Mainly, kodel namie, atostogauji
Giega, lagaminai sukrauti jau ar krovimas vyks paskutine minute
Oi ne,dar nesukrauti Niekad is anksto nesukraunu..O dar sestadienio gera pusdieni turesiu,tai tada ir susidesiu...Va tik euro kursas pakilo 1,32..Man rodos 1,40 buvo
Savaitei jus ane Uzmeciau aki i natwest valiutas, euro pirkimas 1.48
QUOTE(*nova* @ 2015 09 03, 19:46)
Savaitei jus ane Uzmeciau aki i natwest valiutas, euro pirkimas 1.48
Pirkimas...PAstas perka ir uz 1,53...O pardavimas
QUOTE(giega @ 2015 09 03, 19:47)
Pirkimas...PAstas perka ir uz 1,53...O pardavimas
Je je, pardavimas tik 1.30 ne kazkas...
Zinokit, panos, kaip man paciai idomu tas mano jausmas viduje, kai mano dickis i vidurine isejo. Siandien pirma rimta diena, tai Mama vaiku pilna mokykla, visokie dideli klausineja manes, kiek 9 kart 10, is kur as ir pan. Apstojo lietuviai ir klausinejo, ar tu is Lietuvos? O, ispanu mokytoja kokia, mama zinok, siaubas!!! Nieko angliskai nesupranta ir viska sneka ta ispanu. As nieko nesuprantu! Mes visi nieko nesupratom!!! Kaip man siandien baisu buvo, mama!!!!
Ok, sakau. Ka pietu valgei. Ir, jis vel: Mamamamamaaaa zinok jie popkornus parduoda. Tai as nusipirkau popkornu
Man sirdyje ir liudna, ir graudu, ir smagu ir juokinga. Auga mano vaikis
Ech. Sorry. Jauciu, jus visos tai praejot.
Ok, sakau. Ka pietu valgei. Ir, jis vel: Mamamamamaaaa zinok jie popkornus parduoda. Tai as nusipirkau popkornu
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 03, 21:03)
Zinokit, panos, kaip man paciai idomu tas mano jausmas viduje, kai mano dickis i vidurine isejo. Siandien pirma rimta diena, tai Mama vaiku pilna mokykla, visokie dideli klausineja manes, kiek 9 kart 10, is kur as ir pan. Apstojo lietuviai ir klausinejo, ar tu is Lietuvos? O, ispanu mokytoja kokia, mama zinok, siaubas!!! Nieko angliskai nesupranta ir viska sneka ta ispanu. As nieko nesuprantu! Mes visi nieko nesupratom!!! Kaip man siandien baisu buvo, mama!!!!
juokingai parašei O pas jus daug lietuvių mokykloje?
aš dar nepraėjau to etapo, man dar ateity mano seses vaikas šiemet į vidurinę išėjo, bus įdomu įspūdžių paklausyt
Limcamca kiek taviskiui dabar nu auga tie vaikai greitai, net per greitai nespesi mirktelt kaip drauge atsiras
is viso laikas lekia nezmoniskai, baisu ... Cia vasara, cia ziema
is viso laikas lekia nezmoniskai, baisu ... Cia vasara, cia ziema
Nu zinokit jau ir as sildyma isijungiau...Ir dar dekiu uzsiklojus...Salta
Labas rytas
Limcamca, koks mielas tavo vaikas, visus ispudzius mamai papasakoja, oj isivaizduoju kiek pas ji to vaikisko adrenalino siuo metu, tiek naujoviu. O mums kas lieka, tik susitaikyt kad auga tie vaikai, stipriai per greit auga, ech, gerai kad nors mes nesenstam
Na pagaliau penktadienis, nors vaikai tik dvi dienas i mokykla ejo, as visa savaite kartu su MB keliausi, jam nuskamba zadintuvas, o man akys stacios, tai jau siandien jauciu, kad oj kaip miegociau dar
Limcamca, koks mielas tavo vaikas, visus ispudzius mamai papasakoja, oj isivaizduoju kiek pas ji to vaikisko adrenalino siuo metu, tiek naujoviu. O mums kas lieka, tik susitaikyt kad auga tie vaikai, stipriai per greit auga, ech, gerai kad nors mes nesenstam
Na pagaliau penktadienis, nors vaikai tik dvi dienas i mokykla ejo, as visa savaite kartu su MB keliausi, jam nuskamba zadintuvas, o man akys stacios, tai jau siandien jauciu, kad oj kaip miegociau dar
Labas rytas...
Limcamca,smagu tavo jaunuoliui
Vaikai auga laaaabai greitai,ir viną dieną jie užaugs,ir liksim tuščiuose namuose...
Ką savaigaliui damos?
...suvyniojau plaukus į medų,plausiu po poros val galvoju gal dar nagą nutepti
Limcamca,smagu tavo jaunuoliui
Vaikai auga laaaabai greitai,ir viną dieną jie užaugs,ir liksim tuščiuose namuose...
Ką savaigaliui damos?
...suvyniojau plaukus į medų,plausiu po poros val galvoju gal dar nagą nutepti
Pasudziau lasisos, jei kam idomu, tai Morrisone po 7£ file kilas, ir ne sufasuota, o graziai ant ledu sudelioti gabaliukai, galima parodyt kuriu nori.
Savaitgaliui planu kaip ir nera, gal reiks lyst iki shopingu, mazei mokyklinis batas vienas lyg ir spaudzia, lyg ir ne, suprasi kas ten vyksta.
Ka reiskia ant brie surio uzrasyta 1strength, 2strength? jie cia skaiciais ka zymi, konsistencija ar skonio intensyvuma, ar dar ka
Savaitgaliui planu kaip ir nera, gal reiks lyst iki shopingu, mazei mokyklinis batas vienas lyg ir spaudzia, lyg ir ne, suprasi kas ten vyksta.
Ka reiskia ant brie surio uzrasyta 1strength, 2strength? jie cia skaiciais ka zymi, konsistencija ar skonio intensyvuma, ar dar ka