Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Del sito as tau pritariu. Pas mus lygiai taip pat. Kaip mane nervina, visokias tai kepures, tai projektus gamint, nes realiai tu dirbi, o vaikas ne. Nors, esme tokiu uzduociu, tipo, kad tevai su vaikais laika kartu praleistu.

Tai, zinok pas mane kai buvo pametinukai, tai as taip ir prazildavau kasdien. Uztai leisti dicki privaciai, man buvo daug lengviau, nes tada nors paciai nereikejo kartu sedeti.

Atsakyti
Maniskiai ir gaudavo pirmad uzduotis, penktad grazint reikdavo. Kai jie didesni buvo, tai su jais sedet jau nedaug reikejo, kazkaip greit viska padarydavo..

Atvare greitoji, isveze drsugeli i ligonine, mes su madina is paskos, nes kiram mieste.. Is pradziu galvojom, kad teks nemazai susimoket, bet paskui atrado krefitine kortele, kuri denge ir seimos narius, tai susitvarke su draudimais.. Kol jie ligoninej tyrimus dares, mes i toki kalna su keltukais uzsikelem, ereliu paziurejom.
Dabar prie kito baseino gulim, salia restorano..Nes i saule baisu islyst.. Va pasiguldziau lezaka, kad tik kojos kaistu, bet jau po 5 min visa i seseli sulindau biggrin.gif Su pina colada biggrin.gif
Atsakyti
Lotuliuk, oho kiek namų darbų blink.gif žiūrėsim, ką maniškė parsineš, jinai irgi Year2. Beje pernai mums lygiai taip pat nemų darbus duodavo - penktadienį parsineša ir pirmadienį reikia atiduoti...tikrai knisa tas darymas kartu, bet reikia dėl vaiko, ką padarysi.

Dėl transporto bilietų tai aš įtariu jau atitolusi esu, nes su mašina visur praktiškai, vyras pėsčiom į darbą..nebežinau jau tų kainų doh.gif

QUOTE(giega @ 2015 09 11, 15:39)
Dabar prie kito baseino gulim, salia restorano..Nes i saule baisu islyst.. Va pasiguldziau lezaka, kad tik kojos kaistu, bet jau po 5 min visa i seseli sulindau biggrin.gif Su pina colada biggrin.gif

o božito, kaip sunku tavo postus skaityt ir nepavydėt biggrin.gif

Mrs. Patranka, gaila dėl šuniuko, matyt nelemta buvo ir rasit kitą 4u.gif tik gyvūnų kainos UK žvėriškos, aš dairyčiausi LT g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ceroc @ 2015 09 09, 22:44)
A tikrai menesio galas daba? unsure.gif
siandien savo bank statementus gavau-186 svarus transportui isleidau! blink.gif   nu ziauriai smagu Londone gyventi...

doh.gif ir dar skundiesi, dziaugciausi jie tik tik tiek atseitu smile.gif 250-270 minimum, tik darbas!

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 11, 13:07)
Year 2  4u.gif Manau mokytojai nelabai supranta kad namu darbus tevams uzduoda, nes mes tai su saviskiu sedim po 3 valandas kol 3 sakinius paraso, o isivaizduok jeigu kokie pametinukai, tai is viso turbot nuproteciau  doh.gif  biggrin.gif 
Kad neprisikalbeciau laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Oi nesakyk, juk neveltui gerai paciuozus esu biggrin.gif

Sveikos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mainly: 12 rugsėjo 2015 - 00:38
Labas rytas...
Pas mus anksčiau ir buvo namų darbai nuo antr iki penk,o jau antri metai,kai savaitgaliui..
Va savaitgalis šis,matematika,testai Būsimiems egzaminams,ir dar parašyti mamos ar tėčio biografiją biggrin.gif
Gotte,galima ir čia geras kainas rasti out of London,va pažystami pirko hasky Velse,200£,plius kelionė..o Londone be 700£ net negalvok nupirkti...o aš dairausi gal jack rasell'o ax.gif ,jų kainos ir čia padorios...
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Atkeliavo vakar katytė, kokio meilumo nesvietiško wub.gif daro į dėžutę, nagus galandasi vietoje, murkia kaip traktoriukas mažas wub.gif tokia miela miela. Mūsų Kingas buvo apakęs nuo to meilumo, net nešnypštė. Vakar abu kartu jau žaidė, kas mane nustebino labai bigsmile.gif

QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 12, 09:41)
Gotte,galima ir čia geras kainas rasti out of London,va pažystami pirko hasky Velse,200£,plius kelionė..o Londone be 700£ net negalvok nupirkti...o aš dairausi gal jack rasell'o ax.gif ,jų kainos ir čia padorios...

Be dokumentų tai man ne gyvūnas...tik pavadinimas toks. Aš arba imčiau iš prieglaudos kažką arba tada su dokais iš patikimų veisėjų apie kuriuos prieš tai labai gerai pasidomėčiau. Aš neduodu juodąjai rinkai uždirbti. Jau kiek postų esu mačius, kai iš ale jorko išaugo pusmetrinis kudlius arba ale labdradoro sąnariai visai parėjo 2 metų šuniui...arba ale haskį pasiėmę su epilepsija... Man atrodo kad turi būti labai turtingas ir prisisimti visas galimas rizikas pirkdamas tokį padarą, kuris neaišku kokių tėvų ir kokių genų. O jei nesu turtingas tai susitaupau ant dokumentinio padarėlio.
Mano uošvis va bordo dogus padaugino, tai vieną kalytę turėjo sau pasilikti, nes akies latakas užsikišęs, tai prisikaupia ir guzas gaunasi (operavo, nepadėjo). Šuo žvairas, eidamas gali net atsitrenkt kur nors, charakteris neprognozuojams. O šuniukai buvo be galo mieli, atrodo iš išvaizdos gryni veislės atstovai.. bet su sveikata labai ne kas jiems.

Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 12, 10:41)
Labas rytas...
Pas mus anksčiau ir buvo namų darbai nuo antr iki penk,o jau antri metai,kai savaitgaliui..
Va savaitgalis šis,matematika,testai Būsimiems egzaminams,ir dar parašyti mamos ar tėčio biografiją biggrin.gif

Mano katino veiseja suni nezinau ar parduoda, ar atiduoda. Klientai del vaiko alergijos nebegali laikyti. https://www.facebook...2...e=1
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2015 09 12, 10:03)
Labas rytas ax.gif

Atkeliavo vakar katytė, kokio meilumo nesvietiško wub.gif daro į dėžutę, nagus galandasi vietoje, murkia kaip traktoriukas mažas wub.gif tokia miela miela. Mūsų Kingas buvo apakęs nuo to meilumo, net nešnypštė. Vakar abu kartu jau žaidė, kas mane nustebino labai bigsmile.gif
Be dokumentų tai man ne gyvūnas...tik pavadinimas toks. Aš arba imčiau iš prieglaudos kažką arba tada su dokais iš patikimų veisėjų apie kuriuos prieš tai labai gerai pasidomėčiau. Aš neduodu juodąjai rinkai uždirbti. Jau kiek postų esu mačius, kai iš ale jorko išaugo pusmetrinis kudlius arba ale labdradoro sąnariai visai parėjo 2 metų šuniui...arba ale haskį pasiėmę su epilepsija... Man atrodo kad turi būti labai turtingas ir prisisimti visas galimas rizikas pirkdamas tokį padarą, kuris neaišku kokių tėvų ir kokių genų. O jei nesu turtingas tai susitaupau ant dokumentinio padarėlio.
Mano uošvis va bordo dogus padaugino, tai vieną kalytę turėjo sau pasilikti, nes akies latakas užsikišęs, tai prisikaupia ir guzas gaunasi (operavo, nepadėjo). Šuo žvairas, eidamas gali net atsitrenkt kur nors, charakteris neprognozuojams. O šuniukai buvo be galo mieli, atrodo iš išvaizdos gryni veislės atstovai.. bet su sveikata labai ne kas jiems.

NeLabai suprantu tavo šito posto apie JUODAJĄ rinką....kas tau sakė,kad pirksiu be dok,kas sakė,kad pigesnis šuo,tai irgi tik be dok...gotte,kartais pasakai,net juokas ima... wink.gif

Limcamca,dėkui,bet jis Lt,kaip suprantu..
Papildyta:
O ir iš globos namų,jei taip kalbi,tai jie kaip suprantu su dokumentais būna visi ir jokių sveikatos užslėptų problemų neturi?!
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 12, 11:43)
NeLabai suprantu tavo šito posto apie JUODAJĄ  rinką....kas tau sakė,kad pirksiu be dok,kas sakė,kad pigesnis šuo,tai irgi tik be dok...gotte,kartais pasakai,net juokas ima... wink.gif

Limcamca,dėkui,bet jis Lt,kaip suprantu..
Papildyta:
O ir iš globos namų,jei taip kalbi,tai jie kaip suprantu su dokumentais būna visi ir jokių sveikatos užslėptų problemų neturi?!

nepyk, gi tavo reikalas ką tu pirksi 4u.gif as turiu savo griezta nuomone tuo klausimu ir tiek 4u.gif man tiesiog neteko matyt UK suns uz 200 svaru su dok schmoll.gif cia be dok kainos nezmoniskos, o su dok siekia dangu... LT tai gali rasti tikrai.

matai iš globos namu kai imi - tai darai gera darba + misrunai yra kur kas atsparesni ligoms ir t.t., kai imi is daugintojo ir juodosios rinkos - darai bloga darba. cia mano tokia pozicija. nesipykim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2015 09 12, 11:33)
nepyk, gi tavo reikalas ką tu pirksi 4u.gif as turiu savo griezta nuomone tuo klausimu ir tiek 4u.gif  man tiesiog neteko matyt UK suns uz 200 svaru su dok schmoll.gif cia be dok kainos nezmoniskos, o su dok siekia dangu... LT tai gali rasti tikrai.

matai iš globos namu kai imi - tai darai gera darba + misrunai yra kur kas atsparesni ligoms ir t.t., kai imi is daugintojo ir juodosios rinkos - darai bloga darba. cia mano tokia pozicija. nesipykim 4u.gif

Nepykstu,neturiu tam noro..tik kaip ir visur,savi pliusai ir minusai...o tai,kad tu negirdėjai už tokią kainą su dok.,tai nereiškias kad nėra mirksiukas.gif ...darbas geras,kad paimi iš globos namų?!...kas yra juodoji rinka ir labai diskutuotinas klausimas...jei mano kalė atsivedė šuniukų,ar aš gavau už patiną atlygio šuniuką,tai kas skaitosi,juodoji rinka?!...
Papildyta:
Darau balandėlius....
Atsakyti
Pagaliau baigta su virtuvės reikalu...relax...
Atsakyti
sveikos, londoniukes! apturejau nuotyki uzvakar-uzsitrenke lauko durys, kol siuksles nesiau-teko namo per tvora lipti lotuliukas.gif jauciu, jei kas mate, tai zvenge iki negalejimo-du konteineriai (vienas didesnis, kitas mazesnis-tipo laiptukai), blondine ant ju stovinti ir kokias geras 10 min bandanti per tvora persiversti blush2.gif nu zodziu, drasos kaip kiskis turiu. bet, zinokit, perlipau! tiesa, ranka uzsigavau, daba melyne turiu ir oda apdraskyta, bet gi yzgis-o man smagu prisiminti biggrin.gif
Atsakyti