Voratinklių tiltai
Spindulys dar viliojantis, šiltas
Supa astrų ir gladijų žiedus.
Per rasotus voratinklių tiltus
Mes jau einam į rudenio dieną...
Virš klojimo gandralizdžio ratas
Stebi paukščio nerangų skridimą-
Juk kelionė ilga nusimato-
Jau sparnus treniruoja, mankština.
Gal rytoj, gal poryt mano paukštis,
Pasiruošęs lemtingająm skrydžiui,
Kils į dangų, į mėlyną aukštį,
Kurio aš ilgesingai pavydžiu...
Ant rasotų voratinklio gijų
Išbarstysiu aš vasaros ilgesį
Dovanosiu tau glėbį jurginų,
Tu suprasi, kažkas tavęs ilgisi...
Spindulys dar viliojantis, šiltas
Supa astrų ir gladijų žiedus.
Per rasotus voratinklių tiltus
Mes jau einam į rudenio dieną.
R. Ivanauskas.
Aciu, Giega!
Heida, jus jau grize?
Heida, jus jau grize?
Grazus voratinklis, bet kiek ju jau daug ir lauke, ir namie Jau grize mes.
Sveikos
Giega, uz naujus namus kada isvaziuojat atostogu
Heida, kaip suvazinejot be siurprizu jokiu
Giega, uz naujus namus kada isvaziuojat atostogu
QUOTE(*nova* @ 2015 08 27, 21:32)
Gerai suvazinejom, jokiu incidentu, bet visgi jau senatve, ziaurus nuovargis, manau daugiau su masina nebevaziuosim.
Oi, nuovargis vercia is koju mes vaziavom pirma ir paskutini karta. Nors MB visa patiko, ir sake dar vaziuotu, bet as tai jau ne
Heida,sveika sugrizus Kaip namai?Vietoj?
Nova,mes kita sestad isvarom atostogu Kai tokie orai,tai jau nebesulaukiu Persalau kazkur praeita sav,neikaip neatsigaunu...Tempos nera,bet taip negerai jauciuos Ir vaistai jokei neveikia...O pasveikt reikia,juk nesedesiu ant kranto...
Masina iki LT nesu vaziavus,bet vaziavau dideliu autiku pora kartu ir mikriuku karta grizom...Visais atvejais labai pavargom...Geriau skrist...
Nova,mes kita sestad isvarom atostogu Kai tokie orai,tai jau nebesulaukiu Persalau kazkur praeita sav,neikaip neatsigaunu...Tempos nera,bet taip negerai jauciuos Ir vaistai jokei neveikia...O pasveikt reikia,juk nesedesiu ant kranto...
Masina iki LT nesu vaziavus,bet vaziavau dideliu autiku pora kartu ir mikriuku karta grizom...Visais atvejais labai pavargom...Geriau skrist...
Niu, mes kaip visada uz masina
Kazkokia nei siokia nei tokia ir as jauciuosi. Dregme namie jauciasi. Saltis krecia.
Kazkokia nei siokia nei tokia ir as jauciuosi. Dregme namie jauciasi. Saltis krecia.
nu panos, neisisirkit nors orai dabar tokie palankus ligoms
Aha, vietoj namai, kur palikom ten ir radom, kaimynas gerai saugojo
Kas per ligos vasara, baikit tik sirgt
Kas per ligos vasara, baikit tik sirgt
Mrs Patranka, gaila labai o skelbimus iškabinėjot? Jau esu čia rašiusi, kad draugei atvežtas pasaugoti katinukas dingo pernai per Kūčias. Atsirado po 3 savaičių pas kaimynus kieme. Kadangi draugė visur skelbimų buvo pridėjusi ir vienas iš jų ant namo lango kabojo (su katino foto), kaimynai iškart jai paskabino būtent dėl to skelbimo, sako panašus katinas pas juos kieme. Va taip ir atsirado, netikėtai.
Heida, sveika sugrižus aš iš LT irgi sunkiai šį kartą išvykau gal dėl to, kad orai buvo puikūs ir laikas nuostabus.
Heida, sveika sugrižus aš iš LT irgi sunkiai šį kartą išvykau gal dėl to, kad orai buvo puikūs ir laikas nuostabus.
LAbas ....dėkui už temą,giega
Gotte,ir skelbimai buvo,ir local parduotuvėse foto prie kasų laikė...tyla.
Žodžiu,jei kas pasivogė,lazda turi du galus,o jei pasimirė kur sužeista,dėkui jam,kad buvo su mumis ir dalino mums tiek teigiamų emocijų.
Ilgas savaitgalis namie...nenoriu nieko...
O su mašina kažkokia anomalija...va dabar kai važiavau,nu nafik..pliusas tik tas,kad prisivežiau visokių medų,uogienių,agurkų ir t.t.....tik tiek kad reikėjo,nes bilietų kainos skristi tai jopapą
Gotte,ir skelbimai buvo,ir local parduotuvėse foto prie kasų laikė...tyla.
Žodžiu,jei kas pasivogė,lazda turi du galus,o jei pasimirė kur sužeista,dėkui jam,kad buvo su mumis ir dalino mums tiek teigiamų emocijų.
Ilgas savaitgalis namie...nenoriu nieko...
O su mašina kažkokia anomalija...va dabar kai važiavau,nu nafik..pliusas tik tas,kad prisivežiau visokių medų,uogienių,agurkų ir t.t.....tik tiek kad reikėjo,nes bilietų kainos skristi tai jopapą