Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

mes ir kazkada turejom troikes giega..pabegom,nes uzknisdavo,kad net namie bunant vienoj vietoj yr rysys kitoj nea doh.gif biggrin.gif

hmm kazkaip neteko nieko girdet apie bt rysy g.gif

tai va va apie tai ir galvoju g.gif dar tuo labiau,kad paciai prireikus skambinsiu pigiai..nes is O2 tai brangus skambuciai i lt doh.gif
Atsakyti
Mes turim papildyma is O2 i LT skambint pasidare, tai labai pigu, minute apie 2 pyskes kainuoja. Vietoj jau brangesnis tada tarifas, bet mes ji tik Lietuvai tenaudojam. Nepatogumas tas,kad turi per menesi papildyt 10 svaru, jie tada kaupiasi ir persikelia i kita men., o mes tik kokius 4 svr. teiskalbam, tai dabar kortelej apie 80 svr. ir nera kur ju isnaudot, seniau buvo galima uz Lietuviska televizija zinute apmoket, dabar nebe. Tai per kokias eurovizijas pabalsuojam, tai labdarai paaukoji kelis svarus, nera kur padet tu pinigu.
Atsakyti
O ko jūs į lt per foocall neskambinat?
Laba diena..
Atsakyti
Pas mus 3 rysys. Bedu jokiu. Visur traukia.

Giega, offas siandien- vaziuoju i agencija... Jauciu veluosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2015 09 24, 11:34)
mes ir kazkada turejom troikes giega..pabegom,nes uzknisdavo,kad net namie bunant vienoj vietoj yr rysys kitoj nea doh.gif  biggrin.gif

hmm kazkaip neteko nieko girdet apie bt rysy g.gif

Pas mane pardej taip su O2 buvo doh.gif O troike veikia ir pardej ir namie..Tiesa pas vienus draugus East hame mes prarandam rysi visiskai lotuliukas.gif

Yra BT mobilus,bet ten lyg kazkokios salygos yra g.gif Man rodos ir namie turi turet BT linija ar interneta g.gif Nepamenu dabar,bet turejau kazkada pries 10m biggrin.gif

Mes i LT jei paplepet,tai per skypa skambinam...O jei kazko staigiai prireikia,tai tiesiogiai ir paskambini,daug neprisneki...
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri iš jūsų gali man pagelbėti su mokesčių pridavimu on line? g.gif
Man reikia deklaruoti kaip self employed ir norėčiau, kad kas nors, kas turi tokį account'ą on line su manim kartu telefonu eitų žingsnis po žingsnio ir tiesiog pasakytų ko nereikia pildyt? Nes pernai aš taip dariau su tokia mergina, kuri man padėjo. Žinau kad nėra sudėtinga, nes mano tas visas biznis gi mažas (išlaidas, pajamas surašyt ir dar ten poroje vietų varneles sudėlioti), tiesiog turiu baimę kažkur kažką ne taip padaryt, tai jausčiausi užtikrinčiau jei šalia patarų išmanantis žmogus. g.gif
Atsakyti
Isbandziau Romfordo Vida kirpykla. Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 24, 14:46)
Isbandziau Romfordo Vida kirpykla. Labai patiko  thumbup.gif

Kuriam salone buvai? Prie Asdos ar kur lauke priesais Tkmaxx? As vasara buvau prie Asdos, viskas kaip ir gerai butu, bet uz galu pakirpima sumokejau 32 svr. Na kaip ir per daug man atrodo ax.gif
Atsakyti
Prie TKMAXX. Uz kirpima sumokejau 21 svara.
Atsakyti
Vida prie TKMaxxo man ir pasirode pigesne,nei Vida prie Asdos g.gif KAzkada prie Asdos uz manikiura pedikiura susimokejau 60sv blink.gif Pati zaktelejau...Nes prie TKMaxxo visada max 40sv mokedavau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif A kuom blogas tas oras savaitgali ? g.gif Lyg ir visai nieko rodo... ax.gif

Heida faina thumbup.gif kada jau suzinosi rezultatus? bigsmile.gif ir ar bus grupe ?
QUOTE(Mainly @ 2015 09 23, 20:55)
Lotuliuk, va rytoj ir bus viskas aisku.  4u.gif

Nu tai laikau kojas sukryziuotas biggrin.gif

QUOTE(giega @ 2015 09 24, 11:17)
Lebaru niekad neturejau,bet sako visai geri ten rysiai buna..MAnau vaikams pilnai uztektu tokios korteles.Tegu ismoksta pamajakint,o jus jau perskambinsit mirksiukas.gif Maniskiai ilgai taip darydavo mirksiukas.gif Uzdedi kokius 5sv ir ten vos ne porai menesiu uztekdavo mirksiukas.gif

Bet tai ar vaikai nori mobiliu kad tevams skambinti ? biggrin.gif taiga kad su draaugais papliurpti galetu biggrin.gif

QUOTE(Heida @ 2015 09 24, 11:52)
Mes turim papildyma is O2 i LT skambint pasidare, tai labai pigu, minute apie 2 pyskes kainuoja. Vietoj jau brangesnis tada tarifas, bet mes ji tik Lietuvai tenaudojam. Nepatogumas tas,kad turi per menesi papildyt 10 svaru, jie tada kaupiasi ir persikelia i kita men., o mes tik kokius 4 svr. teiskalbam, tai dabar kortelej apie 80 svr. ir nera kur ju isnaudot, seniau buvo galima uz Lietuviska televizija zinute apmoket, dabar nebe. Tai per kokias eurovizijas pabalsuojam, tai labdarai paaukoji kelis svarus, nera kur padet tu pinigu.

man tavo problemas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 24, 12:02)
O ko jūs į lt per foocall neskambinat?
Laba diena..

foocall reikia gero internetinio rysio abiejuose galuose... tokiu atveju gali ir per viber skambinti ir per Skype telephone, bet dazniausiai ir skambinotjas ir skambucio laukiantis turi tureti labia gera internetini rysi.

QUOTE(Limcamca @ 2015 09 24, 13:14)
Prie TKMAXX. Uz kirpima sumokejau 21 svara.

As 2 kart tenai savo berniuka vedziau, pirma karta buvo negerai, antra karta taip baisiai kad pati namie pataisiau, ir po mano pataisymo ir vyras ir aukle sake daug geriau (kai as net nezinau kuriuos pirstus i zirkles kisti) biggrin.gif taip kad pasiseke tau thumbup.gif

Tarp kitko LImcamca[COLOR=blue] uzkliuvo man akis uz kremo uzraso ana diena Maria Galland naudojau, tai parasyta apply in the morning and in the evening, paskui krema pirkau savo vel vasara Natinuel, tai jie sake net neturi naktinio kremo g.gif tai gal cia priklauso ar ta firma is viso daro naktinius kremus ar ne ? gal tada ju dieniniai kitokie... g.gif
Neiseina man vis is galvos lotuliukas.gif

Nova sekmes 4u.gif
Atsakyti
Maria Galland man rodos mano sesuo naudoja, labai dziaugiasi.
Visai gali buti, kad nera atskiro kremo. Matai, mano Clinique tai galima sakyti prekybos centru brand'as. O ju tikslas gali buti parduoti. Kuo daugiau parduodi, tuo pliusas didesnis. Nu ir stampuoja: dienini, naktini, paakiu ir pan. Kad tik pirktum lotuliukas.gif
Atsakyti