Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 18, 18:04)
Aš radau langą išbaladotą iš po nakties,mašinos,keleivio pusės doh.gif

Eina sau kaip pikta, o masina kieme juk stovi pas jus? blyn tai pagalvojus slankioja po kiema visokie blink.gif
QUOTE(giega @ 2015 09 18, 18:08)
drinks_cheers.gif As ir nesu nei vienu pirktiniu cepu skaniu valgius...Net kas gamina i namus,retai kada itinka...Pacios gaminti skaniausi cool.gif

man irgi taip, nesu valgius kad skanu labai butu jokioj viesoj vietoj, seniau budavo oi Karmelavos cepai nerealus, na man nieko ten stebuklingo, tada Palangoj HBH irgi tipo superiniai, na valgomi, bet mano skanesni lotuliukas.gif Cia Juoda/Balta valgem cepus, na tragedija, toks jausmas kad perpus su sausu misiniu paginta butu. Na bet man beveik visada maitinimo istaigu maistas neitinka ax.gif
Atsakyti
Karmelavoj ,,Tigrasoj" antri cepai po mano biggrin.gif Valgiau pirmadieni,nu tikrai geri ir skanus biggrin.gif
Cia FB labai visi gyre kazkokia,kuri gamina Dagenhame,bet i namus neisvezioja..Daug mano draugu ja turi ir visi su padekom-oi kokie skanus,oi kokie nerealus..Nu OK,tiek cepu noriu,kad ir as is jos uzsisakiau,nuvaziavau pati pasiimt...Veu,gryni tarybiniai valgykliniai doh.gif Istryniau iskart as ja is FB,dabar net vardo nebepamenu..

Patranka 4u.gif 4u.gif 4u.gif O nieko nepavoge is masinos?Pas mane ir navigacine ir akiniai dveji guli doh.gif Reik gerus namo parsinest,senus paliksiu...
Atsakyti
Cia tipo pas mane ant cepelinu prasotes? lotuliukas.gif
Sitie:
user posted image
Ir zemaiciu blynai ju skanus thumbup.gif

MRS PATRANKA, siaubas kaip nesmagu. Uzjauciu. Ar dingo kas?
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 18, 16:19)
Eina sau kaip pikta, o masina kieme juk stovi pas jus? blyn tai pagalvojus slankioja po kiema visokie  blink.gif

man irgi taip, nesu valgius kad skanu labai butu jokioj viesoj vietoj, seniau budavo oi Karmelavos cepai nerealus, na man nieko ten stebuklingo, tada Palangoj HBH irgi tipo superiniai, na valgomi, bet mano skanesni  lotuliukas.gif Cia Juoda/Balta valgem cepus, na tragedija, toks jausmas kad perpus su sausu misiniu paginta butu. Na bet man beveik visada maitinimo istaigu maistas neitinka  ax.gif

Pas mane iš out stovi prie namo...

QUOTE(giega @ 2015 09 18, 16:46)
Karmelavoj ,,Tigrasoj" antri cepai po mano biggrin.gif Valgiau pirmadieni,nu tikrai geri ir skanus biggrin.gif
Cia FB labai visi gyre kazkokia,kuri gamina Dagenhame,bet i namus neisvezioja..Daug mano draugu ja turi ir visi su padekom-oi kokie skanus,oi kokie nerealus..Nu OK,tiek cepu noriu,kad ir as is jos uzsisakiau,nuvaziavau pati pasiimt...Veu,gryni tarybiniai valgykliniai doh.gif Istryniau iskart as ja is FB,dabar net vardo nebepamenu..

Patranka 4u.gif  4u.gif  4u.gif O nieko nepavoge is masinos?Pas mane ir navigacine ir akiniai dveji guli doh.gif Reik gerus namo parsinest,senus paliksiu...

..ne,nieko...irgi ir magas ir navigacija,akinių,tašė mano sporto buvo...nieko nepaėmė...

Limcamca...šitie visai nieko...žemaitiški jų geri thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 18, 17:06)
Cia tipo pas mane ant cepelinu prasotes?  lotuliukas.gif
Sitie:
user posted image
Ir zemaiciu blynai ju skanus  thumbup.gif

MRS PATRANKA, siaubas kaip nesmagu. Uzjauciu. Ar dingo kas?

Ragavus ir situos,tarkis dar puse velnio,bet mesa,tai mesa nepavadinciau doh.gif Kepeneles sumaltos...
Zemaiciai ir nepatiko...Ir is vis is visu tu saldytu pusgaminiu as tik koldunus valgau...Daugiau man niekas neskanu..Ypac kas su mesa...
Atsakyti
basketball.gif basketball.gif basketball.gif na visi pasiruose, alutis atidarytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 18, 19:01)
basketball.gif  basketball.gif  basketball.gif  na visi pasiruose, alutis atidarytas  bigsmile.gif

Ar jau galiu sveikinti su 4-ta Vieta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mainly @ 2015 09 18, 22:34)
Ar jau galiu sveikinti su 4-ta Vieta? lotuliukas.gif

Eik miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
ziurinciu ziuriu ner unsure.gif

hello mergai wink.gif

Papildyta:
kalbant apie cepakus pasisakysiu nes isbandzius nemazai esu cool.gif pirmoj vietoj sakyciau gamina gabijos pardej,antroj sandra caning towne ir trecioj lituanikos smile.gif dar neblogi asorti cepakai..bet girdejau,kad kaina pakilo dvigubai doh.gif
Papildyta:
yayyyyyyy biggrin.gif mes laimejommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biggrin.gif
Atsakyti
Finalas!!!!!!!! neeralu !!!!
Atsakyti
Heyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kokia nerealybė!!!!!!!!!!!!!! Pavarė chebra!!!!!!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Ar tikit auksu panos???? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai,kad nerealu...ale juk turi kazkada pasisekti ir mums nu biggrin.gif
Atsakyti