Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Sveikos,

Aš neseniai savo tel atsinaujinau, ėmiau LG G4. Labai patenkinta. Rinkausi tarp HTC (HTC turėjau net 2 modelius prieš tai paeiliui vieną po kito, superinis man buvo) ir LG. Man kai reikia atsinaujinti, aš vyro prašau, kad jis pažiūrėtų, kas rinkoje šiuo metu iš geriausių yra. Jis peržiūri reviews, peržiūri palyginamuosius parametrus, kas tuose telefonuose yra, susako man modelius ir tada aš jau iš jų išsirenku. iPhone man irgi nesusipratimas kažkoks doh.gif doh.gif beje pagal parametrus jau seniai yra pralenktas kitų gamintojų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 21 rugsėjo 2015 - 15:14
Nesigincysiu,kad nesigautu eilis iphonu ir samsungu fanu pjautynes lotuliukas.gif Bet ipratau i iphona ir kol kas keist nesiruosiu,tik modelius lotuliukas.gif

Mano vestuvine puokste su chrizantemom buvo biggrin.gif Is tikro uzsisakinejau vienokia,kai gavau,pati issiziojau doh.gif Gal man,tiksliau MB ne ta puokste padave,o jis ir atveze...Nebebuvo kada jau keitaliot...

Atsakyti
gavai az heida? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2015 09 21, 22:42)
gavai az heida? g.gif

Gavau ir atrasiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 21, 20:48)
Gavau ir atrasiau  g.gif

as irgi tongue.gif
Atsakyti
Hello mergai!

Dar tik pirmadienis, o jau pavargau kaip iki penktadienio pietu... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2015 09 21, 21:10)
Hello mergai!
Dar tik pirmadienis, o jau pavargau kaip iki penktadienio pietu...  doh.gif  doh.gif

O kaip naujas darbas?Prieme,neprieme,dirbsi,nedirbsi?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 21, 21:00)
O kaip naujas darbas?Prieme,neprieme,dirbsi,nedirbsi?

Gavau mirksiukas.gif Ketvirtadieni vaziuoju apsiuostyti, paskutinius taskus susideti ir galutinai sutarti ir dirbam ar ne. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Mainly! Gero starto!

As turiu Samsung. MB Iphone. Kiek zinau Samsung yra geresnis tuom, kad leidzia, bet ka siustis ir pan. Iphone padarytas legalus iki kaulu smegenu, neatsisiusi nei muzikos, nei filmu. Tuoj reikia registruotis ar slaptazodziu milijona suvesti.

Chrizantemos, naslaites ir man buvo kapu geles. Ziuriu, cia UK, taip nera, tai ir mano poziuris kazkaip keiciasi.

Antra diena kazkokia mieguista ir be nuotaikos doh.gif Kaip koks lokys atrodo susisukciau ir miegociau iki pavasario.
Atsakyti
Sveikos

Mainly, thumbup.gif tai kur darbas? Centre?

Vaziuoju ir as i centra ketvirtadieni i Hays agencija. jau buvom sutare su agente del meeto pries koki menesi, bet nenuvaziavau, persigalvojau. Vakar vel pasuko, tai dabar jau nuvaziuosiu, paziuresiu ka turi pasiulyt.

Atsakyti

*nova* - o tu irgi turi minti keisti darba?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 22, 11:05)
*nova* - o tu irgi turi minti keisti darba?

Jau turiu. Noresi judet i prieki. Cia pasiekiau virsu, nera kur daugiau. Neatmetu tolesniu studiju rolleyes.gif pasiilgstu mokslu
Atsakyti