O iki tol mesa kasdien valget?
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 14, 23:03)
O iki tol mesa kasdien valget?
Vyras kasdien, o aš nea (man nėra poreikio). Bet gaminau kasdien - vyrui. Dabar bandom (labiau vyras bando) jau gerokai sumažinti mėsos. Norėtume tapti vegetarais. Tik aš noriu išmokti gaminti be mėsos daugiau patiekalų. Nes jei sau gaminčiau, tai man salotyčių ir sriubyčių užtektų. O vis tik išmanyti reikia šiek tiek ir įvairesnį maistą valgyt ir palaikyt gerą organizmo būklę jei visai nebus mėsos.
Beje panos, ar kuri iš mūsų gaminosi kada seitaną? Jei taip, ar patiko?
Aišku. O kodėl taip nusprendėt? Sveikata šlubuoja?
Pamenu, kai mes pirmą kartą pavalgėm vakarienę graikų restorane. Nebuvo nė vieno mėsiško patiekalo. Visokios daržovės, kepti sūriai ir pan. Prisivalgėm, tikrai sotumas jautėsi. Bet, visiškai nebuvom apsunkę. Patiko tas jausmas. Bet, gero steiko ar net karbonado neatsisakyčiau, vistiek
Jo, Lotuliukui net užpavydėti galima. Abiem su sese shoppingai, leliukai
Labas rytas
Pamenu, kai mes pirmą kartą pavalgėm vakarienę graikų restorane. Nebuvo nė vieno mėsiško patiekalo. Visokios daržovės, kepti sūriai ir pan. Prisivalgėm, tikrai sotumas jautėsi. Bet, visiškai nebuvom apsunkę. Patiko tas jausmas. Bet, gero steiko ar net karbonado neatsisakyčiau, vistiek
Jo, Lotuliukui net užpavydėti galima. Abiem su sese shoppingai, leliukai
Labas rytas
Labukas
Na as mesine...Nezinau ar sugebeciau atsisakyt mesos...Kasdien nevalgom,paskutiniu metu is vis daugiau zuvies ir juros gerybiu valgom,bet bent 1-2x i savaite tikrai kazkas mesiko buna...
Koks slegiantis oras,net sviesu namie reikia..Ir sildymo...JAu pastaciau boileri ant valandu,kad ryte ir vakare pasildytu..Nekenciu tos dregmes...
Nova,klausei,kas draugeliui buvo,tai viskas kartu susidejo...Jis nelabai karscio pakelia,o cia visas dienas +30...Dar ant saules pastovejo,dar alhogolis kasdien,kas vakara ir pradejo makaluotis sirdele...Sulasino pora lasaliniu ir atsigavo
Dabar i bazes varau,paskui kol viska susitvarkysiu,gal veliau ir papasakosiu apie kelione...O gal kai sukraus visas nuotraukas is kameru,gal tada koki fotoreportaza padarysiu,ziuresiu,kas nuotraukose gero
Na as mesine...Nezinau ar sugebeciau atsisakyt mesos...Kasdien nevalgom,paskutiniu metu is vis daugiau zuvies ir juros gerybiu valgom,bet bent 1-2x i savaite tikrai kazkas mesiko buna...
Koks slegiantis oras,net sviesu namie reikia..Ir sildymo...JAu pastaciau boileri ant valandu,kad ryte ir vakare pasildytu..Nekenciu tos dregmes...
Nova,klausei,kas draugeliui buvo,tai viskas kartu susidejo...Jis nelabai karscio pakelia,o cia visas dienas +30...Dar ant saules pastovejo,dar alhogolis kasdien,kas vakara ir pradejo makaluotis sirdele...Sulasino pora lasaliniu ir atsigavo
Dabar i bazes varau,paskui kol viska susitvarkysiu,gal veliau ir papasakosiu apie kelione...O gal kai sukraus visas nuotraukas is kameru,gal tada koki fotoreportaza padarysiu,ziuresiu,kas nuotraukose gero
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 14, 15:40)
Kauliukas prie didžiojo piršto per vasarą stipriai iššoko,deformuoja pirštą,skauda...žodžiu,reik op...
Kaip skaudziai, o cia kokia trauma turejo, ar siaip kauliukas iseina pats?
QUOTE(viva 37 @ 2015 09 14, 18:09)
Kazkaip tos veiklos kol kas pilnai ir uztenka,nes pagal uzsakymus kepu saldumynus,tai kita diena vos speju suktis :
As simtalapi esu bandzius kept, tai isejo tokia prabangi bulka, daugiau nebandziau
Labas rytas.
Papildyta:
Nova, kas tau, atsitiko kazkas, ar siaip rudenine depresija puola?
sveikos, londoniukes, pasirodau, kad gyva:). as kartais pagalvoju-ka as cia tarp mamyciu veikiu, juk visai ne mamyte...norisi to leliaus, bet kad niekas nesigauna. nu, nesvarbu, gal pavyks kada.
maciau, apie cegetarus pliurpet, tai as irgi prijaucianti, bet vyras- prastas vegetaras is jo. man visi vaisiai ir darzoves tinka.
Dagenhame ne karto buvus nesu....
Lotuliuke, kodel sie metai-ne kazka? juk leliukas yra..as turbut praleidusi kazka. gotte-uz valia
maciau, apie cegetarus pliurpet, tai as irgi prijaucianti, bet vyras- prastas vegetaras is jo. man visi vaisiai ir darzoves tinka.
Dagenhame ne karto buvus nesu....
Lotuliuke, kodel sie metai-ne kazka? juk leliukas yra..as turbut praleidusi kazka. gotte-uz valia
CEROC, yra pas mus cia visokiu. Tas ir smagu. Yra ir be vaiku, yra su mazais vaikais, yra nestuke, yra su paaugliais, yra jau su suaugusiais vaikais. Tik rodos dar anuku neturim.
Labas
Sveika,gyva,ale be nuotaikos.
Man irgi mesos galetu nebuti,ale vat brangiausias mesininkas. Ir pripazista daugiausiai kiauliena,o man jos isvis gali nebuti Vat ir vakar kepiau lasisa ,tai jis valge,bet zinau,kad kokius kaiulienos kepsniukus butu daug mieliau sutvarkes
Mergaites,nieks neturejusios reikalu su mortgage advaseriu Remigijum is Bektono? Vakar jau kaip uzpykom. Buvom susitare susitikt,dabaigt visus popierius.Beveik davaziavom iki jo,paskambinu,o jis tipo jau namo vaziuoja. Nu blyn,negi sunku pasukt,perspet zmones,kad nebegali priimt sutartu laiku
Papildyta:
Bandau nervukus ramint visokiomis nesamonemis. Viena is ju
Papildyta:
Nu vat,persuko nuotrauka ,o atsukt nemoku
Sveika,gyva,ale be nuotaikos.
Man irgi mesos galetu nebuti,ale vat brangiausias mesininkas. Ir pripazista daugiausiai kiauliena,o man jos isvis gali nebuti Vat ir vakar kepiau lasisa ,tai jis valge,bet zinau,kad kokius kaiulienos kepsniukus butu daug mieliau sutvarkes
Mergaites,nieks neturejusios reikalu su mortgage advaseriu Remigijum is Bektono? Vakar jau kaip uzpykom. Buvom susitare susitikt,dabaigt visus popierius.Beveik davaziavom iki jo,paskambinu,o jis tipo jau namo vaziuoja. Nu blyn,negi sunku pasukt,perspet zmones,kad nebegali priimt sutartu laiku
Papildyta:
Bandau nervukus ramint visokiomis nesamonemis. Viena is ju
Papildyta:
Nu vat,persuko nuotrauka ,o atsukt nemoku
Viva, koks grazus medelis
Paskaicius apie grikiu kotletus, prisiminiau kad esu kepus pupeliu kotletukus, man visai skanu, cia pas mus ir buvo toks etapas, kai nusprendem mesa mazint, bet trumpai patraukem, gal tik savaite man dar kaip man, bet ka valgyt vyrui, saltibarsciai su bulvem, troskintos darzoves su bulvem, zuvis kepta, na ir viska vainikavo jau mineti pupeliu kotletukai
Paskaicius apie grikiu kotletus, prisiminiau kad esu kepus pupeliu kotletukus, man visai skanu, cia pas mus ir buvo toks etapas, kai nusprendem mesa mazint, bet trumpai patraukem, gal tik savaite man dar kaip man, bet ka valgyt vyrui, saltibarsciai su bulvem, troskintos darzoves su bulvem, zuvis kepta, na ir viska vainikavo jau mineti pupeliu kotletukai
Aciu Heida
Jei bus kada kokia proga,prasom kreiptis
Jei bus kada kokia proga,prasom kreiptis
HeiDa...pats iš saves...nei paveldima,nei avalynė kokia tais aukštu kulnu,patogi visada,kokybiška...va taip jau jai gavosi...ten jokie įklotai jau nepadės,tik op...bandau išreikalauti,tai va x-ray padarėm,antr su ort,chirurgu susitikimas...
Patranka,o dukrai skauda tuos kauliukus?Man ir kazkur paauglystej jie islindo,bet niekad neskaudejo...Karta su vienu ortopedu neformalioj aplinkoj snekejau,tai ir jis pasake-kol neskauda,tol nejudint...Nes labai skausminga operacija,gana ilgas pooperacinis laikotarpis...O ir negarantuoja,kad jis vel neisnirs...Nebent estetiniu atzvilgiu jis siule operacija..