Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Vakar buvo labai faina Hairy bikers laida,isvis as juos labai megstu, o vakar keliavo i Lietuva, Latvija ir Estija, prisijuokem iki asaru, bet labai grazi, nuotaikinga laida man pasirode, gaila tik kad pravaziavo pajuriu ir neparode Vilniaus, Kauno, Traku.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Nusikalus kaip sunelis biggrin.gif Vakar is darbo 8.30 isejau, beveik rekorda pamusiau biggrin.gif
Nu kodel likimas yra toks neteisingas a ? Viena mergaite is musu mokyklos ( 9 berids metu) 2 metai kaip kovojo su veziu, visa mokykla organizuodavo fund raising, visa musu rajonas turbot apie ja zinojo ir kaip galejo padejo, visi vaikai prisidedaco, BBC atvaziuodavo laidu filmuoti, laikrasciai skelbdavo ir vis tiek nesugebejo sirinkti pinigeliu gydymui laiku verysad.gif isejo jinai is gyvenimo pries pora dienu, visi soke verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Kaštanka @ 2015 09 08, 12:20)
Labas

Lotuliuke su nestumu sveikinu 4u.gif ir tinstancios kojos gali buti preeklampsijos pozymis. turetu paimti mw arba gp slapima ir patikrinti ar nera baltymu. kaip minejo mainly, paskui ir spaudimas I gala kilt pradeda.

stebekit save nescios mamos, nes niekas cia daugiau nestebes. 4u.gif ir 34-35 sav nepamirsk Strip B testo pasidaryt. nes NHS nedaro. o leliukui gresme didele jei sia bakterija turi. as pasidariau, ir pasirodo turejau. gimdymui prasidejus antibiotikus leido kad lelius keliaudamas gimdymo takais netycia neuzsikrestu.
Papildyta:
va nuoda testui. http://www.medisave....CFcHGGwodAPMEJw

atsiuncia nemokamai. paskui pridedii 35 svaru apmokejima ir siunti atgal. ten paaiskinta kaip atlikti testuka. nieko sudetingo.

Aciu uz sveikinimus ir uz info 4u.gif
Kaip jums sekasi? Kaip panos ?

QUOTE(Limcamca @ 2015 09 08, 17:25)
* Net idomu kur jus buvot. Mums tai labai patinka karavanai, tik mes visada vieni. Siemet Dorsete, tai sakyciau patys prasciausi karavanai is visu, kuriuose buvom. Tai gal jusiskis parkas irgi toks nekoks pasirode.  g.gif
Aciu del inside out, reikes eiti su vaikais.

Kaip as noooriu miego  [img]

Mes uzsisakem pre Haven Holidays 4u.gif Ne ne, pats karavanas labai tvarkingas buvo ir tikrai svarus ir graziai irengtas (kiek imanoma turbut karavanui) ir parkas tikrai tvarkingas, svarus ir grazus, bet man pati koncepcija.... is ryto I lauka iseini kavos kad pasedetum tarp nameliu ant ratu, vakare BBQ kepem pora vakaru, tai aisku musu daug, tai kaimynai vis bumbejo kad neimanoma party ir party. Nors tikrai stengemes ir iki 12-os tik lauke ilgiausiai sededavom, bet near to privatumo. Be to man kaina nesamoninga - 800 - 900 uz savaite, tai uz tokia kaina galima ir kotedza koki issinuomoti 4u.gif Na man tai kazkoks nesusipratimas... biggrin.gif Gal vieniems kaip tu sakai butu buve kitaip... bet tada labai jau brangu, neapsimoka unsure.gif

QUOTE(Heida @ 2015 09 09, 09:33)
Vakar buvo labai faina Hairy bikers laida,isvis as juos labai megstu, o vakar keliavo i Lietuva, Latvija ir Estija, prisijuokem iki asaru, bet labai grazi, nuotaikinga laida man pasirode, gaila tik kad pravaziavo pajuriu ir neparode Vilniaus, Kauno, Traku.

kas cia per laida ? g.gif Nesu apie tokia girdejusi ar maciusi...

Gotte berniuko vardas - Darius Razauskas 4u.gif Buvau Novai su LImcamca nusiuntusi jo paskaita youtube apie 7ias stadijas iki meiles, bet tyli abi, tai matyt taip ir nepaziurejo biggrin.gif
Jis atvaziuoja I Londona ir praves 2 paskaitas. Siaip kai pirma karta ji pamaciau tai ne ne ne bet jo paskaitos tokios fainos, zmogiska kalba
va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotuliuke: 09 rugsėjo 2015 - 15:09
Jetus, kaip gaila tos mergaites pasidare... verysad.gif
taip, dirbu 6dienineje ir per agentura.
Atsakyti
Vargsas vaikas, kaip neteisinga kad vaikai tokiomis ligomis serga verysad.gif siaip as visada galvojau kad cia visi sergantieji veziu gauna reikalinga gydyma, o pasirodo kad reikia ir patiems susimoketi, ziauru.

Va cia tie baikeriai, ten tokia kulinarine/kelioniu laida, kazkur vaziuoja ir gamina maista, man labai patinka, tokie silti zmones
http://www.hairybike...Lwj9B0oD6WGx.97
Atsakyti
Sveikos

Per darbus sviesios dienos nematau doh.gif menesio galas, apmokejimai... doh.gif

Lotuliuke, prisimenu prisimenu apie ta berniuka mirksiukas.gif pasakojai mus apie tas stadijas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 09 09, 19:49)
Sveikos

Per darbus sviesios dienos nematau  doh.gif  menesio galas, apmokejimai... doh.gif

A tikrai menesio galas daba? unsure.gif
siandien savo bank statementus gavau-186 svarus transportui isleidau! blink.gif nu ziauriai smagu Londone gyventi...
Atsakyti
Suprasi tuos buhalterius, jiems visada menesio galas biggrin.gif

Labas rytas.
Atsakyti
Laba ryta, merginos! Panasu, turim siek tiek saulytes!
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(*nova* @ 2015 09 09, 20:49)
Per darbus sviesios dienos nematau  doh.gif  menesio galas, apmokejimai... doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj negaliu užskėlei tu čia biggrin.gif

Ceroc, kodėl tiek daug transportui? g.gif suprantu kad daug važinėji, bet perkant savaitinius biletus, kažkaip įsivaizduodavau kad galima su 100 svarų išsisukt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 10 rugsėjo 2015 - 10:39
Siandien mano pana pareiske, kad mokysis japonu kalbos swoon.gif organizuoja mokykloj, tai ji pirma uzsirase,ir is kur tas vaikas pas mus toks g.gif biggrin.gif

jezau, kas cia per cenzura??? nuo kada b.l.y.n keiksmazodis pasidare, parasiau posta ir ziuriu zvaigzdutes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 10 rugsėjo 2015 - 17:58
Heida, tegul tik mokosi kol noras yra mirksiukas.gif viskas pravers gyvenima ka ismoks mirksiukas.gif

Tai ka, ryt penktadienis jau thumbup.gif nemaciau sitos savaites visiskai - cia tik pirmadienis buvo doh.gif

Seimos uzsakyma turiu - iskept skanu varskes pyraga rolleyes.gif gal kokiu receptu nesudetingu turit bigsmile.gif
Atsakyti
Pas drauge esu sita pyraga valgius, patiko
http://tangosuhelena...asaros.html?m=1

o pati nekepu su varske, nors ir labai megstu, bet namie nieks nevalgytu, va prisiviriau siandien slyvienes, rytoj nusipirksiu varskes ir apsivalgysiu biggrin.gif

O del japonu kalbos tai tegul tik mokosi, mes tik uz. Man tik siaip idomu, nes mes tai kalbom nelabai gabus.
Atsakyti