Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Na tai su tuo sidabru 4u.gif Gaila...Bet kase lyg uzrista buvo,vis issisuka kamuolys...Na svarbu i olimpiada be jokiu atranku patekom mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai gerai vyrai siais metais nustebino tikrai! Su pergale sidabrui ir olimpiadai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 20 rugsėjo 2015 - 20:53
Labas rytas...
Naktis nemiegota...prabūta tik pataluose doh.gif
Pirmadienis sunkus,pikta kaip širšė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 20, 17:40)
Edgole, tau reikejo iphone, as turiu 4s balta 8gb.

parasyk i az kas ir kaip mirksiukas.gif

hello mergai wink.gif

Su sidabru visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gaila,kad taip nekrito...auksas buvo ranka pasiekiamas unsure.gif
nu bet yra kaip yra ir reik tuo dziaugtis thumbup.gif nekaskart juk ir sidabra parveza smile.gif
Atsakyti
Labukas

Tuoj ir mano iphonas 5s liks biggrin.gif Jau ir vyras ir dukra uzsisake,laukia issizioje 6s biggrin.gif O man palikimu-vyro 6 lieka lotuliukas.gif Dukros ekranas sudauzytas,bet veikia.
Atsakyti
Mano upgridas irjau kitą mėn...bet man pakaks ir 6...5S keliaus dukrai,o jos 5 mažiukui atiteks...va su ipadu,dar metus draugaut iki naujo man teks biggrin.gif
Atsakyti
Laba, as ir atsinaujinau sutarti, bet nebeemiau iphone, atsibodo per 4 metus, Samsung pasiemiau,tai zaidziu dabar, kolkas visai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Sekmes biggrin.gif
As po 3 iphonu pasiemiau Sony,tai kasdein i siena tekst norejau lotuliukas.gif Niekaip su androidu nesusidraugavau ax.gif Gerai,kad MB kontraktas baiges ir jis keites telefa,man jo iphonas liko...Nuo to karto neberizikuoju keist i kitus telefus biggrin.gif
Atsakyti
Kolkas patinka jis man, ziuresiu kaip veliau bus biggrin.gif
Atsakyti
Samsungai man kosmosas kažkoks....o sony ir neprilipo...
Kokios sriubytės reikia gal išsivirti...net tyngiu biggrin.gif
Papildyta:
Heida...avataras tavo labai gražus...
Atsakyti
pas mus su mb irgi samsungai..visai neblogas ragelis sakyc ax.gif

ko gyvenime nebeimciau tai htc..va ten tai ne ragelis o nesusipratimas doh.gif

Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Limcamca Lotuliuke pirma i Lilie isbegtu negu kad vyra isleistu laugh.gif Labai gaila bet nebuvon nei vienas... verysad.gif

Neturejusi as gyvenime jokio Iphono. Neusipratimas man jisai kazkoks, visko paskui reikia I. Drauge vis klausia kaip muzikos prikrauti, nu sakau ikisi laida i kompa ir nuskopini viska, o pas ja Iphonas, tai pasirodo ne viskas taip tiesiai sviesiai biggrin.gif Filmus irgi Samsungas pvz visus formatus skaito... o va Iphonas pradeda mastyti ar cia veikti man ar ne... gal dar kokios papildomos programeles reikia, tada paskaitysiu doh.gif doh.gif KOl samsungas nenuvyle, i Iphonus net nesidairau. Ne veltui jie tiek rinkos issikovojo. Yra del ko 4u.gif
Giega androidas androidui nelygus mirksiukas.gif Sony as ne uz ka neimciau schmoll.gif seses kartais paciupineju, tai uztenka kiek nervu isgadinu laugh.gif

Perzengiau per save ir pasisodinau chizantemu biggrin.gif Man visa gyvenima jos buvo kapiniu geles... nu bet tokios ryskiai geltonos, grazioso, galvoju surizikuosiu priekiniam kieme, kur per diena tik minute matau...jeigu neerzins gal kitais metais ir sode pas mane ju atsiras biggrin.gif
Atsakyti