Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Labas damos....aš nuo ryto užsisukus...mokykla,paskui gp,išsireikalavau Brigitai x-ray pėdai,ryt važiuosim iki ligoninės,noriu kad padarytų op,nes jau tikrai niekas nepadės...gryžau namo,galvoju patiuninguosiu džinsus,tai kai kaliau su skalpeliu per pištą doh.gif ,žodžiu,puikiai susivariau pirštą..
Labas naujokei... 4u.gif
Atsakyti
Eina sau, net rugstu pasidare, kai paskaiciau. Brrr.... Uzjauciu.
O, kas kojai dukrai?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 14, 13:20)
Eina sau, net rugstu pasidare, kai paskaiciau. Brrr.... Uzjauciu.
O, kas kojai dukrai?

Kauliukas prie didžiojo piršto per vasarą stipriai iššoko,deformuoja pirštą,skauda...žodžiu,reik op...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Kiek nervu siemet tas krepsinis kainuoja doh.gif
Ir is viso as nesulaukiu kols siti metai pasibaigs, kazkokie negeri jie man visai verysad.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 09 14, 10:39)
Lotuliuk, o jus mazosios kambari jau irenget? Darysit ka nors? Vezimeli jau issirinkai?

Nerengsime kambario...nes manau kad brolis gal eis I didesni, o gal reikes abu I didesni o mazeni auklei atiduoti jeigu noresime vel kad kazkas su mumis gyventu, nes bus turbot sunkoka surasti ateinancia uz padoria kaina...

Vezimeli mama uzsake - lenkiska ; sesuo nupirko babay bjorn bounceri. Manau pasiruosusi biggrin.gif mano sesuo atvaziuoja spalio gale, tai leksim abi nestukes i parduotuves thumbup.gif

QUOTE(viva 37 @ 2015 09 14, 11:13)
Ale koks oras s... doh.gif  Negi uzeis lietus g.gif nesinori  tokiu oru schmoll.gif taip noretusi dar tos vasareles pratesimo rolleyes.gif
Nu blyn,nenupirkau laiku mergaitei laiku kelniu mokykliniu,o dabar niekur negaunu. Kad jinai uzsispyrus kaip oziukas,pirsau anksciau,sakiau ,kad patogiau butu,ale ji neeee,tipo noriu tik sarafaniuko ir sijonuku. O dabar vat mokykloj turim plukimo bureli ir butu zymiai lengiau persivilkinet kelnytem negu tom sukknytem,giedrytem ir t.t. doh.gif  Apziurejau pardes,o ten jau tik visokie isrankioti dydziai tera. Reik eit online pasidairyt.

Sveika prisijungusi 4u.gif
Ne sezono metu visada geriausiai on line ziureti, ypac jeigu zinai dydzius 4u.gif
Kelintoke tavo mergyte?

QUOTE(viva 37 @ 2015 09 14, 11:43)
Tylu... visos darbuose turbot. As tai vat bedarbe matyt vienintele lotuliukas.gif  Dirbu tik savaitgali. O visa sav bunu su maziuku. Kartais jei turiu uzsakymu tai prakepu koki skruzdelyna ,simtalapi ar kitoki niekuti.  Bandem ieskot auklyte,ale nenori maniskis,kad paliktumem  svietimiems,tai vat ir nusprendem paaugin patys be svetimu pagalbos blush2.gif

O tu nori to paties ? g.gif
Atsakyti
Laba as prazuvele vis neparasau blush2.gif ziuriu ir naujokiu lyg atsirado,smagu kai gretos dideja 4u.gif
As uzsivertus kazkokia net nezinau kuom,buvo mama porai savaiciu isvykus tai uosviene turejom sveciuose,dabar jau lyg vel viskas kaip vyras sako back to normal biggrin.gif vaikai i mokyklas vel as i koledza pradejau eit po pora vakaru per savaite,tai va darbas koledzas namai pas mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 14, 12:40)
Kauliukas prie didžiojo piršto per vasarą stipriai iššoko,deformuoja pirštą,skauda...žodžiu,reik op...

oi , gaila mergytes,nes zinau ka tai reiskia. Pati turiu tuos issikisusius kauliukus,ale kazkaip niekaip neprisiruosiu ju susitvarkyti blush2.gif

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 14, 13:00)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Ne sezono metu visada geriausiai on line ziureti, ypac jeigu zinai dydzius  4u.gif
Kelintoke tavo mergyte?
O tu nori to paties ?  g.gif

Nu kad zinokit iki 2 metuku,tai noriu pati augintis. Vat savaitgali pasidarau 20 val ir kol kas tas tenkina. Seniai ( kirtis ant e lotuliukas.gif )susiorganizavom mazyliuka,tai noriu atsidziaugti pilnai lotuliukas.gif Kazkaip tos veiklos kol kas pilnai ir uztenka,nes pagal uzsakymus kepu saldumynus,tai kita diena vos speju suktis 4u.gif

Kazkuri kaluset,tai mano mergyte year 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 14 rugsėjo 2015 - 17:11
sveikos 4u.gif

viva, sveika prisijungus 4u.gif saldumynus kepi bigsmile.gif reikia uzsirasyt mirksiukas.gif

Giega, kaip draugelis jauciasi? Tai kas jam ten buvo g.gif saules smugis g.gif Klausyk, o kodel silumos neparvezei g.gif muitinej nepraleido bigsmile.gif

Taip nera nuotaikos, kad net nezinau kaip apsakyt unsure.gif Niekam rankos nekyla...
Remotas jau visai i pabaiga, liko tik pataisymai, patvarkymai rolleyes.gif Reiks kitai savaitei skipa uzsakyti.

Atsakyti
Ale vat dabar gal ir juokingai paklausiu biggrin.gif Jeigu dirbat pilna diena,tai kur paliekat maziukus( aukle samdot ?)? maniskis 1.7 , I darzeli eisim tik nuo 3 metuku. Mociutes Lt gyvena,tai ir ner kam paziuret schmoll.gif Ir siaip kazkaip nieks man cia nesusiderina lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dukryte nuvedu ryte,paskui 3 pasiemu. Nu vat,jeigu eisiu dirbt,tai reik ieskot,kad kas ne tik su maziuku butu,bet dar ir dukryte parvestu-nuvestu I mokyklele g.gif Aisku,turint gerai apmokama darbeli,tai viskas puiku.Bet vat jeigu dirbi tik uz tuos 7-8 £,tai kazin kas cia man liktu g.gif
Papildyta:
QUOTE(*nova* @ 2015 09 14, 15:20)
sveikos   4u.gif

viva, sveika prisijungus  4u.gif  saldumynus kepi  bigsmile.gif  reikia uzsirasyt  mirksiukas.gif

Remotas jau visai i pabaiga, liko tik pataisymai, patvarkymai   rolleyes.gif  Reiks kitai savaitei skipa uzsakyti.

ai,nu nesu kazkokia jau profe,bet kepu biggrin.gif Uzsakymu turiu,klijentai gryzta,padekoja,tai manau,kad gal gerai gaunas biggrin.gif ( facebooke Vaivos Simtalapiai)
Tiesa,o kiek skipas kainuoja? is kur ji reikia uzsisakyt? niekad su tuom nesusidurus,tai jauciuosi balta varna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva 37: 14 rugsėjo 2015 - 17:30
Sveikos,

Viva37 sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 14, 15:00)
mano sesuo atvaziuoja spalio gale, tai leksim abi nestukes i parduotuves 

bigsmile.gif kokia jėga - abi sesės nėštukės!!! thumbup.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 09 14, 17:20)
Taip nera nuotaikos, kad net nezinau kaip apsakyt  unsure.gif  Niekam rankos nekyla...

kas dabar nutiko? g.gif

Aš šiandien po grožio procedūrų pas sesę cool.gif . Pasidariau antakių permanento korekciją, galvos ir veido odos mezoterapiją. Tik lėkiau pasiimti vaikų su tais juodžiausiais antakiais kurie dar ištepti gydančiu kremu ir blizga + plaukai po mezoterapijos pariebaluoti.. tokia gražuolė kas neklauskit doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bandysiu šiandien meistravoti grikių kotletus, sako, kad labai skanūs. Žadam šeimoje mažinti mėsos, kiek įmanoma. Tai reikia išbandyt naujus receptus be mėsos.

Klausykitės, nafik tas lietus prasidėjo doh.gif kaip tamsu namie doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 14 rugsėjo 2015 - 18:43
Esu gaminus grikiu kotletus, niekas nesuprato, kad ne mesa.
Atsakyti
Sveikutes

Gal atsirastu kokia mamyte galinti pamokinti anglu kalbos?noreciau ja pagerinti nuo B1 iki C2 levelio

Dekui
Atsakyti
Kaip skaniai pavalgėm grikių kotletų bigsmile.gif thumbup.gif padariau garnyrui burokėlių salotų...mmm!!! Gėris!!! Ir skrandyje nėra jokio pilnumo jausmo. Ir vyrui kas svarbiausia patiko bigsmile.gif ryt planuojam žuvį daryt pietums, tai vėl be mėsos diena, super!!!
Atsakyti