Labas damos....aš nuo ryto užsisukus...mokykla,paskui gp,išsireikalavau Brigitai x-ray pėdai,ryt važiuosim iki ligoninės,noriu kad padarytų op,nes jau tikrai niekas nepadės...gryžau namo,galvoju patiuninguosiu džinsus,tai kai kaliau su skalpeliu per pištą ,žodžiu,puikiai susivariau pirštą..
Labas naujokei...
Eina sau, net rugstu pasidare, kai paskaiciau. Brrr.... Uzjauciu.
O, kas kojai dukrai?
O, kas kojai dukrai?
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 14, 13:20)
Eina sau, net rugstu pasidare, kai paskaiciau. Brrr.... Uzjauciu.
O, kas kojai dukrai?
O, kas kojai dukrai?
Kauliukas prie didžiojo piršto per vasarą stipriai iššoko,deformuoja pirštą,skauda...žodžiu,reik op...
Laba diena Kiek nervu siemet tas krepsinis kainuoja
Ir is viso as nesulaukiu kols siti metai pasibaigs, kazkokie negeri jie man visai
Nerengsime kambario...nes manau kad brolis gal eis I didesni, o gal reikes abu I didesni o mazeni auklei atiduoti jeigu noresime vel kad kazkas su mumis gyventu, nes bus turbot sunkoka surasti ateinancia uz padoria kaina...
Vezimeli mama uzsake - lenkiska ; sesuo nupirko babay bjorn bounceri. Manau pasiruosusi mano sesuo atvaziuoja spalio gale, tai leksim abi nestukes i parduotuves
Sveika prisijungusi
Ne sezono metu visada geriausiai on line ziureti, ypac jeigu zinai dydzius
Kelintoke tavo mergyte?
O tu nori to paties ?
Ir is viso as nesulaukiu kols siti metai pasibaigs, kazkokie negeri jie man visai
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 14, 10:39)
Lotuliuk, o jus mazosios kambari jau irenget? Darysit ka nors? Vezimeli jau issirinkai?
Nerengsime kambario...nes manau kad brolis gal eis I didesni, o gal reikes abu I didesni o mazeni auklei atiduoti jeigu noresime vel kad kazkas su mumis gyventu, nes bus turbot sunkoka surasti ateinancia uz padoria kaina...
Vezimeli mama uzsake - lenkiska ; sesuo nupirko babay bjorn bounceri. Manau pasiruosusi mano sesuo atvaziuoja spalio gale, tai leksim abi nestukes i parduotuves
QUOTE(viva 37 @ 2015 09 14, 11:13)
Ale koks oras s... Negi uzeis lietus nesinori tokiu oru taip noretusi dar tos vasareles pratesimo
Nu blyn,nenupirkau laiku mergaitei laiku kelniu mokykliniu,o dabar niekur negaunu. Kad jinai uzsispyrus kaip oziukas,pirsau anksciau,sakiau ,kad patogiau butu,ale ji neeee,tipo noriu tik sarafaniuko ir sijonuku. O dabar vat mokykloj turim plukimo bureli ir butu zymiai lengiau persivilkinet kelnytem negu tom sukknytem,giedrytem ir t.t. Apziurejau pardes,o ten jau tik visokie isrankioti dydziai tera. Reik eit online pasidairyt.
Nu blyn,nenupirkau laiku mergaitei laiku kelniu mokykliniu,o dabar niekur negaunu. Kad jinai uzsispyrus kaip oziukas,pirsau anksciau,sakiau ,kad patogiau butu,ale ji neeee,tipo noriu tik sarafaniuko ir sijonuku. O dabar vat mokykloj turim plukimo bureli ir butu zymiai lengiau persivilkinet kelnytem negu tom sukknytem,giedrytem ir t.t. Apziurejau pardes,o ten jau tik visokie isrankioti dydziai tera. Reik eit online pasidairyt.
Sveika prisijungusi
Kelintoke tavo mergyte?
QUOTE(viva 37 @ 2015 09 14, 11:43)
Tylu... visos darbuose turbot. As tai vat bedarbe matyt vienintele Dirbu tik savaitgali. O visa sav bunu su maziuku. Kartais jei turiu uzsakymu tai prakepu koki skruzdelyna ,simtalapi ar kitoki niekuti. Bandem ieskot auklyte,ale nenori maniskis,kad paliktumem svietimiems,tai vat ir nusprendem paaugin patys be svetimu pagalbos
O tu nori to paties ?
Laba as prazuvele vis neparasau ziuriu ir naujokiu lyg atsirado,smagu kai gretos dideja
As uzsivertus kazkokia net nezinau kuom,buvo mama porai savaiciu isvykus tai uosviene turejom sveciuose,dabar jau lyg vel viskas kaip vyras sako back to normal vaikai i mokyklas vel as i koledza pradejau eit po pora vakaru per savaite,tai va darbas koledzas namai pas mane
As uzsivertus kazkokia net nezinau kuom,buvo mama porai savaiciu isvykus tai uosviene turejom sveciuose,dabar jau lyg vel viskas kaip vyras sako back to normal vaikai i mokyklas vel as i koledza pradejau eit po pora vakaru per savaite,tai va darbas koledzas namai pas mane
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 14, 12:40)
Kauliukas prie didžiojo piršto per vasarą stipriai iššoko,deformuoja pirštą,skauda...žodžiu,reik op...
oi , gaila mergytes,nes zinau ka tai reiskia. Pati turiu tuos issikisusius kauliukus,ale kazkaip niekaip neprisiruosiu ju susitvarkyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 14, 13:00)
Sveika prisijungusi
Kelintoke tavo mergyte?
O tu nori to paties ?
Kelintoke tavo mergyte?
O tu nori to paties ?
Nu kad zinokit iki 2 metuku,tai noriu pati augintis. Vat savaitgali pasidarau 20 val ir kol kas tas tenkina. Seniai ( kirtis ant e )susiorganizavom mazyliuka,tai noriu atsidziaugti pilnai Kazkaip tos veiklos kol kas pilnai ir uztenka,nes pagal uzsakymus kepu saldumynus,tai kita diena vos speju suktis
Kazkuri kaluset,tai mano mergyte year 2.
sveikos
viva, sveika prisijungus saldumynus kepi reikia uzsirasyt
Giega, kaip draugelis jauciasi? Tai kas jam ten buvo saules smugis Klausyk, o kodel silumos neparvezei muitinej nepraleido
Taip nera nuotaikos, kad net nezinau kaip apsakyt Niekam rankos nekyla...
Remotas jau visai i pabaiga, liko tik pataisymai, patvarkymai Reiks kitai savaitei skipa uzsakyti.
Giega, kaip draugelis jauciasi? Tai kas jam ten buvo saules smugis Klausyk, o kodel silumos neparvezei muitinej nepraleido
Remotas jau visai i pabaiga, liko tik pataisymai, patvarkymai Reiks kitai savaitei skipa uzsakyti.
Ale vat dabar gal ir juokingai paklausiu Jeigu dirbat pilna diena,tai kur paliekat maziukus( aukle samdot ?)? maniskis 1.7 , I darzeli eisim tik nuo 3 metuku. Mociutes Lt gyvena,tai ir ner kam paziuret Ir siaip kazkaip nieks man cia nesusiderina Dukryte nuvedu ryte,paskui 3 pasiemu. Nu vat,jeigu eisiu dirbt,tai reik ieskot,kad kas ne tik su maziuku butu,bet dar ir dukryte parvestu-nuvestu I mokyklele Aisku,turint gerai apmokama darbeli,tai viskas puiku.Bet vat jeigu dirbi tik uz tuos 7-8 £,tai kazin kas cia man liktu
Papildyta:
ai,nu nesu kazkokia jau profe,bet kepu Uzsakymu turiu,klijentai gryzta,padekoja,tai manau,kad gal gerai gaunas ( facebooke Vaivos Simtalapiai)
Tiesa,o kiek skipas kainuoja? is kur ji reikia uzsisakyt? niekad su tuom nesusidurus,tai jauciuosi balta varna
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2015 09 14, 15:20)
sveikos
ai,nu nesu kazkokia jau profe,bet kepu Uzsakymu turiu,klijentai gryzta,padekoja,tai manau,kad gal gerai gaunas ( facebooke Vaivos Simtalapiai)
Tiesa,o kiek skipas kainuoja? is kur ji reikia uzsisakyt? niekad su tuom nesusidurus,tai jauciuosi balta varna
Sveikos,
Viva37 sveika prisijungusi
kokia jėga - abi sesės nėštukės!!!
kas dabar nutiko?
Aš šiandien po grožio procedūrų pas sesę . Pasidariau antakių permanento korekciją, galvos ir veido odos mezoterapiją. Tik lėkiau pasiimti vaikų su tais juodžiausiais antakiais kurie dar ištepti gydančiu kremu ir blizga + plaukai po mezoterapijos pariebaluoti.. tokia gražuolė kas neklauskit Bandysiu šiandien meistravoti grikių kotletus, sako, kad labai skanūs. Žadam šeimoje mažinti mėsos, kiek įmanoma. Tai reikia išbandyt naujus receptus be mėsos.
Klausykitės, nafik tas lietus prasidėjo kaip tamsu namie
Viva37 sveika prisijungusi
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 14, 15:00)
mano sesuo atvaziuoja spalio gale, tai leksim abi nestukes i parduotuves
kokia jėga - abi sesės nėštukės!!!
QUOTE(*nova* @ 2015 09 14, 17:20)
kas dabar nutiko?
Aš šiandien po grožio procedūrų pas sesę . Pasidariau antakių permanento korekciją, galvos ir veido odos mezoterapiją. Tik lėkiau pasiimti vaikų su tais juodžiausiais antakiais kurie dar ištepti gydančiu kremu ir blizga + plaukai po mezoterapijos pariebaluoti.. tokia gražuolė kas neklauskit Bandysiu šiandien meistravoti grikių kotletus, sako, kad labai skanūs. Žadam šeimoje mažinti mėsos, kiek įmanoma. Tai reikia išbandyt naujus receptus be mėsos.
Klausykitės, nafik tas lietus prasidėjo kaip tamsu namie
Esu gaminus grikiu kotletus, niekas nesuprato, kad ne mesa.
Kaip skaniai pavalgėm grikių kotletų padariau garnyrui burokėlių salotų...mmm!!! Gėris!!! Ir skrandyje nėra jokio pilnumo jausmo. Ir vyrui kas svarbiausia patiko ryt planuojam žuvį daryt pietums, tai vėl be mėsos diena, super!!!