Mes dovanojom mano mamai, mano tėtei. Jie vis tiek perka arba patys prenumeruoja. Tai parenkam , kuris atitinka jų skonį, bet jie tokio neperka ir užsakom
Aš savo dukterėčiai esu dovanojus "Naminuko" prenumeratą, o broliui - kažkokio žurnalo apie mašinas. Abu liko patenkinti
Mano vyrui dukros ir kryksto dukra padovanojo zurnalo prenumerata apie zvejyba, nes jis megejas zvejys, tai kas men gauna zurnala ir yra patenkintas
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 08, 11:10)
Idėja labai gera, tik reikėtų susižinoti kokie žurnalai ar laikraščiai jų skaitomiausi
esu uošviui padovanojus prenumeratą apie žvejybą, nes jis užkietėjęs žvevys, mamai "žmonės "
Esu dovanojusi vyrui vieno erotinio žurnalo prenumeratą Valentinui, tėvams- Kalėdų progą laikraštį....Visi buvo tikrai patenkinti- ir ne kartą- o visus kartus, gavę- ką užsakiau
esu pati dovanojus, ir noreciau pati gauti
Manau,kad puiki idėja ir tokia dovana turėtų patikti
Mes irgi seis metais uzsakem tevams Lietuvos ryta. Jie liko labai patenkinti. tik man iskilo toks klausimas anksciau kaip jie ussisakinedavo spauda per agentus jiems atnesdavo ir imesdavo i pasto dezute esancia kitoja gatveja. Dabar uzsakinejom internetu gal atvestu ir imestu prie namo esancia dezute kaip ta butu galima suzinoti?
QUOTE(Šarlota @ 2006 07 17, 00:02)
Zadu savo mylimai mamytei dovanu uzsakyti prenumerata kokio nors laikrastuko ar zurnalo.Manau nebloga butu dovana, tuo labiau is proto einu, kai reikia kazka galvoti
visai gera dovana tik reikia pasitikslinti koks laikrastis ar zurnalas labiau domina