Įkraunama...
Įkraunama...

Rytų londonietės

QUOTE(Limcamca @ 2015 09 02, 17:02)
Nu tada aisku reikia imtis priemoniu, va ir kaip Lotuliukas uzsimine.

Mėtyti nemėto,kad ten batus sau perka ar kokį rūbą,viskas...bet su ta arogancija tokia(sesi savo ir yra pasakes negražiai) galvoju reikia gal paskalkuliuoti jaunuoliui,kad atsimerktų akys g.gif o ir namų biudžetą man pora šimtų tikrai nepamaišys.
Atsakyti
Labas,

Mrs. Patranka, o tai po tokio pareiškimo, kad nesitvarkys stalo, tai kas jį finale sutvarkė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2015 09 02, 17:19)
Labas,
Mrs. Patranka, o tai po tokio pareiškimo, kad nesitvarkys stalo, tai kas jį finale sutvarkė? g.gif

Pats,kai nebuvo kur rankos padėti... Bet tai nieko nekeičia,taip jis anksč nekalbėdavo..
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 02, 16:55)
nei kai gyvens atskirai,nes jam tvarkys žmogus,kuriam mokės pinigus....čia vienas iš pvz. kaip jis bendrauja) blush2.gif

Tada paskaiciuociau namu(stalo) tvarkyma ir uz tai turetu susimoket,taip kaip pats zadejo mirksiukas.gif

Na maniskaii patys irgi nieko netvarko,bet pirstu parodzius(pvz zole nupjaut,grindis issiurbt) tai padaro..O kas ju kambariuose daros,tai ne nelendu-duris uzdarau ir nematau...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2015 09 02, 19:33)
Tada paskaiciuociau namu(stalo) tvarkyma ir uz tai turetu susimoket,taip kaip pats zadejo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as ir taip daryciau, jei jau pats garsiai ivardino, kad darbai namie kainuoja pinigus, tai buk malonus susimokek. suprantu kad ne is kokios blogos valios tie mandrumai lenda, vaikai jie dar kad ir pilnameciai, sako nepagalvoje, mandravoja, atrodo jiems kad labai kieti ir nepriklausomi yra, reiktu ribas aptart, kad visiems namuose komfortas butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2015 09 02, 19:28)
drinks_cheers.gif  as ir taip daryciau, jei jau pats garsiai ivardino, kad darbai namie kainuoja pinigus, tai buk malonus susimokek.

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkoju už supratimą...taip ir padarysiu ax.gif
O durų uždaryti ir nematyti aš nemoku,man kiekvienas kampas namie turi būti švarus...na esu tokia,ir manes nepakeis niekas,mano namai,mano taisyklės ax.gif
Einu maudytis,vakarienei bus dominos pica,torčiukas,paminėti mokslo metų pradžią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 02, 17:23)
Pats,kai nebuvo kur rankos padėti... Bet tai nieko nekeičia,taip jis anksč nekalbėdavo..

Kiek jam dabar? + - 17? Siulyciau visu pirma surasti priezasti tokio elgesio. Tikrai manau, del kazkokios priezasties jis taip maistauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 02 rugsėjo 2015 - 20:54
QUOTE(*nova* @ 2015 09 02, 19:51)
Kiek jam dabar? + - 17? Siulyciau visu pirma surasti priezasti tokio elgesio. Tikrai manau, del kazkokios priezasties jis taip maistauja.

17,5....aš ieškau visada,analizuoju......kai prieinu liepto galą,tada klausiu kitų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Patranka: 02 rugsėjo 2015 - 23:20
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 09 02, 07:52)
Skirtumo jokio,kokia tešla,nesigauna ir tiek mirksiukas.gif ...jei reikia,nuperku gatavą ax.gif
Mano mažasis šnd pradeda mokslo metus smile.gif
Vakar Sviedinys,kaip ir giega,pradėjo dūsauti dėl trafikų biggrin.gif  doh.gif
Labas rytas...rytas toks rudeniškas wub.gif

Man pati skaniausia sluolsniuota pirktine tesla, rodos, su vinimos idarytum, ir tai skanu butu:)
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2015 09 02, 13:59)
O as naikinsiu ta zemuogiu eile...Dar galvojau i vazonus susodint,bet ai,tingiu laistyt,nieks tu zemuogiu nevalgo-tingi skint...Uzsesiu zole,kaip buvo ir bus gerai rolleyes.gif

Atiduok man ta zemuogiu, eile lotuliukas.gif mes gyvename nuomojamame kambaryje, turime isejima I gardena, kuris, aisku, visam namui priklauso. As taaaip susikasti ji noreciau, I silta zeme rankas sukisti. Numirsiu kaime biggrin.gif
Papildyta:
Mrs . Patranka, su paaugliais yra tragiskai sunku, tikrai tikrai.Bet nieko, anksciau ar veliau uzaugs.
Atsakyti
Patranka o niekad neziuri laidos ''fired by mum and dad''? ax.gif jei neziuri tai paziek gal uzmatysi kokiu panasiu situaciju ar sprendimo budu tinkamu jums smile.gif

hello mergai wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2015 09 03, 06:07)
Patranka o niekad neziuri  laidos ''fired by mum and dad''? ax.gif jei neziuri tai paziek gal uzmatysi kokiu panasiu situaciju ar sprendimo budu tinkamu jums smile.gif 

hello mergai wink.gif

Ne,nežiūriu tokių laidų ir nežiūrėsiutikrai,ne man jos,tiesiog nepatinka ax.gif

Labas rytas...šalta unsure.gif
Atsakyti