Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

East Hame Nova biggrin.gif
Atsakyti
Edgplė blink.gif ...į LT naminį užtai 1p mirksiukas.gif man Italija aktualu,ten ir 5,6 p..
Labas rytas...šalta lygtais.
Važiuoju apsimėtysiu kelis darbukus,maisto reikia nusipirkti...pagaminsiu pietus ir lauksiu svečių...sekmadienį varau pas kirpėję.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 25, 07:28)
lauksiu svečių...sekmadienį varau pas kirpėję.

wub.gif kaip fainiai, as megstu ir svecius, ir kirpejas.
Papildyta:
laba ryta visoms londoniukems! prisipazistu-neskaiciau temutes, daba begu skaityti. pasigirsiu-spalio 4 eisiu I ambasada, jie rengini mokytojoms organizuoja! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 09 24, 09:43)

Pasalau ir vel skaudena danti,  reiks karuneles jauciu. Einu kita ketvirtadieni pas dantistus.

bjaurus reikalas tas dantu skausmas. siaip maniskiai visai neblogi, tik kad jautrus. jokio salcio, jokiu kokakolu nepernesa-ai, bet ir gerai, ner cia ko man ju gerti! vakar morku batoneliu nusipirjau-jami, o ir dantukams sveika! bigsmile.gif
Atsakyti
O kokia proga, koks renginys mokytojams?
Atsakyti
Ceroc...sveių nemėgstu,bet reikia...kirpejai ir man oasitikėjimo didelio nekelia,bet ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 25, 07:28)
Edgplė blink.gif ...į LT naminį užtai 1p mirksiukas.gif man Italija aktualu,ten ir 5,6 p..
Labas rytas...šalta lygtais.
kas Patranka? blink.gif biggrin.gif a matai jei mieste gyvena tai yr laidinis o mano atveju ten kaimas..tai tik mobilus yr mirksiukas.gif
o paziejau,kad ir i Italija papigiai visai...jei nusiunti jiems sms gauni ''saver international rates'' 4u.gif i namini 1p i mobilu 5p smile.gif

sakai saltas? g.gif man kaip tik pasirode visai neblogas oras smile.gif
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 25, 10:29)
Ceroc...sveių nemėgstu,bet reikia...kirpejai ir man oasitikėjimo didelio nekelia,bet ir reikia biggrin.gif
biggrin.gif gerai cia...vienzo nieka nemegstu bet yr toks dalykas kaip ''nada fedia nada'' hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

hello mergai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 25, 10:15)
O kokia proga, koks renginys mokytojams?

mokytoju dienos wub.gif
Atsakyti
Pasivaiksciojom su maze po miskelius, grybu neradom,tai tik gulbes pamaitinom, truputi gervuogiu radom ir laimingos smile.gif
Idomu kur cia arciausiai miskas butu pagrybaut g.gif praeita savaitgali MB bendradarbis neblogai baravyku pasirinko tik kad nezino kokiam miske buvo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 25 rugsėjo 2015 - 15:20
QUOTE(Edgolė @ 2015 09 25, 13:01)
kas Patranka? blink.gif  biggrin.gif a matai jei mieste gyvena tai yr laidinis o mano atveju ten kaimas..tai tik mobilus yr mirksiukas.gif
o paziejau,kad ir i Italija papigiai visai...jei nusiunti jiems sms gauni ''saver international rates'' 4u.gif i namini 1p i mobilu 5p  smile.gif

sakai saltas? g.gif man kaip tik pasirode visai neblogas oras smile.gif
biggrin.gif  gerai cia...vienzo nieka nemegstu bet yr toks dalykas kaip ''nada fedia nada'' hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
hello mergai wink.gif

* drinks_cheers.gif
Šalta,šalta,nors visi šnd spygauja,kad karšta ax.gif

Nu NEMĖGĖJA aš ir vsio,net katprtais nėr kur dingt biggrin.gif
Atsakyti
Oi, apie grybus nieko neismanau. Gulbes prabangiai atrodo. Mano kieme siuo metu kazkoks paukstis balandi drasko. Nepanasus nei i sakala, nei i vanaga, bet taip stipriai nagais isikabines ir tarso. Balandis jau senai AA. Bet pirma karta toki dalyka isvis matau. Ir speju, jau antras balandis amzina atilsi is musu sodo, nes anksciau buvau radusi plunksnu kruva, dar galvojau is kur jos.

Atsakyti
mergai gal zinot kaip ten yra su tuo amazonu?pirkau preke ir pazymejau 3-5 dienos delivery...tik norejau paziuret apie ta prime ir ziuriu pyst jau ale man ji padare nuo siandien...paspaudziau moket ir kaip buvau pazymejus ta deliveri taip ir ateis po tu 3-5 dienu doh.gif tai kokiu tikslu man tas prime reikalingas tada? doh.gif biggrin.gif galiu as cancelint ir is naujo pirkt tada? g.gif

o grybaut cia juk negalima g.gif visi grybai karalienes bigsmile.gif
Atsakyti