QUOTE(giega @ 2015 09 24, 13:33)
Vida prie TKMaxxo man ir pasirode pigesne,nei Vida prie Asdos KAzkada prie Asdos uz manikiura pedikiura susimokejau 60sv Pati zaktelejau...Nes prie TKMaxxo visada max 40sv mokedavau...
Tai kad anskciau toje prie TKMaxx pedikiuru nedarydavo, neseniai pradejo berods ar cia mano balsas jiems nepatiko kai skambinau uzsirasyti kad sake nedarom
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 24, 14:10)
Maria Galland man rodos mano sesuo naudoja, labai dziaugiasi.
Visai gali buti, kad nera atskiro kremo. Matai, mano Clinique tai galima sakyti prekybos centru brand'as. O ju tikslas gali buti parduoti. Kuo daugiau parduodi, tuo pliusas didesnis. Nu ir stampuoja: dienini, naktini, paakiu ir pan. Kad tik pirktum
Visai gali buti, kad nera atskiro kremo. Matai, mano Clinique tai galima sakyti prekybos centru brand'as. O ju tikslas gali buti parduoti. Kuo daugiau parduodi, tuo pliusas didesnis. Nu ir stampuoja: dienini, naktini, paakiu ir pan. Kad tik pirktum
Maria Galland yra truputi brandesniai odai, jeigu is tu paciu tiekeju man atrodo Babor yra musu amziui geriau
Keisk krema As jau 3 metai kaip naudoju Natinuel neatsidziaugiu... tikrai labia patenkinta