Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Gotte, atrodo skaniai ir neuzimantis daug laiko pyragas mirksiukas.gif isirasysiu i receptus mirksiukas.gif
Nu o kaip jums einasi su pasikeitimu busto bigsmile.gif ar ieskot vis dar variantu g.gif
Atsakyti
O Gottes postas gal nematomas g.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 10, 20:36)
O Gottes postas gal nematomas  g.gif  laugh.gif

biggrin.gif doh.gif kaip cia taip blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
Labas rytas, grazus penktadienis.
user posted image
Atsakyti
Labukas

Kokios tylios biggrin.gif As vis dar kepu biggrin.gif Deaugelis ko gero saules smugi gavo... Vakar labai blogai buvo, siandien vis dar neatsigauna, issikvietem greitaja...Jie ko gero liks namie, o mes vaziuosim i pliaza..
Atsakyti
Giega, geros pliažo jums 4u.gif

QUOTE(*nova* @ 2015 09 10, 21:30)
Gotte, atrodo skaniai ir neuzimantis daug laiko pyragas  mirksiukas.gif  isirasysiu i receptus  mirksiukas.gif
Nu o kaip jums einasi su pasikeitimu busto  bigsmile.gif  ar ieskot vis dar variantu  g.gif

jaučiu telepatiškai susikalbėjom ax.gif , nes vakar skaičiau tą postą ir pagalvojau - kaip tik domintų varškės pyragas, nes jos turiu ir būtų visai nieko pasigaminti ax.gif

Labas rytas ax.gif

Pagaliau abi panos mokykloje. Didžioji pirmadienį pradėjo, o mažiukė šiandien. Eisiu prie foto darbuotis ir lauksiu katytės atvykstant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 11 rugsėjo 2015 - 11:15
Sveikos,

Keistas penktadienis, nors ne trylika. Prie mokyklos bestovint, uzsidege Barkingside Subway doh.gif Vaikus po mokykla isdalinom, su vyru sugalvojom papusryciau kavineje. Griztam, masinos signalizacija neissijungia. Taip ir grizom namo su ijungta signalizacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As, Lotuliuko berniuka atsimenu. Pasiklausiau jo paskaitas. Labai idomios.

Heida, tavo dukra japonu kalba mokysis, saunuole! Mano sunenas universitete rytu saliu kultura studijuoja. Vo. Ka dirbt uzaugus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 11, 10:51)
Sveikos,

Keistas penktadienis, nors ne trylika. Prie mokyklos bestovint, uzsidege Barkingside Subway  doh.gif Vaikus po mokykla isdalinom, su vyru sugalvojom papusryciau kavineje. Griztam, masinos signalizacija neissijungia. Taip ir grizom namo su ijungta signalizacija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Heida, tavo dukra japonu kalba mokysis, saunuole! Mano sunenas universitete rytu saliu kultura studijuoja. Vo. Ka dirbt uzaugus? g.gif

ČIa iš serijos,svarbu su aukštuoju doh.gif biggrin.gif

Laba diena...
Mano šuo neatvyks,negeri kraujo tyrimai,vataip...žodžiu,reikia ieškoti čia manu,bus lengviau...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Jeeezau vel penktadienis blink.gif kaip cia taip greit biggrin.gif
Parsinese mano vaikas vakar namu darbus: gal koks 20 zodziu ismokti teisngtai rasyti (phonics), rasti savo leliuko foto, pakalbeti su tevais koks jisai buvo ir aprasyti, 2 matematikos uzduotys on-line ir perskaityti knygute. Jam 6 metai kas reiskia poilsio savaitgaliais nei man nei jam doh.gif doh.gif doh.gif As cia gal labai nekokia mama, nu bet sorry...ir viska ta padaryti iki antradienio unsure.gif

QUOTE(Heida @ 2015 09 09, 17:29)
Vargsas vaikas, kaip neteisinga kad vaikai tokiomis ligomis serga  verysad.gif siaip as visada galvojau kad cia visi sergantieji veziu gauna reikalinga gydyma, o pasirodo kad reikia ir patiems susimoketi, ziauru.

Va cia tie baikeriai, ten tokia kulinarine/kelioniu laida, kazkur vaziuoja ir gamina maista, man labai patinka, tokie silti zmones
http://www.hairybike...Lwj9B0oD6WGx.97

Jinai sirgo kazkokia reta forma, pries 3 metus pagijo, bet paskui grizo bjaurybe ir auglys kitoje vietoje atsirado... tai kiek zinau vaistai ir reikalingas gydymas buvo pasiekiamas tik USA, todel ir pinigelius rinko...
Visas mano FB mirga nuo zinuciu, niekaip neismetu is galvos - nu negaliu isivaizduoti net to skausmo kuri seima turetu jausti... verysad.gif
QUOTE(Heida @ 2015 09 10, 08:08)
Suprasi tuos buhalterius, jiems visada menesio galas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(gotte @ 2015 09 10, 09:38)
Labas rytas,
Ceroc, kodėl tiek daug transportui? g.gif suprantu kad daug važinėji, bet perkant savaitinius biletus, kažkaip įsivaizduodavau kad galima su 100 svarų išsisukt

Cia 100 per menesi ar savaite ? Mano keliones islaidos per menesi yra apie £220 - £250. Cia grynai tik is darbo ir atgal unsure.gif

QUOTE(giega @ 2015 09 11, 09:17)
Labukas

Kokios tylios biggrin.gif As vis dar kepu biggrin.gif Deaugelis ko gero saules smugi gavo... Vakar labai blogai buvo, siandien vis dar neatsigauna, issikvietem greitaja...Jie ko gero liks namie, o mes vaziuosim i pliaza..

bet tai kaip nefaina kai taip atostogas sau susigadini doh.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 09 11, 10:51)

Manau psichologas butu labai patenkintas suzinojes savo nauja varda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 11 rugsėjo 2015 - 14:51
Lotuliuk, kelintokas tavo vaikas? Jus dar lietuviu mokyklele lankot, ane?

Labai gaila del mergaites. Uzjauciu, visus kurie ja pazinojo. Tokiu atveju susimastai, kad nera jokiu karmu ar Dievo. Neteisinga ir tiek.

Mrs Patranka, jam studijos zinok labai idomios, labai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 11, 13:58)
Lotuliuk, kelintokas tavo vaikas? Jus dar lietuviu mokyklele lankot, ane?

Labai gaila del mergaites. Uzjauciu, visus kurie ja pazinojo. Tokiu atveju susimastai, kad nera jokiu karmu ar Dievo. Neteisinga ir tiek.

Mrs Patranka, jam studijos zinok labai idomios, labai patinka.  thumbup.gif

Year 2 4u.gif Manau mokytojai nelabai supranta kad namu darbus tevams uzduoda, nes mes tai su saviskiu sedim po 3 valandas kol 3 sakinius paraso, o isivaizduok jeigu kokie pametinukai, tai is viso turbot nuproteciau doh.gif biggrin.gif
Kad neprisikalbeciau laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Bet kaip durnai kad savaitgaliui duoda namu darbus, pas mus gauna pirmadieni, sugrazint reikia penktadieni, tai mes kiekviena vakara po truputi padarom be jokio strioko.
Atsakyti