Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Laba, gera kai oras toks grazus lauke.
Giega, as siandien kitam gale buvau,Barkinge, pradejau mokytis ant senatves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 23, 14:34)
Laba, gera kai oras toks grazus lauke.
Giega, as siandien kitam gale buvau,Barkinge, pradejau  mokytis ant senatves  biggrin.gif

Barking college studente bigsmile.gif ka mokais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 09 23, 17:16)
Barking college studente  bigsmile.gif  ka mokais  bigsmile.gif

Kolkas anglu lygio nustatymas, kita savaite pasakys kas is manes ten gaunasi, noriu eit i slauga ir anglu kalba, tik neaisku ar susirinks grupe slaugai, tai va nezinau iki galo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 23, 15:41)
Kolkas anglu lygio nustatymas, kita savaite pasakys kas is manes ten gaunasi, noriu eit i slauga ir anglu kalba, tik neaisku ar susirinks grupe slaugai, tai va nezinau iki galo  rolleyes.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 23, 14:34)
as siandien kitam gale buvau,Barkinge, pradejau  mokytis ant senatves  biggrin.gif

ale tai artiste biggrin.gif gerai da ka ne ''ant pencijos'' hihihi.gif

hello mergai wink.gif

kokio rysio telefono kortas perkat vaikams? g.gif
Atsakyti
Saunuole Heida! Dziaugiuosi del taves!

Edgole, maniskis three papildyma turi.
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 23, 08:25)
Labukas

Mainly,o pati nori pereit i nauja darba?Ar ti siaip -is sportinio intereso biggrin.gif

Nezinau net, kartais labai noriu, kartais nelabai...istikruju labai noriu grizti i internal accounts, external nepatiko, bet niekas neveja, todel ir neskubu...

Lotuliuk, va rytoj ir bus viskas aisku. 4u.gif

Hi, mergaiciai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Ir kodel per iseigine negali but grazus oras g.gif

Pasalau ir vel skaudena danti, reiks karuneles jauciu. Einu kita ketvirtadieni pas dantistus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 24 rugsėjo 2015 - 10:45
Labukas

Nova,o tu siandien nedirbi?Oras va visai pasitaise biggrin.gif As ir prisirengiau,o ziuriu,visai silta biggrin.gif

MB dantis dabar tvarkos...Tik virsuj implantus susistate,apacioj isluzo doh.gif Dabar apacioj deda...BAigs jis,as gal eisiu statyt implanta..Reikia man vieno gale,bet labai bijau...Man ten jau kaula reikia daaugint...Tai nezinau ar isdrisiu...Kol kas man nemaiso,kad ten nera danties,bet su laiku zandikaulis kreipiasi...
Atsakyti
Laba smile.gif na jau rytas tai visai nekoks buvo, bet dabar lyg ir nieko, taisosi oras.
Edgole, as nepirkus korteles panai, sutarti emem, tai neisivaizduoju kuri geriau butu.
Atsakyti
nu jasna...va ko nenoriu tai troikes nes rysys man ju nepatinka g.gif

hmm..mb ir galvoja paimt is 02 koki pigesni plana g.gif as dar mastau nupirkt kokia lebara ar lycamobile,kad galeciau mamai pigiai skambint..gal kurios naudojates sitais?

hello mergai wink.gif
Atsakyti
Mes visi troikes turim biggrin.gif Visai geras tas rysys mirksiukas.gif Va man O2 pardej neimdavo doh.gif Dar prie duru veikia,o tik gilyn i parde ir dingsta rysys doh.gif Is visu rysiu,ka turejau,tai BT mobilus geriausias buvo...Visur veike.MB kartais pamasto pasiimt vel BT mobilu,tik va jie Iphonu neduoda(Samsungus duoda)...

Lebaru niekad neturejau,bet sako visai geri ten rysiai buna..MAnau vaikams pilnai uztektu tokios korteles.Tegu ismoksta pamajakint,o jus jau perskambinsit mirksiukas.gif Maniskiai ilgai taip darydavo mirksiukas.gif Uzdedi kokius 5sv ir ten vos ne porai menesiu uztekdavo mirksiukas.gif
Atsakyti