Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

Labas rytas, ruosiames i mokyklele rolleyes.gif kadangi vasara pasibaige, lieka laukt Kaledu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

QUOTE(Ceroc @ 2015 09 03, 00:13)

Atiduok man ta zemuogiu, eile lotuliukas.gif mes gyvename nuomojamame kambaryje, turime isejima I gardena, kuris, aisku, visam namui priklauso. As taaaip susikasti ji noreciau, I silta zeme rankas sukisti. Numirsiu kaime biggrin.gif

As kai gryna miestiete,tai jau atsibodo man ta eile lotuliukas.gif Rozes uzmulciuotos,kad tik jokia zole neisdygtu,kitos geles vazonuose,kad ir jokiu lisnu zoliu nebutu,va panaikinsiu ri tas zemuoges ir bus ramu mirksiukas.gif

Beje,Lotuliuk,neprirenku bliudeliais tu zemuogiu biggrin.gif Kasdien mazdaug po smilga ir buna...
QUOTE(Heida @ 2015 09 03, 08:28)
Labas rytas, ruosiames i mokyklele  rolleyes.gif  kadangi vasara pasibaige, lieka laukt Kaledu  biggrin.gif

As dar tesiu vasara mirksiukas.gif Tuoj tuoj prasitesiu biggrin.gif

O man kazkaip visai nesalta pasirode g.gif Katina isleidinejau lauk,duris palikau atidaras,pati su chalatu,nu nesalta...Nors nakti jau su kojinem miegu...
Atsakyti

Aloha!

Na, chebra i mokykla isleista, ramu ir tylu namuose,liudna gal net...bet o taciaugal pagaliau.... O tai eina galvom namie is neturejimo ka veikti. Man i koledza vakare irgi. Mokslu pilni namai vel.

Salta iki nebegaliu. Sildymas ijungtas jau treciau diena.

4u.gif
Atsakyti
Heida...kur skubi?!...o kaip helouvynas? biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

As irgi siandien jau ir antraji i mokslus isleidau. Sekmes vaikams! Mamoms maratonas prasideda.

Iki Helovyno dar mano gimtadienis alc.gif o dickis mano kaip zydu mokyklos atstovas, paziurejau tvarkarasti, visas rugsejis jiems vienos sventes biggrin.gif Kada jie mokosi ir dirba?

Del vaiku tvarkymosi, as esu labai bjauri mama. Maniskiai turi darbo jau dabar: indaplove iskraustyti ir obuolius surinkti. Pvz siuksliu deze vonioj isvalyti, kokius plintusus nuvalyti. As, kai tvarkau, tai ir jiems liepiu tvarkyt, nera cia ko, as ne tarnaite! Pamenu pati, nuo sesiolikos, gal net anksciau pilnai namus tvarkiau. Mama gal tik generaline tvarka darydavo, kur visokios uzuolaidos budavo plauti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 03, 09:51)
Laba,

As irgi siandien jau ir antraji i mokslus isleidau. Sekmes vaikams! Mamoms maratonas prasideda.

Iki Helovyno dar mano gimtadienis  alc.gif o dickis mano kaip zydu mokyklos atstovas, paziurejau tvarkarasti, visas rugsejis jiems vienos sventes  biggrin.gif Kada jie mokosi ir dirba?

Del vaiku tvarkymosi, as esu labai bjauri mama. Maniskiai turi darbo jau dabar: indaplove iskraustyti ir obuolius surinkti. Pvz siuksliu deze vonioj isvalyti, kokius plintusus nuvalyti. As, kai tvarkau, tai ir jiems liepiu tvarkyt, nera cia ko, as ne tarnaite! Pamenu pati, nuo sesiolikos, gal net anksciau pilnai namus tvarkiau. Mama gal tik generaline tvarka darydavo, kur visokios uzuolaidos budavo plauti.

Buvo kažkada ir pas mane toks rojus,kas liečia tvarkymasį biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 03, 11:33)
Heida...kur skubi?!...o kaip helouvynas? biggrin.gif

Cia tokia nerimta svente, nesiskaito irnesakyk.gif

Man baisu darosi paziurejus kas vyksta europoj su pabegeliais, eina sau, ar neissipildys pranasystes, kad baltieji liks tik mazoji dalis zmonijos, o pagrindine religija- islamas, na nenoreciau kad mano dukras ir anukes skarmalais ir skarom aptulotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 03, 12:53)
Cia tokia nerimta svente, nesiskaito  irnesakyk.gif

Man baisu darosi paziurejus kas vyksta europoj su pabegeliais, eina sau, ar neissipildys pranasystes, kad baltieji liks tik mazoji dalis zmonijos, o pagrindine religija- islamas, na nenoreciau kad mano dukras ir anukes skarmalais ir skarom aptulotu  doh.gif

Mikaldos pranašystės visos pildosi,ir ši išsipildys,kad pasaulį valdys islamas...
Atsakyti
As isivaizduoju kaip sunku zmonems dabar dirbti prie keltu, policijai, kitiems, kiekviena diena kaip i kara. Idomu kas atlygins vezejams uz isplestus, pavogtus, sugadintus krovinius, na viskas drausta, bet ir draudejai gal nesedi ant neissenkancio saltinio g.gif dar priedo prives i europa ligu, kurios jau simtmeciais buvo cia isnaikintos, nuo kai kuriu jau net nebeskiepyja, atrodo jau demetosios siltines atvejis registruotas.
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 03, 13:34)
As isivaizduoju kaip sunku zmonems dabar dirbti prie keltu, policijai, kitiems, kiekviena diena kaip i kara. Idomu kas atlygins vezejams uz isplestus, pavogtus, sugadintus krovinius, na viskas drausta, bet ir draudejai gal nesedi ant neissenkancio saltinio  g.gif  dar priedo prives i europa ligu, kurios jau simtmeciais buvo cia isnaikintos, nuo kai kuriu jau net nebeskiepyja, atrodo jau demetosios siltines atvejis registruotas.

Baisu belEkaip...plius sutikim su tuo,kad tai žmonės kurie ne iš dabščiūjų,kaip mes east europe...
Atsakyti
Na zmones bega nuo karo, suprantama cia viskas, bet nelieka neturtingose salyse, kad ir saugus jau yra ten, bet kokia kaina verziasi i turtingas salis, ten kur svieciasi pasalpos ir nemokamas gyvenamas plotas, dirbt tai jie neiprate, tai ir dabar to nedarys, gaus viska dykai, o apsisuke garantuotai kas i ranka kuri juos pamaitino, o gal geriau sakyt, kirs su mecete per galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heida: 03 rugsėjo 2015 - 17:09
QUOTE(Heida @ 2015 09 03, 15:52)
Na zmones bega nuo karo, suprantama cia viskas, bet nelieka neturtingose salyse, kad ir saugus jau yra ten, bet kokia kaina verziasi i turtingas salis, ten kur svieciasi pasalpos ir nemokamas gyvenamas plotas, dirbt tai jie neiprate, tai ir dabar to nedarys, gaus viska dykai, o apsisuke garantuotai kas i ranka kuri juos pamaitino, o gal geriau sakyt, kirs su mecete per galva.

drinks_cheers.gif
Atsakyti