegstu bet yr toks dalykas kaip ''nada fedia nada''
hello mergai
gerai cia...vienzo nieka nemegstu bet yr toks dalykas kaip ''nada fedia nada''
hello mergai
*
Šalta,šalta,nors visi šnd spygauja,kad karšta
Nu NEMĖGĖJA aš ir vsio,net katprtais nėr kur dingt
Oi, apie grybus nieko neismanau. Gulbes prabangiai atrodo. Mano kieme siuo metu kazkoks paukstis balandi drasko. Nepanasus nei i sakala, nei i vanaga, bet taip stipriai nagais isikabines ir tarso. Balandis jau senai AA. Bet pirma karta toki dalyka isvis matau. Ir speju, jau antras balandis amzina atilsi is musu sodo, nes anksciau buvau radusi plunksnu kruva, dar galvojau is kur jos.
mergai gal zinot kaip ten yra su tuo amazonu?pirkau preke ir pazymejau 3-5 dienos delivery...tik norejau paziuret apie ta prime ir ziuriu pyst jau ale man ji padare nuo siandien...paspaudziau moket ir kaip buvau pazymejus ta deliveri taip ir ateis po tu 3-5 dienu tai kokiu tikslu man tas prime reikalingas tada? galiu as cancelint ir is naujo pirkt tada?
o grybaut cia juk negalima visi grybai karalienes
o grybaut cia juk negalima visi grybai karalienes