Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(giega @ 2015 09 24, 13:33)
Vida prie TKMaxxo man ir pasirode pigesne,nei Vida prie Asdos g.gif KAzkada prie Asdos uz manikiura pedikiura susimokejau 60sv blink.gif Pati zaktelejau...Nes prie TKMaxxo visada max 40sv mokedavau...

Tai kad anskciau toje prie TKMaxx pedikiuru nedarydavo, neseniai pradejo berods g.gif ar cia mano balsas jiems nepatiko kai skambinau uzsirasyti laugh.gif kad sake nedarom biggrin.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 09 24, 14:10)
Maria Galland man rodos mano sesuo naudoja, labai dziaugiasi.
Visai gali buti, kad nera atskiro kremo. Matai, mano Clinique tai galima sakyti prekybos centru brand'as. O ju tikslas gali buti parduoti. Kuo daugiau parduodi, tuo pliusas didesnis. Nu ir stampuoja: dienini, naktini, paakiu ir pan. Kad tik pirktum  lotuliukas.gif

Maria Galland yra truputi brandesniai odai, jeigu is tu paciu tiekeju man atrodo Babor yra musu amziui geriau mirksiukas.gif
Keisk krema mirksiukas.gif As jau 3 metai kaip naudoju Natinuel 4u.gif neatsidziaugiu... tikrai labia patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Reik suprasti blogai atrodau, kad krema siulo keisti lotuliukas.gif
einu paziureti kokio brangumo tas is N raides biggrin.gif
prasau sau, visai padori kaina, panasiai kaip mano clinique g.gif
O, Lotuliuk, kur tu perki? As randu tik ebay, o ten nelabai patikimai rodos kremams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 24 rugsėjo 2015 - 15:24
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 24, 16:05)
Heida faina  thumbup.gif  kada jau suzinosi rezultatus?  bigsmile.gif  ir ar bus grupe ? 
man tavo problemas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
foocall reikia gero internetinio rysio abiejuose galuose...

Treciadieni jau turetu but viskas aisku.

Aha, jei galima butu tuos pinigus isgrynint biggrin.gif

Dar reikia kad turetu telefona ismanu, o vyresni zmones retas turi toki Lietuvoj.

Gotte, papasakok kaip jums sekasi akcija "maziau mesos"? Ka skanaus atradai pagamint?
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 24, 14:19)
Tai kad anskciau toje prie TKMaxx pedikiuru nedarydavo, neseniai pradejo berods  g.gif  ar cia mano balsas jiems nepatiko kai skambinau uzsirasyti laugh.gif kad sake nedarom  biggrin.gif

GAl nebuvo/atostogavo manikiurininke g.gif Arba laiko neturejo,nes daryt tai tikrai daro.Bent jau anksciau darydavo biggrin.gif Dabar kai savo viska turiu,jau nebeinu biggrin.gif
Atsakyti
Nu kitas reikalas city dirbt. Aplinka visai kitokia... Tai ne pas mane Romfordo turgus doh.gif nachiort, noriu darbo cityje rolleyes.gif sakiau kad aplink Liverpool street'a butu, susisiekimas - pasaka mirksiukas.gif dabar tik laukt belieka cool.gif

Mainly, sekmes rytdienai. Duok zinot kas ir kaip mirksiukas.gif

Kerpuosi jau kelintas kartas Vidoj prie Asdos. Nieko visai. Pas ta pacia vis einu.

Limcamca, kaip rainius laikosi bigsmile.gif kapitalinio remonto daryt nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 24 rugsėjo 2015 - 15:45
Nežinau kokį FooCall naudojat biggrin.gif
Interneto gali ir nebūti visai,nes tu gali naudoti savo abonemento minutes,sąskaita už min eina nuo FooCall ...ir juo labiau tam kur skambiname nereikalingas joks išmanusis kaip ir internetas wink.gif
Atsakyti
Oi as iskarto prisipazystu kad esu visiskai kvaila tokiuose reikaluose, buvau tikra kad reikalingas abipusis internetas tokiuose pokalbiuose blush2.gif

Kepam su vaikais keksiukus, na neatrandu vis recepto kad man paciai patiktu.
Atsakyti
Bet komentaras buvo,kaip speco biggrin.gif
Aš kepu su apelsinais arba apelsinų džemu...
Atsakyti
Iskepem su sokolado gabaliukais, visai neblogi sikart, man vis truksta dregmes ir minkstumo keksiukuose.

As specas nesu nei vienoj srity, daznai ziuriu i zmones ir zaviuosi kaip jie kazka sugeba daryt tiesiog tobulai, paskui pagalvoju apie save, na nieko nemoku visiskai,net vaizduotes neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 24, 18:38)
Iskepem su sokolado gabaliukais, visai neblogi sikart, man vis truksta dregmes ir minkstumo keksiukuose.

As specas nesu nei vienoj srity, daznai ziuriu i zmones ir zaviuosi kaip jie kazka sugeba daryt tiesiog tobulai, paskui pagalvoju apie save, na nieko nemoku visiskai,net vaizduotes neturiu  rolleyes.gif

O gal noro nrėra mokėti mirksiukas.gif biggrin.gif
Aš anksčiau darydavau viską pati,ale man nereikia niekeno pagalbos...bet pavargau,ir dabar sakau Sviediniui,kad nesuorantu,nemoku biggrin.gif ,va su vaizduote sunkiau,gerai,kad man pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 24, 11:52)
Mes turim papildyma is O2 i LT skambint pasidare, tai labai pigu, minute apie 2 pyskes kainuoja. Vietoj jau brangesnis tada tarifas, bet mes ji tik Lietuvai tenaudojam. Nepatogumas tas,kad turi per menesi papildyt 10 svaru, jie tada kaupiasi ir persikelia i kita men., o mes tik kokius 4 svr. teiskalbam, tai dabar kortelej apie 80 svr. ir nera kur ju isnaudot, seniau buvo galima uz Lietuviska televizija zinute apmoket, dabar nebe. Tai per kokias eurovizijas pabalsuojam, tai labdarai paaukoji kelis svarus, nera kur padet tu pinigu.

bet tai biski nesamone kazkokia...tik pildai,pildai ir pinigai guli saskaitoj g.gif
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 24, 12:02)
O ko jūs į lt per foocall neskambinat?
as tokio net nezinojau biggrin.gif uzmeciau aki tai jei i mobilu 14.8p...anie pigiau ax.gif
QUOTE(giega @ 2015 09 24, 12:07)
Pas mane pardej taip su O2 buvo doh.gif O troike veikia ir pardej ir namie..Tiesa pas vienus draugus East hame mes prarandam rysi visiskai lotuliukas.gif

Yra BT mobilus,bet ten lyg kazkokios salygos yra g.gif Man rodos ir namie turi turet BT linija ar interneta g.gif Nepamenu dabar,bet turejau kazkada pries 10m biggrin.gif
Mes i LT jei paplepet,tai per skypa skambinam...O jei kazko staigiai prireikia,tai tiesiogiai ir paskambini,daug neprisneki...
doh.gif biggrin.gif

nu jo jo kaip visad cia...imi tv tai imk ir neta su linija biggrin.gif
as pas dew vaziuodama pakelej kai prarasdavau rysy tai pakeliui namo tik atsirasdavo doh.gif biggrin.gif

nu matai mano mama dabar neturi galimybiu turet neto,nes kaime mociute priziuri...o pasisneket tai noris verysad.gif tai va i bandom sprest ka daryt,kad visiem butu gerai smile.gif
QUOTE(Heida @ 2015 09 24, 13:01)
Kuriam salone buvai? Prie Asdos ar kur lauke priesais Tkmaxx? As vasara buvau prie Asdos, viskas kaip ir gerai butu, bet uz galu pakirpima sumokejau 32 svr. Na kaip ir per daug man atrodo  ax.gif
omg..as uz kirpima ir dazyma visos galvos moku 40..jei tik prie saknu dazo ir kerpa tai 30 biggrin.gif
Atsakyti
Egdole, kur cia tokios kainos? As uz kirpima ir dazyma sruogelem mokejau £60, o uz saknu dazyma, be kirpimo palikau £30. Cia pas Vida mirksiukas.gif
Atsakyti