Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Mainly, kodel namie, atostogauji g.gif

Giega, lagaminai sukrauti jau bigsmile.gif ar krovimas vyks paskutine minute cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 03 rugsėjo 2015 - 20:11
Oi ne,dar nesukrauti biggrin.gif Niekad is anksto nesukraunu..O dar sestadienio gera pusdieni turesiu,tai tada ir susidesiu...Va tik euro kursas pakilo g.gif 1,32..Man rodos 1,40 buvo g.gif
Atsakyti
Savaitei jus ane bigsmile.gif Uzmeciau aki i natwest valiutas, euro pirkimas 1.48 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2015 09 03, 19:46)
Savaitei jus ane  bigsmile.gif  Uzmeciau aki i natwest valiutas, euro pirkimas 1.48  mirksiukas.gif

Pirkimas...PAstas perka ir uz 1,53...O pardavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 03, 19:47)
Pirkimas...PAstas perka ir uz 1,53...O pardavimas doh.gif

Je je, pardavimas tik 1.30 doh.gif ne kazkas...
Atsakyti
Zinokit, panos, kaip man paciai idomu tas mano jausmas viduje, kai mano dickis i vidurine isejo. Siandien pirma rimta diena, tai Mama blink.gif blink.gif blink.gif vaiku pilna mokykla, visokie dideli klausineja manes, kiek 9 kart 10, is kur as ir pan. Apstojo lietuviai ir klausinejo, ar tu is Lietuvos? blink.gif O, ispanu mokytoja kokia, mama zinok, siaubas!!! Nieko angliskai nesupranta ir viska sneka ta ispanu. As nieko nesuprantu! Mes visi nieko nesupratom!!! Kaip man siandien baisu buvo, mama!!!! doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ok, sakau. Ka pietu valgei. Ir, jis vel: Mamamamamaaaa blink.gif blink.gif zinok jie popkornus parduoda. Tai as nusipirkau popkornu swoon.gif

Man sirdyje ir liudna, ir graudu, ir smagu ir juokinga. Auga mano vaikis wub.gif

Ech. Sorry. biggrin.gif Jauciu, jus visos tai praejot.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 03, 21:03)
Zinokit, panos, kaip man paciai idomu tas mano jausmas viduje, kai mano dickis i vidurine isejo. Siandien pirma rimta diena, tai Mama  blink.gif  blink.gif  blink.gif vaiku pilna mokykla, visokie dideli klausineja manes, kiek 9 kart 10, is kur as ir pan. Apstojo lietuviai ir klausinejo, ar tu is Lietuvos?  blink.gif O, ispanu mokytoja kokia, mama zinok, siaubas!!! Nieko angliskai nesupranta ir viska sneka ta ispanu. As nieko nesuprantu! Mes visi nieko nesupratom!!! Kaip man siandien baisu buvo, mama!!!! doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ok, sakau. Ka pietu valgei. Ir, jis vel: Mamamamamaaaa  blink.gif  blink.gif zinok jie popkornus parduoda. Tai as nusipirkau popkornu  swoon.gif

Man sirdyje ir liudna, ir graudu, ir smagu ir juokinga. Auga mano vaikis  wub.gif

Ech. Sorry.  biggrin.gif Jauciu, jus visos tai praejot.

juokingai parašei biggrin.gif O pas jus daug lietuvių mokykloje? g.gif

aš dar nepraėjau to etapo, man dar ateity ax.gif mano seses vaikas šiemet į vidurinę išėjo, bus įdomu įspūdžių paklausyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 03 rugsėjo 2015 - 21:23
Limcamca biggrin.gif kiek taviskiui dabar bigsmile.gif nu auga tie vaikai greitai, net per greitai biggrin.gif nespesi mirktelt kaip drauge atsiras mirksiukas.gif
is viso laikas lekia nezmoniskai, baisu ... Cia vasara, cia ziema doh.gif
Atsakyti
Nu zinokit jau ir as sildyma isijungiau...Ir dar dekiu uzsiklojus...Salta blink.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Limcamca, koks mielas tavo vaikas, visus ispudzius mamai papasakoja, oj isivaizduoju kiek pas ji to vaikisko adrenalino siuo metu, tiek naujoviu. O mums kas lieka, tik susitaikyt kad auga tie vaikai, stipriai per greit auga, ech, gerai kad nors mes nesenstam biggrin.gif

Na pagaliau penktadienis, nors vaikai tik dvi dienas i mokykla ejo, as visa savaite kartu su MB keliausi, jam nuskamba zadintuvas, o man akys stacios, tai jau siandien jauciu, kad oj kaip miegociau dar rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas...
Limcamca,smagu tavo jaunuoliui wub.gif
Vaikai auga laaaabai greitai,ir viną dieną jie užaugs,ir liksim tuščiuose namuose...
Ką savaigaliui damos?
...suvyniojau plaukus į medų,plausiu po poros val rolleyes.gif galvoju gal dar nagą nutepti ax.gif
Atsakyti
Pasudziau lasisos, jei kam idomu, tai Morrisone po 7£ file kilas, ir ne sufasuota, o graziai ant ledu sudelioti gabaliukai, galima parodyt kuriu nori.
Savaitgaliui planu kaip ir nera, gal reiks lyst iki shopingu, mazei mokyklinis batas vienas lyg ir spaudzia, lyg ir ne, suprasi kas ten vyksta.
Ka reiskia ant brie surio uzrasyta 1strength, 2strength? jie cia skaiciais ka zymi, konsistencija ar skonio intensyvuma, ar dar ka g.gif
Atsakyti