Laba, gera kai oras toks grazus lauke.
Giega, as siandien kitam gale buvau,Barkinge, pradejau mokytis ant senatves
QUOTE(Heida @ 2015 09 23, 14:34)
Laba, gera kai oras toks grazus lauke.
Barking college studente ka mokais
QUOTE(*nova* @ 2015 09 23, 17:16)
Barking college studente ka mokais
Kolkas anglu lygio nustatymas, kita savaite pasakys kas is manes ten gaunasi, noriu eit i slauga ir anglu kalba, tik neaisku ar susirinks grupe slaugai, tai va nezinau iki galo
QUOTE(Heida @ 2015 09 23, 15:41)
Kolkas anglu lygio nustatymas, kita savaite pasakys kas is manes ten gaunasi, noriu eit i slauga ir anglu kalba, tik neaisku ar susirinks grupe slaugai, tai va nezinau iki galo
QUOTE(Heida @ 2015 09 23, 14:34)
as siandien kitam gale buvau,Barkinge, pradejau mokytis ant senatves
ale tai artiste gerai da ka ne ''ant pencijos''
hello mergai
kokio rysio telefono kortas perkat vaikams?
Saunuole Heida! Dziaugiuosi del taves!
Edgole, maniskis three papildyma turi.
Edgole, maniskis three papildyma turi.
QUOTE(giega @ 2015 09 23, 08:25)
Labukas
Mainly,o pati nori pereit i nauja darba?Ar ti siaip -is sportinio intereso
Mainly,o pati nori pereit i nauja darba?Ar ti siaip -is sportinio intereso
Nezinau net, kartais labai noriu, kartais nelabai...istikruju labai noriu grizti i internal accounts, external nepatiko, bet niekas neveja, todel ir neskubu...
Lotuliuk, va rytoj ir bus viskas aisku.
Hi, mergaiciai.
Sveikos
Ir kodel per iseigine negali but grazus oras
Pasalau ir vel skaudena danti, reiks karuneles jauciu. Einu kita ketvirtadieni pas dantistus.
Ir kodel per iseigine negali but grazus oras
Pasalau ir vel skaudena danti, reiks karuneles jauciu. Einu kita ketvirtadieni pas dantistus.
Labukas
Nova,o tu siandien nedirbi?Oras va visai pasitaise As ir prisirengiau,o ziuriu,visai silta
MB dantis dabar tvarkos...Tik virsuj implantus susistate,apacioj isluzo Dabar apacioj deda...BAigs jis,as gal eisiu statyt implanta..Reikia man vieno gale,bet labai bijau...Man ten jau kaula reikia daaugint...Tai nezinau ar isdrisiu...Kol kas man nemaiso,kad ten nera danties,bet su laiku zandikaulis kreipiasi...
Nova,o tu siandien nedirbi?Oras va visai pasitaise As ir prisirengiau,o ziuriu,visai silta
MB dantis dabar tvarkos...Tik virsuj implantus susistate,apacioj isluzo Dabar apacioj deda...BAigs jis,as gal eisiu statyt implanta..Reikia man vieno gale,bet labai bijau...Man ten jau kaula reikia daaugint...Tai nezinau ar isdrisiu...Kol kas man nemaiso,kad ten nera danties,bet su laiku zandikaulis kreipiasi...
Laba na jau rytas tai visai nekoks buvo, bet dabar lyg ir nieko, taisosi oras.
Edgole, as nepirkus korteles panai, sutarti emem, tai neisivaizduoju kuri geriau butu.
Edgole, as nepirkus korteles panai, sutarti emem, tai neisivaizduoju kuri geriau butu.
nu jasna...va ko nenoriu tai troikes nes rysys man ju nepatinka
hmm..mb ir galvoja paimt is 02 koki pigesni plana as dar mastau nupirkt kokia lebara ar lycamobile,kad galeciau mamai pigiai skambint..gal kurios naudojates sitais?
hello mergai
hmm..mb ir galvoja paimt is 02 koki pigesni plana as dar mastau nupirkt kokia lebara ar lycamobile,kad galeciau mamai pigiai skambint..gal kurios naudojates sitais?
hello mergai
Mes visi troikes turim Visai geras tas rysys Va man O2 pardej neimdavo Dar prie duru veikia,o tik gilyn i parde ir dingsta rysys Is visu rysiu,ka turejau,tai BT mobilus geriausias buvo...Visur veike.MB kartais pamasto pasiimt vel BT mobilu,tik va jie Iphonu neduoda(Samsungus duoda)...
Lebaru niekad neturejau,bet sako visai geri ten rysiai buna..MAnau vaikams pilnai uztektu tokios korteles.Tegu ismoksta pamajakint,o jus jau perskambinsit Maniskiai ilgai taip darydavo Uzdedi kokius 5sv ir ten vos ne porai menesiu uztekdavo
Lebaru niekad neturejau,bet sako visai geri ten rysiai buna..MAnau vaikams pilnai uztektu tokios korteles.Tegu ismoksta pamajakint,o jus jau perskambinsit Maniskiai ilgai taip darydavo Uzdedi kokius 5sv ir ten vos ne porai menesiu uztekdavo