Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Heida @ 2015 09 16, 09:31)
O tu isvis atostogas vasara turejai? ne siaip pora/tris dienas per kurias tvarkeisi namie, o atostogas normalias, kai ilsiesi ar ka malonaus veiki  g.gif man atrodo kad ne.

nu kaip ir ne ax.gif namai buvo pirmenybe susitvarkyt mirksiukas.gif dabar jau paiilsesim normaliai mirksiukas.gif Mamos lapkriocio men atvaziauja, tai va savaite namie pabusiu, pailsesiu rolleyes.gif

QUOTE(giega @ 2015 09 16, 10:44)
Nova,o jus nusipirkot kelione rudeni?Kur ten planavot?I Graikija ar i Kanarus?

Dabar dar sarase Arabu Emiratai vasario men mirksiukas.gif dar tik palanuose, pirkt nieko dar nepirkom biggrin.gif

Lotuliuke, sveik greiciau 4u.gif

Atsakyti
Oj Nova Nova, reik tave lupt, na kur tu pailsesi kai mamos bus, lakstysi juk su bliudais puodais ir dar rupinsies ka mamos idomaus parodyt, kur nuvaziuot. Pailsek tu kai zmogus dar iki mamoms atvykstant 4u.gif
Atsakyti
Na tai su ta pergale 4u.gif 4u.gif Vieni is keturiu geriausiu komandu Europoje bigsmile.gif

As ir duociau Novai i sikine(nors kartais ir pavydziu to namu mylejimo)Nes as ir dabar jau suku galva kur palekt savaitgali,kad tik tvarkytis nereiktu ax.gif Man mano poilsis svarbiau uz dulkes ax.gif
Atsakyti
Heida, labai jau tu atostogu nedaug per metus iseina doh.gif neuztenka viskam biggrin.gif

nu ka su pergale thumbup.gif sunkiai sunkiai bet laimejom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 09 16, 22:05)
As ir duociau Novai i sikine(nors kartais ir pavydziu to namu mylejimo)Nes as ir dabar jau suku galva kur palekt savaitgali,kad tik tvarkytis nereiktu ax.gif  Man mano poilsis svarbiau uz dulkes ax.gif

biggrin.gif pati matei, baisu jau buvo apacioj doh.gif baldai, sienos doh.gif reikejo remonto verkiant jau. Nieko dar truputukas ir lakstysim su SB ir mes per laukus biggrin.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, londoniukes! as, matot, vakarais padaveja centre dirbu, tai tenka grizti velai. o leliuka planuojame jau metus ir 4 men-faktiskai tiek, kiek susituoke...
Atsakyti
Labas rytas,
geras krepsinis vakar buvo thumbup.gif grazus rytas siandien, o rytoj jau penktadienis, gyvent jau galima biggrin.gif

Ceroc, as tai nelabai zinau tu reikalu, kada jau ilgai skaitosi g.gif gal cia visai dar ir norma, bet jei pati jauti kad kazkas ne taip, tai pas gydytojus pasikonsultuokit, gal kokius tyrimus padarytu, mazu kas trugdo pastot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 16, 17:01)
Na jau oras oras, isvaziavau be skecio, tai gryzau slapia vista. Apziurejau kiek naujienu parfumu pasaulyje, ohoho per vasara uzderejo  bigsmile.gif  Limcamca situos ar uostei http://www.fragranti...la-a-31798.html ? is viso gerio sitie tik uzkabino, buteliukas vien ko vertas, o ir kvapas nenuobodus, toks rudeniskas pasirode, va tik truputi prasivedines uznesa tarybiniu stomatologo kabinetu, islenda to gvazdikelio gaideles, bet visumoj man labai patiko.

Dabar tik sugebejau linka atidaryti. Labai gerai atrodo, ir aprasymas vilioja. Man patinka tokie sunkus, rudeniniai, odos, medzio kvapai.

Labas rytas suraitytas visas pakliuvusias i pusfinali biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Heida, ar tu seki FB Minervos blog'a?
Atsakyti
Labukas

Pasimeciau dienose biggrin.gif Skaiciavau kelintadienis siandien lotuliukas.gif

Su Minerva kazkada senai veinoj temoj bendraudavom,bet jau uzgesus ta tema...
Kvepalai idomus,reiktu kada pauostyt pardej...
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 17, 13:49)
Heida, ar tu seki FB Minervos blog'a?

Neseku, tik kai islenda fb, tada paskaitineju ka prirasius. Man pries kelis metus labai patiko ir sm parfumisciu tema, bet poto atsirado LT nisiniu kvepalu parduotuves, ir kalbos pasisuko tik apie ten parduodama asortimenta, o kur man savo kaime paciupinet tuos kvepalus, pasidare nebeidomu.
Atsakyti
Labas vakaras!

Nemirciau, jei mesos nebutu, bet neturiu minciu jos atsisakyti.
Lotuliuk, laikykis mergyt! Visame kame! 4u.gif
Giega jus kaip visad atostogaujat super thumbup.gif

NA, mielosios, palinkekit man sekmes, ryt varau i interviu del naujo darbo. Bijau kaip mazas vaikas. doh.gif
Atsakyti
Sekmes, zuika!!!
Atsakyti