orginali dovana
Smagi dovana tokiu atveju jeigu zinai koki zurnala ar laikrasti megsta tas zmogutis, esu girdejusi kvaila situacija kai zmogus turejo gauti prenumerata dovanu kaip staigmena (jam nebuvo nieko apie ja pasakyta) o kadangi dovana su priedu tai reikedavo atsiimti paste, po triju menesiu nei vienas zurnalas taip ir neatkeliavo...Pasirodo, kaip issiaiskino zmoguis kuris uzsake dovana, kad adresas ne tas buvo vienu skaiciuku irasytas ir dovana kiekviena menesi megavosi kaimynas nei is 15 namo o is 17... o tai pasiseke zmogui
Man ypac patiktu tokia dovana jeigu zurnalas butu nelietuviskas (pvz pafantazavus vogue ) bet yra ir lietuvisku zurnalu kuriu prenumerata apsidziaugciau gavusi
Man ypac patiktu tokia dovana jeigu zurnalas butu nelietuviskas (pvz pafantazavus vogue ) bet yra ir lietuvisku zurnalu kuriu prenumerata apsidziaugciau gavusi
visviena jeigu dovanoji tai daug maz zmogu pazysti. ir renki..
pvz vyrui "vestuves" zurnalo nedovanosi
o jau hdm galima
pvz vyrui "vestuves" zurnalo nedovanosi
o jau hdm galima
as jau nepirmus metus is kolegiu gaunu "Zmoniu" prenumerata. Jos zino kad as skaitau ji, tai ir padovanoja vis. Ir tuo labai dziaugiuosi
nebent zmogus pats nori tokios dovanos, nes internete to paties yra daug ir prienumeruoti nereikia.
as nedovanociau.
as nedovanociau.
labai sauni ideja as asmeniskai tokios dovanos noreciau
QUOTE(*VideoGift* @ 2009 01 18, 22:08)
nebent zmogus pats nori tokios dovanos, nes internete to paties yra daug ir prienumeruoti nereikia.
as nedovanociau.
as nedovanociau.
Na taip internete yra, bet kokiems pvz seneliamas tikrai super dovana, nes jie dazniausiai internetu net nesinaudoja (aisku nesneku apie visu senelius, buna ir aktyviu inernautu ). As pati net du zurnalus prenumeruojusi, ir tikrai butu super smagu jeigu kitiem metam kazkas vel prenumerata padovanotu. Labai aciu uz ideja, kaip tik mociutes jubiliejus arteja, tai dovanos ideja jau yra
Tikrai gera dovana. Aš močiutei prieš metus padovanojau laikraščio prenumeratą, tai ji tikrai patenkinta. O šiaip, tai žinant, kokia spauda patinka, tai tikrai žmogus apsidžiaugs tokią dovaną gavęs
Man tai butu super originali ir naudinga dovana. As labai noreciau tokios dovanos, tik man niekas nepadovanoja
O as nenoreciau tokios dovanos, nes nelabai turiu laiko ir noro skaityti zurnalus, o laikrascius visada perku skirtingus
Tikrai reikia zinoti kam ir kokias prenumeratas dovanot
Tikrai reikia zinoti kam ir kokias prenumeratas dovanot