Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Turiu atsiprasyti .... Sveikinimai ! Super!
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2015 09 18, 22:12)
Heyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kokia nerealybė!!!!!!!!!!!!!! Pavarė chebra!!!!!!!!! drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Ar tikit auksu panos???? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Noriu tikėti...ir turiu sau pžadą,jei bus auksas,nepavesiu,jei jie nepaves...
Mainly savam stiliui biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2015 09 19, 01:42)

Ka cia mirksi, mesk burta kad laimetume sekmadieni biggrin.gif
Atsakyti
Super vakaras. Geras jausmas buti vieninga tauta. Kaip bebus sekmadieni, sveikinimai visiems, jau siandien!
Atsakyti
a grazu nakti apie cepus kalbeti? blink.gif lotuliukas.gif pala, gal jus diena kalbejote, gal as nakti tik perskaiciau g.gif nu nesvabu, svarbu tai, kad laimejom ir as... noriu cepaku!!! doh.gif na pas mus, NW, nera baisiai didelio lt maisto pasirinkimo, zinau tik viena parduotuviuke Hendon Central...
Atsakyti
Is to dziaugsmo sampes buteli atsidarem biggrin.gif na super super, tokia maza salis ta Lietuva, nors krepsiniu galim didziuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 18, 23:53)
Is to dziaugsmo sampes buteli atsidarem  biggrin.gif na super super, tokia maza salis ta Lietuva, nors krepsiniu galim didziuotis  thumbup.gif

as apskritai visad Lietuva didziavausi, krepsinis-gerai, bet ir be jo yra kuo didziuotis. Didziuojuosi:
jog esame paskutiniai pagonys
jog esame apsupti ezeru ir upiu
turime dar daug 100meciu azuolu
savo iskovota sausio 13 ir dar daugybe daugybe dalyku... wub.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Na pagone mažų mažiausiai jaučiuosi...aplinkui ežerų ir upių pas mane nėra,kaip ir ąžuolų....sausio 13-man asocijuojasi su mamos gimtadieniu,viskas....Lietuvai aš nereikalinga,faktas,kaip ir ji man...gyvenu čia,o ne ten.
Palaikyti,kažkuom pasidžiaugti galiu,bet tik tiek,nesu patriotė ir trispalvės namie nelaikau.
Atsakyti
Laba diena, koks oras grazus bigsmile.gif as jau kieme zole nusipjoviau, tai saulute gerai kepina, galima gult pasidegint. Galvoju kazkur i miska butu smagu pasivaiksciot, tik MB buksuoja, nelabai jis megsta misku, puola ten ji visokie gyviai, ropoja nematomos erkes biggrin.gif

Lietuva man labai grazi ir brangi, bet irgi jauciu kad as jai nereikalinga schmoll.gif
Atsakyti
Labukas

Jooo,Oras wub.gif Taip ir noris lekt laukais,palaidais plaukais biggrin.gif Bet eisim leliuko lankyt mirksiukas.gif Irgi idomu biggrin.gif Reik nusprest i ka panasus mirksiukas.gif

Na i Lietuva manes netraukia...Ar as ten reikalinga,nereikalinga nezinau...Kazkaip niekas manes is jos neisvijo,bet niekas isskestom rankom ir nebelaukia biggrin.gif LT liko tik sese ir viskas..NA dar tetos dedes,pusseseres,bet is tokiu labai artimu...JAu ir MB brolis pabego is LT...

Na kaip vakarykstes rungtynes biggrin.gif MB svaigsta,kaip i Prancuzija noretu lekt ir daug kompanijos varo,bet jam sekmad nakti i darba...Neiseina nei sirgt po atostogu,nei siaip neit...Ziures namie per TV..Jei pratesimaui bus,tai gali net nespet pabaigt ziuret...
Atsakyti
Labas vakarelis, laukiam aukso clap.gif

Edgole, tau reikejo iphone, as turiu 4s balta 8gb.
Atsakyti