Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 21)

Heida...avataras  tavo labai gražus...

Aciu 4u.gif

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 21, 15:59)

Perzengiau per save ir pasisodinau chizantemu  biggrin.gif  Man visa gyvenima jos buvo kapiniu geles... nu bet tokios ryskiai geltonos, grazioso, galvoju surizikuosiu priekiniam kieme, kur per diena tik minute matau...jeigu neerzins gal kitais metais ir sode pas mane ju atsiras  biggrin.gif

Man ir jos su kapais labai susije atrodo ax.gif bet pati turiu priekiniam kieme,zydi kaip pasele kiekviena rudeni,na ir visai grazu.

QUOTE(Mainly @ 2015 09 22, 01:03)
Gavau  mirksiukas.gif  Ketvirtadieni vaziuoju apsiuostyti, paskutinius taskus susideti ir galutinai sutarti ir dirbam ar ne. 4u.gif

Sekmes ir gero starto thumbup.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 09 22, 13:17)
Jau turiu. Noresi judet i prieki. Cia pasiekiau virsu, nera kur daugiau. Neatmetu tolesniu studiju  rolleyes.gif  pasiilgstu mokslu

Ir tau sekmes dideliausios.
Atsakyti
sveikos, pleputes! man tai Samsungai thumbup.gif .
paskambino si ryta del mokyklos, o as jau prizadejus kolege pakeisti is ryto restorane...
Atsakyti
as itariu nugriuciau is koto gavus vestuvine chrizantemu puokste biggrin.gif

hello mergai wink.gif
Atsakyti
Labas ponios biggrin.gif Siandien i darba atsinesiau "sloika" saltibarsciu, tai ziuri visi akis isprogdine kas cia do baika biggrin.gif Aisku per tiek metu jie jau priprate kad as valgau "ne taip kaip normalus zmones" bet saltibarsciu dar tubut nebuvau atsinesusi hihihi.gif

QUOTE(giega @ 2015 09 21, 14:21)
Nesigincysiu,kad nesigautu eilis iphonu ir samsungu fanu pjautynes lotuliukas.gif Bet ipratau i iphona ir kol kas keist nesiruosiu,tik modelius lotuliukas.gif

Mano vestuvine puokste su chrizantemom buvo biggrin.gif Is tikro uzsisakinejau vienokia,kai gavau,pati issiziojau doh.gif Gal man,tiksliau MB ne ta puokste padave,o jis ir atveze...Nebebuvo kada jau keitaliot...

Nu kiekvienas juk renkasi kas jiems geriausia, ar gali kas pavadovauti? biggrin.gif Tik nuomonem apsikeiciam mirksiukas.gif
Kazkada buvai dejusi juk vestuviu nuotrauka... kazkaip net neatkreipaiu demesio kad is chrizantemu - bet tai tu ju norejai vestuvem ar cia taip netycia gavosi ? blink.gif

QUOTE(Mainly @ 2015 09 21, 21:10)
Hello mergai!
Dar tik pirmadienis, o jau pavargau kaip iki penktadienio pietu...  doh.gif  doh.gif

Starost ni radost biggrin.gif lotuliukas.gif

*nova* super thumbup.gif butinai reikia pastoviai tobuleti 4u.gif Nuolatos 4u.gif
Atsakyti
Lotuliuke, gasdini bendradarbius su saltibarsciais biggrin.gif kada jau eini atostogu?
Atsakyti
Man saltibarsciai vasaros sriuba rolleyes.gif Tokiam orui verdu: rugstyniu, agurkine, pomidorine, vistienos, svieziu ar raugintu kopustu sriubas mirksiukas.gif

Del darbo, tai taip. Reikia eit i prieki, bet kai turi darba po nosim, jokiu traukiniu, autobusu ar masinos, vel pagalvoji ar tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 22, 14:05)
estuviu nuotrauka... kazkaip net neatkreipaiu demesio kad is chrizantemu - bet tai tu ju norejai vestuvem ar cia taip netycia gavosi ?  blink.gif

JAuciu is vis sumaise puokstes g.gif As su kalijom ir rozem norejau,tokiom kaskadom...O gavau visiskai nepanasia,nei gelem,nei forma...Bet ka jau leksi keist,kaip i zaksa vaziuot reikia lotuliukas.gif

O manes visiskai netraukia mokintis biggrin.gif Tingiu...Noriu,kaip Limcamca,uzmigt ziemos miegu...JAu gera savaite akys sunkiai atsimerkia...Nesijauciu mieguista,nesijauciu be energijos,bet mirkset tingiu lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos ne balsu nusijuokiau darbe is "mirkset tingiu" lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, nesveikinkit dar !! Dar ne pradesiu gal .. biggrin.gif. As ir kaifuoju nuo mokslu, tik kad labai ilga diena gaunasi, kaip išeinu po aštuonių, tai grįžtu tik devinta .
Atsakyti
Labukas

Mainly,o pati nori pereit i nauja darba?Ar ti siaip -is sportinio intereso biggrin.gif

Gal kas i Romforda varot?Heida nebusi?MB miega,nieko negaliu namie daryt,tai varau pasivaiksciot..I bankus reikia,smulkmenu visokiu...
Atsakyti
Sveikos

Deginates bigsmile.gif

Giega, varom ryt i miesta bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif ar cia paskutiniu metu SM streikuoja ar cia mano IT biggrin.gif Labai jau letai viskas dirba...

QUOTE(Heida @ 2015 09 22, 14:32)
Lotuliuke, gasdini bendradarbius su saltibarsciais  biggrin.gif kada jau eini atostogu?

Manau kad pirmoji lapkricio savaite turetu buti paskutine ir tada is karto i ligonine biggrin.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 09 22, 15:27)
Del darbo, tai taip. Reikia eit i prieki, bet kai turi darba po nosim, jokiu traukiniu, autobusu ar masinos, vel pagalvoji ar tikrai  ax.gif

Labai suprantu... mirksiukas.gif as tokiam darbe irgi su malonumu dirbciau biggrin.gif

QUOTE(giega @ 2015 09 22, 16:24)
JAuciu is vis sumaise puokstes g.gif As su kalijom ir rozem norejau,tokiom kaskadom...O gavau visiskai nepanasia,nei gelem,nei forma...Bet ka jau leksi keist,kaip i zaksa vaziuot reikia lotuliukas.gif
O manes visiskai netraukia mokintis biggrin.gif Tingiu...Noriu,kaip Limcamca,uzmigt ziemos miegu...JAu gera savaite akys sunkiai atsimerkia...Nesijauciu mieguista,nesijauciu be energijos,bet mirkset tingiu lotuliukas.gif

Mano vyrs butu lekes atgal kaip kulka biggrin.gif Jam butu uzteke pamatyti mano veida hihihi.gif

QUOTE(Mainly @ 2015 09 22, 23:16)
Sveikos, nesveikinkit dar !! Dar ne pradesiu gal .. biggrin.gif. As ir kaifuoju nuo mokslu, tik kad labai ilga diena gaunasi, kaip išeinu po aštuonių, tai grįžtu tik devinta .

Tai ar gavai ko norejai ir prasei ar ne bigsmile.gif

QUOTE(giega @ 2015 09 23, 09:25)
Labukas

Mainly,o pati nori pereit i nauja darba?Ar ti siaip -is sportinio intereso biggrin.gif

Gal kas i Romforda varot?Heida nebusi?MB miega,nieko negaliu namie daryt,tai varau pasivaiksciot..I bankus reikia,smulkmenu visokiu...

Man irgi pastoviai visko reikia biggrin.gif dabar kokios 3 savaites nevaziuoju i parduotuves ir ziuriu, nu kad visai nereikia biggrin.gif ir pinigai saskaitoj neistirpo biggrin.gif
Atsakyti