Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(*nova* @ 2015 09 03, 17:58)
Mainly, kodel namie, atostogauji  g.gif

Giega, lagaminai sukrauti jau  bigsmile.gif  ar krovimas vyks paskutine minute  cool.gif

Taip, tik vienadiena, juk vaikams pirma diena mokykloje , turiu nuvesti ir pasiimti, man rupi kaip jiems sekesi wink.gif

As kazkiap ilgai savo kiaute sedziu paskutiniu metu, nieko nenoriu matyti, bendrauti, budavo man tie menuliai, uzplaukia menesiui - du, bet sis jau geri 4-5 menesiai sedi. O dar saule dingus is akiracio doh.gif doh.gif o taip noretusi daugiau to D vitamino... smile.gif

Atsakyti
Maily, pabandyk sintetini vitamina D, o siaip-dazniau save palepink, pagulek karstoj vonioj (jei turi galimybe), ar paskaityk knyga. Taip, rudeni isgyventi belengva..
Atsakyti
Ir vis del to siandien orus atspejo- pliaupia lietus doh.gif Na ka, varysim turistaut...
Atsakyti
Labas rytas,

Išleidau didžiąją į mokyklą šiandien pirma diena. Mažylė reception tik penktadienį pradės doh.gif

Eisiu tvarkytis namus, nes uošvis šiandien atkrenda savaitei. O darbo dar iki kaklo...kaip čia viską spėti nežinau doh.gif

QUOTE(Ceroc @ 2015 09 06, 23:39)
O man kita sav.  Ilga nusimato-griztu I mokykla (6zona), vakarais restoranas (1 zona), o gyvenu 4, tai smagaus vazinejimo,
na, bet as viliuosi toki tempa ne ilgiau puse metu palaikyti-tada tikiuosi pastoti

oho kokia užimta ax.gif
Linkiu kad greit užkibtų! bigsmile.gif

Giega, kaip jums smagu!!! bigsmile.gif Net jei lyja tikiu, kad nuveiksit kažką gero.

QUOTE(Ceroc @ 2015 09 06, 23:58)
Tai tu siuo metu Ispanijoj? Nu smaguma! As dar ne karto nebuvus, bet mielai nuvykciau, kad ir I ta pacia Maljorka wub.gif

Buvom gegužę Maljorkoj, žiauriai patiko, nusipirkom pakartotinę kelionę kitiems metams - rugpjūčiui bigsmile.gif tikrai verta mirksiukas.gif

Mainly žiū šiandien kad plieskia saulutė - kaip pagal užsakymą tau 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Aciu zinoma uz komplimentus, bet svorio tai as esu pridejusi normaliai biggrin.gif 11kg ir jie tikrai nera visi nusede ant pilvo biggrin.gif Neimu i galva irnesakyk.gif Uz 2 tikrai nevalgau, tik va ant saldumynu si karta neispasakytai traukia doh.gif doh.gif

Limcamca karavanai man kazkokie popieriniai, uz tokia kaina jau geriau tada palapinej nakvociau doh.gif As jau buvau minejusi kad man viesbutis (ir apskirai komfortas) yra labai svarbu atostogu metu, nes kitaip gali labai nuotaika sugadinti. Tai ir as ir drauge prisiekem daugiau niekada biggrin.gif Dar manau klaida padrem kad ejom kelios seimos i vien. Mes anksti keliames, jie velai, tai vis tiek atsikelistengiesi tyliau, kad nepazadinti, na ir siaip as pavargstu nuo zmoniu, tai vakare jau noretusi kad tik mes butume wub.gif
Tiesa, ejom i INside Out sestadieni - labai patiko thumbup.gif zinau kad tavo dickis nori, eikit butinai 4u.gif

Nova, Limcamca ar paziurejote mano linka kazkada siusta? biggrin.gif Atvaziuoja tas berniukas i Londona, ves seminara moterims - kaip pamilti save 4u.gif

Mainly tau reikia grynu gryniausio poilsio ir pakeisti aplinka 4u.gif Knygas pradejai skaityti ?
Atsakyti
Labuka, londoniukes! Nu kaip smagu anksciau atsikelti! Bus ilga diena. I mokykla man siandien eiti nereikia, tai galiu namie pasimegauri. Ir kitos mokyklos ieskoti, nes sita nu taaip toli man...
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar prabėgau 4 kilus, šiandien visa kominė doh.gif lotuliukas.gif Tai gerai, kad niekur nereikia judinti šiknos, dirbu prie foto ramiai namuose. Vyrą su tėčių į Madam Tiuso išleidau.

QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 07, 14:39)
Nova, Limcamca ar paziurejote mano linka kazkada siusta?  biggrin.gif  Atvaziuoja tas berniukas i Londona, ves seminara moterims - kaip pamilti save  4u.gif

kas čia per berniukas, gal galima plačiau? g.gif
Atsakyti
Laba diena, visai ne silta lauke, rytas atrode toks visai nieko, ar cia man senus kaulus saltis jau lauzo, reiks ugsus traukt biggrin.gif

Gotte, taip mano ten buteliukai, nera labai daug, tiksliai nezinau, bet netoli 40 kazkur. Uzmetus dabar as si reikala, seniau nebuvo savaites kad nenupirkciau vieno ar keliu, o dabar labai retai tenuperku kazka. Limcamca turi ir prikaupus, bet slepia, nerodo biggrin.gif

Ceroc, o tu lietuviskoj mokykloj dirbi?
Atsakyti
Labas

Lotuliuke su nestumu sveikinu 4u.gif ir tinstancios kojos gali buti preeklampsijos pozymis. turetu paimti mw arba gp slapima ir patikrinti ar nera baltymu. kaip minejo mainly, paskui ir spaudimas I gala kilt pradeda.

stebekit save nescios mamos, nes niekas cia daugiau nestebes. 4u.gif ir 34-35 sav nepamirsk Strip B testo pasidaryt. nes NHS nedaro. o leliukui gresme didele jei sia bakterija turi. as pasidariau, ir pasirodo turejau. gimdymui prasidejus antibiotikus leido kad lelius keliaudamas gimdymo takais netycia neuzsikrestu.
Papildyta:
va nuoda testui. http://www.medisave....CFcHGGwodAPMEJw

atsiuncia nemokamai. paskui pridedii 35 svaru apmokejima ir siunti atgal. ten paaiskinta kaip atlikti testuka. nieko sudetingo.
Atsakyti
QUOTE(Lotuliuke @ 2015 09 07, 15:39)
* Limcamca   karavanai man kazkokie popieriniai, uz tokia kaina jau geriau tada palapinej nakvociau  doh.gif  As jau buvau minejusi kad man viesbutis (ir apskirai komfortas) yra labai svarbu atostogu metu, nes kitaip gali labai nuotaika sugadinti. Tai ir as ir drauge prisiekem daugiau niekada  biggrin.gif  Dar manau klaida padrem kad ejom kelios seimos i vien. Mes anksti keliames, jie velai, tai vis tiek atsikelistengiesi tyliau, kad nepazadinti, na ir siaip as pavargstu nuo zmoniu, tai vakare jau noretusi kad tik mes butume  wub.gif
Tiesa, ejom i INside Out sestadieni - labai patiko  thumbup.gif  zinau kad tavo dickis nori, eikit butinai  4u.gif

Nova, Limcamca ar paziurejote mano linka kazkada siusta?  biggrin.gif  Atvaziuoja tas berniukas i Londona, ves seminara moterims - kaip pamilti save  4u.gif

Mainly tau reikia grynu gryniausio poilsio ir pakeisti aplinka  4u.gif  Knygas pradejai skaityti ?

* Net idomu kur jus buvot. Mums tai labai patinka karavanai, tik mes visada vieni. Siemet Dorsete, tai sakyciau patys prasciausi karavanai is visu, kuriuose buvom. Tai gal jusiskis parkas irgi toks nekoks pasirode. g.gif
Aciu del inside out, reikes eiti su vaikais.

Kaip as noooriu miego user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Labas rytas, o kaip tamsu, o tyngiu keltis, kada tas savaitgalis cool.gif
Atsakyti
Savaitgalis uz triju dienu, prabegs kaip viena akimirka biggrin.gif
Atsakyti