mes ir kazkada turejom troikes giega..pabegom,nes uzknisdavo,kad net namie bunant vienoj vietoj yr rysys kitoj nea
hmm kazkaip neteko nieko girdet apie bt rysy
tai va va apie tai ir galvoju dar tuo labiau,kad paciai prireikus skambinsiu pigiai..nes is O2 tai brangus skambuciai i lt
Mes turim papildyma is O2 i LT skambint pasidare, tai labai pigu, minute apie 2 pyskes kainuoja. Vietoj jau brangesnis tada tarifas, bet mes ji tik Lietuvai tenaudojam. Nepatogumas tas,kad turi per menesi papildyt 10 svaru, jie tada kaupiasi ir persikelia i kita men., o mes tik kokius 4 svr. teiskalbam, tai dabar kortelej apie 80 svr. ir nera kur ju isnaudot, seniau buvo galima uz Lietuviska televizija zinute apmoket, dabar nebe. Tai per kokias eurovizijas pabalsuojam, tai labdarai paaukoji kelis svarus, nera kur padet tu pinigu.
O ko jūs į lt per foocall neskambinat?
Laba diena..
Laba diena..
Pas mus 3 rysys. Bedu jokiu. Visur traukia.
Giega, offas siandien- vaziuoju i agencija... Jauciu veluosiu
Giega, offas siandien- vaziuoju i agencija... Jauciu veluosiu
QUOTE(Edgolė @ 2015 09 24, 11:34)
mes ir kazkada turejom troikes giega..pabegom,nes uzknisdavo,kad net namie bunant vienoj vietoj yr rysys kitoj nea
Pas mane pardej taip su O2 buvo O troike veikia ir pardej ir namie..Tiesa pas vienus draugus East hame mes prarandam rysi visiskai
Yra BT mobilus,bet ten lyg kazkokios salygos yra Man rodos ir namie turi turet BT linija ar interneta Nepamenu dabar,bet turejau kazkada pries 10m
Mes i LT jei paplepet,tai per skypa skambinam...O jei kazko staigiai prireikia,tai tiesiogiai ir paskambini,daug neprisneki...
Sveikos,
Gal kuri iš jūsų gali man pagelbėti su mokesčių pridavimu on line?
Man reikia deklaruoti kaip self employed ir norėčiau, kad kas nors, kas turi tokį account'ą on line su manim kartu telefonu eitų žingsnis po žingsnio ir tiesiog pasakytų ko nereikia pildyt? Nes pernai aš taip dariau su tokia mergina, kuri man padėjo. Žinau kad nėra sudėtinga, nes mano tas visas biznis gi mažas (išlaidas, pajamas surašyt ir dar ten poroje vietų varneles sudėlioti), tiesiog turiu baimę kažkur kažką ne taip padaryt, tai jausčiausi užtikrinčiau jei šalia patarų išmanantis žmogus.
Gal kuri iš jūsų gali man pagelbėti su mokesčių pridavimu on line?
Man reikia deklaruoti kaip self employed ir norėčiau, kad kas nors, kas turi tokį account'ą on line su manim kartu telefonu eitų žingsnis po žingsnio ir tiesiog pasakytų ko nereikia pildyt? Nes pernai aš taip dariau su tokia mergina, kuri man padėjo. Žinau kad nėra sudėtinga, nes mano tas visas biznis gi mažas (išlaidas, pajamas surašyt ir dar ten poroje vietų varneles sudėlioti), tiesiog turiu baimę kažkur kažką ne taip padaryt, tai jausčiausi užtikrinčiau jei šalia patarų išmanantis žmogus.
Isbandziau Romfordo Vida kirpykla. Labai patiko
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 24, 14:46)
Isbandziau Romfordo Vida kirpykla. Labai patiko
Kuriam salone buvai? Prie Asdos ar kur lauke priesais Tkmaxx? As vasara buvau prie Asdos, viskas kaip ir gerai butu, bet uz galu pakirpima sumokejau 32 svr. Na kaip ir per daug man atrodo
Prie TKMAXX. Uz kirpima sumokejau 21 svara.
Vida prie TKMaxxo man ir pasirode pigesne,nei Vida prie Asdos KAzkada prie Asdos uz manikiura pedikiura susimokejau 60sv Pati zaktelejau...Nes prie TKMaxxo visada max 40sv mokedavau...
Sveikos A kuom blogas tas oras savaitgali ? Lyg ir visai nieko rodo...
Heida faina kada jau suzinosi rezultatus? ir ar bus grupe ?
Nu tai laikau kojas sukryziuotas
Bet tai ar vaikai nori mobiliu kad tevams skambinti ? taiga kad su draaugais papliurpti galetu
man tavo problemas
foocall reikia gero internetinio rysio abiejuose galuose... tokiu atveju gali ir per viber skambinti ir per Skype telephone, bet dazniausiai ir skambinotjas ir skambucio laukiantis turi tureti labia gera internetini rysi.
As 2 kart tenai savo berniuka vedziau, pirma karta buvo negerai, antra karta taip baisiai kad pati namie pataisiau, ir po mano pataisymo ir vyras ir aukle sake daug geriau (kai as net nezinau kuriuos pirstus i zirkles kisti) taip kad pasiseke tau
Tarp kitko LImcamca[COLOR=blue] uzkliuvo man akis uz kremo uzraso ana diena Maria Galland naudojau, tai parasyta apply in the morning and in the evening, paskui krema pirkau savo vel vasara Natinuel, tai jie sake net neturi naktinio kremo tai gal cia priklauso ar ta firma is viso daro naktinius kremus ar ne ? gal tada ju dieniniai kitokie...
Neiseina man vis is galvos
Nova sekmes
Heida faina kada jau suzinosi rezultatus? ir ar bus grupe ?
QUOTE(Mainly @ 2015 09 23, 20:55)
Lotuliuk, va rytoj ir bus viskas aisku.
Nu tai laikau kojas sukryziuotas
QUOTE(giega @ 2015 09 24, 11:17)
Lebaru niekad neturejau,bet sako visai geri ten rysiai buna..MAnau vaikams pilnai uztektu tokios korteles.Tegu ismoksta pamajakint,o jus jau perskambinsit Maniskiai ilgai taip darydavo Uzdedi kokius 5sv ir ten vos ne porai menesiu uztekdavo
Bet tai ar vaikai nori mobiliu kad tevams skambinti ? taiga kad su draaugais papliurpti galetu
QUOTE(Heida @ 2015 09 24, 11:52)
Mes turim papildyma is O2 i LT skambint pasidare, tai labai pigu, minute apie 2 pyskes kainuoja. Vietoj jau brangesnis tada tarifas, bet mes ji tik Lietuvai tenaudojam. Nepatogumas tas,kad turi per menesi papildyt 10 svaru, jie tada kaupiasi ir persikelia i kita men., o mes tik kokius 4 svr. teiskalbam, tai dabar kortelej apie 80 svr. ir nera kur ju isnaudot, seniau buvo galima uz Lietuviska televizija zinute apmoket, dabar nebe. Tai per kokias eurovizijas pabalsuojam, tai labdarai paaukoji kelis svarus, nera kur padet tu pinigu.
man tavo problemas
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 24, 12:02)
foocall reikia gero internetinio rysio abiejuose galuose... tokiu atveju gali ir per viber skambinti ir per Skype telephone, bet dazniausiai ir skambinotjas ir skambucio laukiantis turi tureti labia gera internetini rysi.
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 24, 13:14)
Prie TKMAXX. Uz kirpima sumokejau 21 svara.
As 2 kart tenai savo berniuka vedziau, pirma karta buvo negerai, antra karta taip baisiai kad pati namie pataisiau, ir po mano pataisymo ir vyras ir aukle sake daug geriau (kai as net nezinau kuriuos pirstus i zirkles kisti) taip kad pasiseke tau
Tarp kitko LImcamca[COLOR=blue] uzkliuvo man akis uz kremo uzraso ana diena Maria Galland naudojau, tai parasyta apply in the morning and in the evening, paskui krema pirkau savo vel vasara Natinuel, tai jie sake net neturi naktinio kremo tai gal cia priklauso ar ta firma is viso daro naktinius kremus ar ne ? gal tada ju dieniniai kitokie...
Neiseina man vis is galvos
Nova sekmes
Maria Galland man rodos mano sesuo naudoja, labai dziaugiasi.
Visai gali buti, kad nera atskiro kremo. Matai, mano Clinique tai galima sakyti prekybos centru brand'as. O ju tikslas gali buti parduoti. Kuo daugiau parduodi, tuo pliusas didesnis. Nu ir stampuoja: dienini, naktini, paakiu ir pan. Kad tik pirktum
Visai gali buti, kad nera atskiro kremo. Matai, mano Clinique tai galima sakyti prekybos centru brand'as. O ju tikslas gali buti parduoti. Kuo daugiau parduodi, tuo pliusas didesnis. Nu ir stampuoja: dienini, naktini, paakiu ir pan. Kad tik pirktum