Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

LAbukas

NA kur tos suriu megejos-Mainly,Gotte biggrin.gif As brie nemegstu,tai ne niekad neatkreipiau demesio,kad ten kazkokie skaiciai yra biggrin.gif

Rasau sarasus,kad nepamirst,ka ryt nupirkt dar reikia...Atrodo lektuvas velai,bet paskui zingsnis ten,zingsnis ten ir begom visur reikia lotuliukas.gif Reik siandien pinigus i eurus pasikeist...
Atsakyti
As megstu, bet ir nemaciau kad yra skaiciai, LT mus labai skaniu suriu vaisino, perka is bazes nepjaustytus, tai jie sviezuteliai, vos ne su sauksteliu reikia valgyt, vidus dar labai minkstas, zodziu apsivalgymas, na tai as siandien nuejau kur sveriami suriai parduotuvej ir uzmaciau kad yra skaiciai.

Gerai tau Giega, rytoj vel vasara thumbup.gif
Atsakyti
Aciu panos, del mano vaikio. Siandien asarom apsipyle, nes pakliuvom i kamsti ir issigando, kad gavo ta detention uz pavelavima. Gal neuzdes g.gif nes ne jis vienas velavo.

Brie suris man labai skanu. Ir lasisa labai skanu. Reikia ieskoti artimiausio Morrisono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 04 rugsėjo 2015 - 13:12
Sveikutes mirksiukas.gif
simas metu nebuvau cia ilindus ax.gif
Limcamca, 4u.gif joo, tas jausmas geras ir bauginantis.

Del keliones masina i LT sakem ir nebevaziuosim, pernai vaziavom, siemet as viena skridau vaiku, tai tik uz lektuva.

visa diena knisuos online, reikia masinai draudimo, parking permit ir ziuriu su el ir duju tiekeju sutartis baigias, ieskau ko pigesnio doh.gif
Atsakyti
Labas damos 4u.gif Kokia trumpa savaite rolleyes.gif Bet pavargti spejau doh.gif
Ka kazin daryti kad kojos maziau tintu g.gif vakar anmo basom parejau nes i batus jau neikisau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir blauzdos kaip pas futboliste laugh.gif net jauciu kaip oda traska besitempdama blink.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 09 04, 12:12)
Aciu panos, del mano vaikio. Siandien asarom apsipyle, nes pakliuvom i kamsti ir issigando, kad gavo ta detention uz pavelavima. Gal neuzdes  g.gif nes ne jis vienas velavo.

Brie suris man labai skanu. Ir lasisa labai skanu. Reikia ieskoti artimiausio Morrisono.

del pavelavimo detention ? blink.gif grieztai kaip g.gif

Lake District patiko biggrin.gif Grazu, kai zinai kur vaziuoti, nes tie visi kurortiniai miesteliai tai kaip Southend on Sea man ne ne schmoll.gif bet vaziavom paskui i tokius kalnus ziauriai statu ir staigus posukiai, masina tik viena pravaziuoja, o as vairavau - tai sakiau ruoskit ranksluoscius gimdysiu biggrin.gif
Trumpokai is tikro buvom, tik sestadieni sekmadieni... nezinau ar dar ten grisim, man tokia vieta kur pabuvai, pamatei ir kita kart 6 valandas del to paties nevaziuosiu. Karavano atostogoms irgi uzdejau kryziu. Nesusipratimas kazkoks... doh.gif unsure.gif

Morisonas tai jums tas kur Dagenhame artimiausias bus mirksiukas.gif , visai juk netoli nuo jusu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(netaa @ 2015 09 04, 13:46)
Sveikutes mirksiukas.gif 
simas metu nebuvau cia ilindus ax.gif 
Limcamca,  4u.gif  joo, tas jausmas geras ir bauginantis.

Del keliones masina i LT sakem ir nebevaziuosim, pernai vaziavom, siemet as viena skridau vaiku, tai tik uz lektuva. 

visa diena knisuos online, reikia masinai draudimo, parking permit ir ziuriu su el ir duju tiekeju sutartis baigias, ieskau ko pigesnio doh.gif

O nebandei i uswitch tiesiog suvesti savo duomenis ir paziureti ? 4u.gif Is tikro tai vienas agresyviausiu rinkoje dabar yra extra energy, jie labai geras kainas siulo 4u.gif
Atsakyti
Lotuliuke, tu vaikiuk ziurek saves, paprasyk pas gyd. tyrimus kad darytu, jei ir blauzdos tinsta, na ne daznai taip buna, kad kokia toksikoze neprikibtu. Bet gal pas tave viskas ir istirta, ir tiesiog toks tavo nestumas, as cia pagal savo nestuma prisimenu,nes spaudimas pradejo kilt i gala, tai gyd. kas savaite slapimo tyr. skirdavo ir labai atidziai kojas maigydavo, ar nepatine, ir paciai liepe vis stebet kad netintu.
Atsakyti
Labas ax.gif

Vakar parašė veisėja, kad sutarė jau su vežėjais ir katytė pas mus turėtų atvykti rugsėjo 11, laukiam žiauriai!! bigsmile.gif Tokie laimingi esam su Kingu, o dabar būsim dvigubai laimingesni su Kingu ir Saba biggrin.gif thumbup.gif

Lotuliuk, yra LT tokia žolelių arbata varanti skysčius. Bandau visaip prisimint, kažkokio "Daktaro ... arbata". O koks vardas nu užmušk nepamenu doh.gif man ją buvo išrašę kai antros mergytės laukiausi. Truputį pagelbėjo. Plius vyras masažuodavo ir stengdavausi pagulėti kasdien į viršų pakėlusi. Žiauriai tino kojos, kaip kaladės buvo doh.gif užtai po gimdymo viskas atslūgo per kelias valandas blink.gif jau esu berods pasakojusi čia, kad sėdėjau ant lovos ištiesus prieš save kojas ir negalėjau patikėti, kad čia mano kojos, nes jos buvo TOOOOKIOS kūdos lotuliukas.gif
Pamenu pas mane buvo atvyksui viena nėštukė fotkintis su tapkėmis biggrin.gif sakė į jokius batus nebeįtelpa. Gerai, kad buvo vasara ir parke basom fotografavosi.

Atsakyti
Per myta buvo nustatyta, kad Lotuliuko pilvukas nemazas, tai gal normalu, kad tos kojos tinsta. Ji tokia smulkute, o dabar toooki pilvuza ant saves islaikyti reikia. Plius gi ir dirba pilnu tempu g.gif O kur dar kelione i darba g.gif Speju, kad tiesiog daugiau ilsetis gal reiktu g.gif Ar paguli, pasilepini Lotuliuk?

Kuom karavanai nepatiko? Kuriuose buvot? Haven?

Parsinesem su vyru brendzio ir coca colos. alc.gif alc.gif Pavargom sia savaite.
Atsakyti
Lotuliuk, Steponėno arbata!!! Prisiminiau biggrin.gif gal kas iš LT gali tau atsiųsti? g.gif kiek dabar savaitėlių tavo pilvūzui?
Atsakyti
KAip gali baigtis sutartis su elektros, duju tiekejais? g.gif
Atsakyti
Miegat ane? Sildymus susijunge, si lietinga ryta biggrin.gif Kai lietus nustos, pasakykit kokias geles rudenines sodinti? Kazkas patare praejusia vasara begonijas ir palergonijas. Tikrai. Prieziuros labai mazai, o zydi graziausiai visa vasara thumbup.gif
Atsakyti
Laba, mes vakar filmus uzsiziurejom, tai dar tik rytine kava geriu.
Limcamca, ciklamenus pabandyk sodint, maciau Lidl dabar prekiauja labai graziais, as pernai tris pasodinau rudeni, tai vienas visa ziema isgyveno ir jau dabar zydi pilnumoj, sakiau dar jam i kompanija kelis nupirksiu. Chrizantemu dar gali sodint, dabar ir ju jau daug parduoda, tik jos daugiametes yra, kur pasodinsi ten ir zydes kiekviena rudeni, o per vasara tiesiog zalias krumelis bus. O tu pernai virzius sodinai? isgyveno? mano isgyveno, bet nera tokie veslus ir grazus kaip pirkau, gal zeme bloga g.gif
Atsakyti