Na tai su tuo sidabru Gaila...Bet kase lyg uzrista buvo,vis issisuka kamuolys...Na svarbu i olimpiada be jokiu atranku patekom
Labai gerai vyrai siais metais nustebino tikrai! Su pergale sidabrui ir olimpiadai!
Labas rytas...
Naktis nemiegota...prabūta tik pataluose
Pirmadienis sunkus,pikta kaip širšė
Naktis nemiegota...prabūta tik pataluose
Pirmadienis sunkus,pikta kaip širšė
QUOTE(Heida @ 2015 09 20, 17:40)
Edgole, tau reikejo iphone, as turiu 4s balta 8gb.
parasyk i az kas ir kaip
hello mergai
Su sidabru visas
gaila,kad taip nekrito...auksas buvo ranka pasiekiamas
nu bet yra kaip yra ir reik tuo dziaugtis nekaskart juk ir sidabra parveza
Labukas
Tuoj ir mano iphonas 5s liks Jau ir vyras ir dukra uzsisake,laukia issizioje 6s O man palikimu-vyro 6 lieka Dukros ekranas sudauzytas,bet veikia.
Tuoj ir mano iphonas 5s liks Jau ir vyras ir dukra uzsisake,laukia issizioje 6s O man palikimu-vyro 6 lieka Dukros ekranas sudauzytas,bet veikia.
Mano upgridas irjau kitą mėn...bet man pakaks ir 6...5S keliaus dukrai,o jos 5 mažiukui atiteks...va su ipadu,dar metus draugaut iki naujo man teks
Laba, as ir atsinaujinau sutarti, bet nebeemiau iphone, atsibodo per 4 metus, Samsung pasiemiau,tai zaidziu dabar, kolkas visai patinka
Sekmes
As po 3 iphonu pasiemiau Sony,tai kasdein i siena tekst norejau Niekaip su androidu nesusidraugavau Gerai,kad MB kontraktas baiges ir jis keites telefa,man jo iphonas liko...Nuo to karto neberizikuoju keist i kitus telefus
As po 3 iphonu pasiemiau Sony,tai kasdein i siena tekst norejau Niekaip su androidu nesusidraugavau Gerai,kad MB kontraktas baiges ir jis keites telefa,man jo iphonas liko...Nuo to karto neberizikuoju keist i kitus telefus
Kolkas patinka jis man, ziuresiu kaip veliau bus
Samsungai man kosmosas kažkoks....o sony ir neprilipo...
Kokios sriubytės reikia gal išsivirti...net tyngiu
Papildyta:
Heida...avataras tavo labai gražus...
Kokios sriubytės reikia gal išsivirti...net tyngiu
Papildyta:
Heida...avataras tavo labai gražus...
pas mus su mb irgi samsungai..visai neblogas ragelis sakyc
ko gyvenime nebeimciau tai htc..va ten tai ne ragelis o nesusipratimas
ko gyvenime nebeimciau tai htc..va ten tai ne ragelis o nesusipratimas
Laba diena
Limcamca Lotuliuke pirma i Lilie isbegtu negu kad vyra isleistu Labai gaila bet nebuvon nei vienas...
Neturejusi as gyvenime jokio Iphono. Neusipratimas man jisai kazkoks, visko paskui reikia I. Drauge vis klausia kaip muzikos prikrauti, nu sakau ikisi laida i kompa ir nuskopini viska, o pas ja Iphonas, tai pasirodo ne viskas taip tiesiai sviesiai Filmus irgi Samsungas pvz visus formatus skaito... o va Iphonas pradeda mastyti ar cia veikti man ar ne... gal dar kokios papildomos programeles reikia, tada paskaitysiu KOl samsungas nenuvyle, i Iphonus net nesidairau. Ne veltui jie tiek rinkos issikovojo. Yra del ko
Giega androidas androidui nelygus Sony as ne uz ka neimciau seses kartais paciupineju, tai uztenka kiek nervu isgadinu
Perzengiau per save ir pasisodinau chizantemu Man visa gyvenima jos buvo kapiniu geles... nu bet tokios ryskiai geltonos, grazioso, galvoju surizikuosiu priekiniam kieme, kur per diena tik minute matau...jeigu neerzins gal kitais metais ir sode pas mane ju atsiras
Limcamca Lotuliuke pirma i Lilie isbegtu negu kad vyra isleistu Labai gaila bet nebuvon nei vienas...
Neturejusi as gyvenime jokio Iphono. Neusipratimas man jisai kazkoks, visko paskui reikia I. Drauge vis klausia kaip muzikos prikrauti, nu sakau ikisi laida i kompa ir nuskopini viska, o pas ja Iphonas, tai pasirodo ne viskas taip tiesiai sviesiai Filmus irgi Samsungas pvz visus formatus skaito... o va Iphonas pradeda mastyti ar cia veikti man ar ne... gal dar kokios papildomos programeles reikia, tada paskaitysiu KOl samsungas nenuvyle, i Iphonus net nesidairau. Ne veltui jie tiek rinkos issikovojo. Yra del ko
Giega androidas androidui nelygus Sony as ne uz ka neimciau seses kartais paciupineju, tai uztenka kiek nervu isgadinu
Perzengiau per save ir pasisodinau chizantemu Man visa gyvenima jos buvo kapiniu geles... nu bet tokios ryskiai geltonos, grazioso, galvoju surizikuosiu priekiniam kieme, kur per diena tik minute matau...jeigu neerzins gal kitais metais ir sode pas mane ju atsiras